Evlilik sitesi

bır de evlılık arefesınde,o heyecanlı günlerde kımın aklına gelır,evlılık sıtesınden karı kızla konuşmak..

ailemden birine söylesem mi yoksa önce kararımı versem mi bilemedim birinin yol göstermesine ihtiyacım var

Birine ihtiyaç duyman çok normal ama ailenden kimseye söyleme derim ben.
Sen seviyorsun affettiğin zaman (güzel anlarında) aklına gelmez ama ailen öyle olmaz.
Eşine karşı hep bir yargı olur kafalarında.

şuan evlililer.. Eğer sevgili olsayalrdı evet çözüm ayrılmaktı belki. Ama unutmayın hep diyorum yine dicem. Nikahlanmak geçmişe perde çekmektir. Birbirlerini geçmişinden sorumlu tutamazlar..
ben ayrılın demedim.
sadece yanlışınızı düzelttim.
ha ayrıca bilmedikleri beraberken yapılan her kötü davranışın sorumlusudurlar. nikah olsada olmasada.
mesela konu sahibi evliliğine 1 ay kala önce evlilik sitesinde erkek arasaydı,mesajlaşsaydı ,resimlere baksaydı, kocası ne derdi,onuda düşünün bence

Son düzenleme:
kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?

Bu da bir nevi aldatmadır bence. öncelikle öfkeni anlayabiliyorum ama sakince düşünmelisin bence. ardında da onunla konuş ciddi bir biçimde. bu konuda ben seni hiç aldatmadım diyip geçiştirmek olmaz. bakalım nasıl savunacak kendisini.

şuan evlililer.. Eğer sevgili olsayalrdı evet çözüm ayrılmaktı belki. Ama unutmayın hep diyorum yine dicem. Nikahlanmak geçmişe perde çekmektir. Birbirlerini geçmişinden sorumlu tutamazlar..

Birbirlerinin geçmişi demek onlar sevgili olmaya başlamadan öncesi demek. Ve evet buna karışılmaz. Geçmişleri bir kağıda atılan imzayla değil birbirlerine ilk seni seviyorum dedikleri anla geride kalıyor.

Evlilikten önce yapmış düşüncesi affetmek için bahane sadece aldatma aldatmadır evlikten önce ya da sonra hiç fark etmez ki

Son düzenleme:
PEKİ BOŞANSINLAR ÖYLE Mİ.. BU MU ÇÖZÜM..

kimse sevgiliyken aldatılmanın meşru olduğunu iddia etmedi.

şuan evlililer. boşanmadan çözümü mümkün olan bir konudur.

adı aldatılma değildir yaşanılan şeyin..

Hem evlilik milattır öncesine sünger çekilir diyip hem de altını çizdiğiniz cümleyi sarfetmeniz beni şaşırtıyor. Bence önce kafanızda bir toparlayın bu konuda ne düşünüyorsunuz ondan sonra çelişmeden yazın.

Bazı arkadaşlar nasıl da kolay kestirip atabiliyolarmış. Bekara karı boşamak kolaydır demişler. Evlenince sadece kocanı ve kendini düşünemezsin. Aileni sevdiklerini hayatını da düşünmelisin. Ona bakarsanız yanınızdaki adamın mini etekli bir kadına bakması da aldatma. Hemen terk edelim o zaman bu adamları.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birbirlerinin geçmişi demek onlar sevgili olmaya başlamadan öncesi demek. Ve evet buna karışılmaz. Geçmişleri bir kağıda atılan imzayla değil birbirlerine ilk seni seviyorum dedikleri anla geride kalıyor.

sevgiliyken açılan bir konu olsaydı. haklısınız.. şuan evililer geçemişe giderek ne elde edilebilir. çöplük karıştırıldıkta inanın herkes için gerçerli illegal yada hoş olmayan şeyler hep muhtemeldir. eeee nereye kadar geçmiş geçmiş diyip geleceğimizi karartıcaz.

konu sahibi, kızsın gönül koysun adama yaptığını kabul edilebilir olmadığını gerek sözleriyle gerek tavrıyla koymalıdır. ancak adı ayrılmak asla ama asla olmamalıdır. çünkü kimse kazanamaz..

kesınlıkle kimseye soyleme..herkes onu aldatan erkek olarak bılır bundan sonra..

sen unutursun ama onlar unutmaz..

boşan dıyemem,suç zaman aşımına uğramış..

gerısı senın ınsıyatıfıne kalmış..

sadece esıne artık nasıl güven duyarsın,nasıl bunu kaldırabılırsın bılmıyorum..

ve de sen bunu affedince,yuz göz olurmusunuz hıc bılmıyorum..

ama esıne bunun hesabını ödetmeden barışma..

cıddıyetını görsün..

umarım yaslanınca da bu zamandan kalma dosyalar açılmaz önüne..

sevgiliyken açılan bir konu olsaydı. haklısınız.. şuan evililer geçemişe giderek ne elde edilebilir. çöplük karıştırıldıkta inanın herkes için gerçerli illegal yada hoş olmayan şeyler hep muhtemeldir. eeee nereye kadar geçmiş geçmiş diyip geleceğimizi karartıcaz.

konu sahibi, kızsın gönül koysun adama yaptığını kabul edilebilir olmadığını gerek sözleriyle gerek tavrıyla koymalıdır. ancak adı ayrılmak asla ama asla olmamalıdır. çünkü kimse kazanamaz..

O zaman bu mantıkla 5 yıllık evliyken evliliğin ilk yılında aldatıldığını öğrenince de bir şey olmaz. Ne de olsa geçmiş ve geçmiş değiştirilemez. Ama unutmayın ki bir ay öncesi de geçmiştir. Yani üzerinden ne geçerse hangi anılar geçerse geçmiş oluyor da ne olursa boşanmaya sebep olacak aldatılma sayılıyor?

Ayrıl ya da ayrılma demem ben. Ama aldatma mı diye sorarsa aldatmadır. Ayrılıp ayrılmama ise kişinin olaylara bakışı ve kendisine olan saygısı kendisine biçtiği değer ile ilgilidir.

Son düzenleme:
önce şunu ortaya koyalım. evet bu aldatmadır.
sonra akasya nın n e yapması gerektiğini konuşalım.
benim fikrim,bunun acısını ondan epeyce çıkarması. burnunu iyice sürtmesi. demekki içte böyle bir potansiyel var. onun olmaması için burnu sürtülsünki bu hareketlleri bir daha yapmasın.

Son düzenleme:
ben ayrılın demedim.
Sadece yanlışınızı düzelttim.
Ha ayrıca bilmedikleri beraberken yapılan her kötü davranışın sorumlusudurlar. Nikah olsada olmasada.
Mesela konu sahibi evliliğine 1 ay kala önce evlilik sitesinde erkek arasaydı,mesajlaşsaydı ,resimlere baksaydı, kocası ne derdi,onuda düşünün bence

işi beni vurmaya kadar götürürdü

kızlar merhaba size danışmam gereken bir konu var ne düşüneceğimi ne yapacağımı hiç bilmiyorum çünkü. Biz eşimle gecen sene martta tanıştık ağustosta hem nişanlandık hem evlendik. Eşim daha önce bir evlilik sitesine üye olmuş dün akşam mailine gelen bir mesajdan kıllandım ve siteye girmeye çalıştım şifresini tahmin etmek çok zor olmadı. En son geçen temmuz ayında yazışmış birileriyle kız sormuş sevgilin var mı evli misin diye bizimkide yok ama ben evlilik düşünmüyorum kabul ediyor musun demiş kız kabul etmemiş. Bir tanesi facefook adresini vermiş eşim fotolarına baksın diye. Beynimden vurulmuşa döndüm telefonu çarptım suratına şaşırdı ağzından bir tek ne zaman önce olan bir şey lafı çıkıyor ben de ne zaman olmuş temmuz ayında biz çıkarken dedim cevap veremedi. Bir şeyler söylemeye çalıştı çık git hayatımdan dedim çıktı gitti. Sonra mesaj atmış ben seni evlendiğimizden bu yana hiç aldatmadım falan filan... Siz olsanız ne yapardınız buda bir çeşit aldatma değil mi?

bende eşimle evlendirme sitesinde tanıştım..daha sonra nişan döneminde onun farklı bi adresten üyelik aldığını farkettim mailinden.girdim profiline ama hiç bi bayana bakılmamış,hiç bir bayanla sohbet edilmemişti.niye böyle bişi yaptın diye hesap sorduğumda "sen üyeliğini iptal etmişmisin ona baktım" diye bir cevap aldım.bi başkasıyla konuşsaydı güvensizlik oluşurdu taamen.ama içimde her bilgisayara oturduğunda bi tedirginlik oluişuyor.affedebileceksen affet.bu olay seni hep tedirgin edecek.kendimden biliyorum.ama affedemem dersende haklısın.

Ben hep çok şaşırırdım yabancılardaki bekarlığa veda partilerine. O partilerde striptizci kızlarla takılmalarına falan. Demek ki bizim milletimiz de o kadar genişmiş. O imza atılmadı ya daha istediğini yapsın ama sonra ertesi gün gelsin sünger çekelim geçmişimize iki imzayla. Tebrikler.

evet aldattı mı aldattı..

ama böyle bı aldatmadan dolayı boşanılmaz..

ama bunun hemen affıda olmaz..

nooolmus canım gecmıste kalmış,evlı degıldık denmemeli..kı evlenecegınız belli 1 ay sonra..

haa yenı sevgılısınızdır,senı hafıfe alıyordur ozamanlar..ve bunu yapmıştır..bıraz daha anlasılabılır bıse bu..

ama 1 ay sonra evlenecegın,kac aylık sevgılını aldatıyorsun..

Back