Evlilik sitesi

böyle düşünme canım
evliyken yapmamış.
Aradımı? Yada bi mesaj falan attımı?

dün akşam evden çıkanca mesaj attı ben seni evlendiğimizden bu yana aldatmadım seni mutlu etmeye çalıştım hakkını helal et hoşçakal yazmış sonra ben fanalaşınca geri geldi eve sabah görmedim işe gitmiş nöbetçi bugün

o zaman kıza diyelim ki. arkadaşım sen aldatılmışsın boşan öyle mi. bu kadar kolay mı bu kelime...

Hiç arası yok mu olayların sizde. Ya boşan ya da bi şey olmaz affet seçenekleri mi var sizin için. Yapıcı öneri vermenin de bi adabı var. Önce bir suçluya suçlu demeyi başaralım da ikinci bir şans için yapıcı yorum vermede sakınca yok.

aman ya bu erkeklerin uçkuru düşüklüğü hep kadınların başına patlıyor. Onlara bir şey olmuyor.
Eşin senin yumuşayacağını biliyor zaten. Suçluluk psikolojisiyle sesi de çıkmaz bir süre.
Sen yaşadığın yaşayacağın stresle kalacaksın ona hazır ol.
Bence de sağlıklı düşünemiyorsun o sitede yazışıp bir şey elde edemezsin. O eşinin kendi ayıbı sen buna ortak olma.
Seni kaybetme korkusu yaşatmadan bu konuyu kapatma. Evlilik veya sevgililik farketmez aldatma aldatmadır.

yazışmadım üye oldum 10 dk sonra üyeliği iptal etmek istedim ama edemedim sonra kapattım öyle. Intikan için bile olsa yapamam ki seviyorum çünkü içimden gelmez:43:

zaten evlendıgımızden bu yana aldatmadım demiş ya..

sevgiliyken affetmemiş..

benmi tuaf bir insanım yoksa sizmi bayan bilemedim?
Rumuzunun gibi hayata pembe bakıyorsunuz sanırım
"çok güzel bir evlilik teklifi almıştım ailesiyle tanışmıştım iş ciddiye binmişti " diyor konu sahibi. Sende çıkmış eşinin yerinde olsam seni bırakırdım diyorsun.eşi ne hakla onu bırakır. Evlilik tepklifi ettiği sırada başkasıylada kırıştırıdığını eşi yakaladığı içinmi bırakacak?

Konu sahibi arkadaşım. Evliliğinizde mutluluklar dilerim.. Inşallah toparlarsınız..

teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun ama hep dua ederdim allahım bu evlilik beni mutsuz edecekse çocuğum olmadan anlayayım bunu derdim bu bir işaret sanırım

çok zor bir durumda kalmışsın gerçekten bu durumda ne yapman gerektiğine kendin karar verirsin iyi, ama bunu o zaman yaptıysa ileri ki zamanlarda evliliğiniz eskidiğinde neden yapmasın? Bu soru işareti hep benim aklımda kalırdı ama siz eğer böyle düşünmem unuturum bi süre sonra özür diler olay kapanır derseniz evliyken olmadığı için affedebilirsiniz de. Bu biraz da sizin eşinize olan güveninize kalmış. En doğru kararı verir mutlu olursunuz inşallah, kadınlar hiç böyle bir muameleyi hak etmiyor ama naparsınız erkek işte :50:

ailemden birine söylesem mi yoksa önce kararımı versem mi bilemedim birinin yol göstermesine ihtiyacım var

Aslında verdiğiniz tepki çok normal ama sanırım o da sizinle nişanlandıktan sonra böyle şeyler yapmamış. Sadece ihtiyaç meselesi gibi bakmış konuya. Bence tavrınızı alın. Boşanmadan halledebileceğinizi düşünüyorum ama öyke bir ceza verin ki ona bir daha böyke bir şey yapınca başına ne geleceğini tahmin edebilsin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aldatılmanın evlılık öncesı ve sonrası mı varmış..

ee burda gün içinde kac konu açılıyor sevgılısının aldattığına dair..

hepsine olsun evlenene kadar,görmezden gel..

köprüyü gecene kadar ayıya dayı de mı dıyek?

canım acele karar verme ,herkes ikinci bir şansı hak eder heleki bu kocansa güvenimii kırdın iyimi oldu de eşine konuş bakalım..aillenede söyleme:50: bir kez ailenin gözünden dşürürsen hele yeni evlisiniz.ne derler adı çıkmış 70 e inmez 60 a mazallah ....aile en son iş tavsiye

gönül konulmalı, tepki gösterilmeli, kızılmalı, küsülmeli...
ama adına aldatma denmemeli. çünkü aldatma denirse çözüm bellidir. o yüzden ben korkarım kullanacağım her kelimeden.
aldatmış demek bu kadar kolay olamamalı.
nikahlanmak geçmişi kapamaktır. nikahtan sonra yaşananlar için herşey yapılabilir. ALLAHtan nikahtan sonra bi tebiyesizlik yada aldatma olmalış çözüm belidir zaten.

Son düzenleme:
aldatılmanın evlılık öncesı ve sonrası mı varmış..

ee burda gün içinde kac konu açılıyor sevgılısının aldattığına dair..

hepsine olsun evlenene kadar,görmezden gel..

köprüyü gecene kadar ayıya dayı de mı dıyek?

Varmış canım baksana. Konuya yorum yapanların %70i ama evliyken bir şey yapmamış ki kocişin kafasında.

yazışmadım üye oldum 10 dk sonra üyeliği iptal etmek istedim ama edemedim sonra kapattım öyle. Intikan için bile olsa yapamam ki seviyorum çünkü içimden gelmez:43:

İlk başta dalga geçmek amaçlıdır diye düşündüm ama aralıklarla girmiş. Bu erkekler çok düşünce özürlü.

Bu şehirden falan da gidicem falan diyor ya bakma aslında demagoji yapıyor. Senden gelecek bir olumlu mesaja bakar. Senin onu sevdiğini yumuşak karnını biliyor.
Sen ne yaparsın bilemem ama bırak kendi haline. gitsin bir süre engel olma derim.
Cezasını çekmeden affetme. Burnu sürtülsün.

Varmış canım baksana. Konuya yorum yapanların %70i ama evliyken bir şey yapmamış ki kocişin kafasında.

PEKİ BOŞANSINLAR ÖYLE Mİ.. BU MU ÇÖZÜM..

kimse sevgiliyken aldatılmanın meşru olduğunu iddia etmedi.

şuan evlililer. boşanmadan çözümü mümkün olan bir konudur.

adı aldatılma değildir yaşanılan şeyin..

Son düzenleme:
ona şaşırdım gerçekten..biriyle nişanlıyken, sözlüyken, çıkarken adam kızkarla görüşrürse çıkarsa beraber olursa demekki yok canım evli değiliz o yüzden yapar, bu aldatmaya girmez diyeceğiz.
ey kk sen neleri okutuyorsun bana. şaşırma sınırlarımı kaç gündür zorluyorsun ama,kızıyorum bak:27:

Son düzenleme:
yaptıgı hatalı bende olsam cok sınırlenırdım.. en guzelı ne bılıyormusun gecmısı kurcalamamak ınsan bazen dusuncelerınden bıle korkarken gecmısten ne cıkacagı bellı değilken kurcalamak bu sonucları doguruyor .. süründürün ama boşanmayın :50:

her yenı gun,yeni bir komediye uyanıyor ınsan..

madem böyle doğal bıseydı bu,

keşke beraber baksalardı sıteye,kımınle görüşsek dıye..

sonradan kalbıne ınmezdı en azından konu sahıbının..

Back