• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik siteleri ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
tavsiye etmem gayri ciddi zamparalar mevcut ama eğlenmek için güzel gamyoncuiremsu

ben de o aklı başında olmayanlardan biriyim -tatlicadiarzu-

Evlilik değil de meraktan girdim.Eşim de meraktan girmiş 1 ay için.para mara ödememiştim ben..
Normal arkadaş gibi konuştuk başlarda..
Sonra işi msne taşıdık..
Sonra birbirimizi tanımaya çalışmaya başladık..
Ben söylediği bilgilerin doğruluğunu araştırmaya başladım..
Başka bir şehirdeydi,tanışmaya geldi..
Bir kaç kez daha gelip gittikten sonra evlilik kararı aldık.:asigim:
Her hafta sonu gelmeye başladı..
Ailemle tanıştırabileceğim biri olduğuna karar verdim bazı testlerden sonrakaydirigubbakcemile3
3 ay sonra nişanlandık,
Nişandan 4 ay sonra da evlendik..
Sonuç şu an ağzımın içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen bir adamla evliyim..
Allah ağzımızın tadını bozmasın...:nazar:

Not: Sapık,yalancı vs sadece nette değil gerçek hayatta da çıkıyor..Gerçek hayattakiler hep doğrucu mahmut mu? bırakın Allah aşkına..Eğer gözünüz açıksa,iyi gözlemciyseniz ve gereken soruları zamanında sorup tavrınızı belli ediyorsanız,kişileri iyi tahlil edebiliyorsanız şanslısınız demektir...Evlilik de zaten kader kısmet işi..Nerden geleceği belli olmaz kısmetin..Belki yolda yürürken,belki arkadaş vasıtası,belki bir kafede,iş yerinde ya da nette...Tek gereken hemen her denilene inanmamak ve karşındakini iyi tartmak,ne isteyip ne istemediğini iyi bilmek...:kahve:

Son düzenleyen: Moderatör:

Evlilik değil de meraktan girdim.Eşim de meraktan girmiş 1 ay için.para mara ödememiştim ben..
Sonra işi msne taşıdık..
Ailemle tanıştırabileceğim biri olduğuna karar verdim bazı testlerden sonrakaydirigubbakcemile3
3 ay sonra nişanlandık,

Not: Sapık,yalancı vs sadece nette değil gerçek hayatta da çıkıyor..Gerçek hayattakiler hep doğrucu mahmut mu? bırakın Allah aşkına..Eğer gözünüz açıksa,iyi gözlemciyseniz ve gereken soruları zamanında sorup tavrınızı belli ediyorsanız,kişileri iyi tahlil edebiliyorsanız şanslısınız demektir...Evlilik de zaten kader kısmet işi..Nerden geleceği belli olmaz kısmetin..Belki yolda yürürken,belki arkadaş vasıtası,belki bir kafede,iş yerinde ya da nette...Tek gereken hemen her denilene inanmamak ve karşındakini iyi tartmak,ne isteyip ne istemediğini iyi bilmek...:kahve:

İşte anlatmak istediğim şeyin yaşanmışı alkisalkisalkis Kafası çalışan kadın aldanmaz, gereken yerde gereken testleri yapar ve doğru kişiyse de bu iş olur vereliniortak

internetten evlilik bence en fazla bi kaç
ay sürer..sonu hüsran ...
kısacası internetten evlilik mi olur bana çok saçma geliyo böyle
siteler:olmaz:

Bir kaç ay mı emin olmayın o kadar..zemuszemus

eğitimci yazıyor sanırım öğretmensin hocam yapma evlilik sitelerinden sana hayır yok derim sana ben 29 yaşında evlendim sen daha 27 yaşındasın ne olacak evlilik güzel ama ailesi nasıl sanalda ben de sana milyonlar sahibiyim derim ne olacak iyi düşün

Sonra işi msne taşıdık..
3 ay sonra nişanlandık,

bak bu güzel canım arkadaşım da senin gibi tanıştı eşiyle herkes sen arkadaşım gibi şanslı değil onu anlatmak istiyorum umarım iyi insanlarla karşılaşır sırf evlenmek olmamalı iyice tanımalı vakit geçirmeli diye düşünmeli

eğitimci yazıyor sanırım öğretmensin hocam yapma evlilik sitelerinden sana hayır yok derim sana ben 29 yaşında evlendim sen daha 27 yaşındasın ne olacak evlilik güzel ama ailesi nasıl sanalda ben de sana milyonlar sahibiyim derim ne olacak iyi düşün

ispatla der tabiiki ki ..zor bir şey değil ki...kaydirigubbakcemile3
Sanki nette evliliğe karar veriliyor gibi algılanmasın..
internet sadece aracı olabilir..arkadaş,görücü vs vasıtasıyla tanışmak gibi..Kişiler gerçek hayatta karar verirler ilişkilerinin durumuna...

Allahım akıl ver:delphin:

aşk olmadan evililik olmaz bana göre.ilk görüşte aşk.internette bu mümkün değil tabi.
ama internet ortamında evlenen arkadaşlarım var.gayet mutlular,güzel anlaşıyorlar.

Arkadaşlar..paylaşımlarımıza birbirimize saygı çerçevesinde devam edelim
Karşılıklı polemiğe girerek..konuyu dağıtmayalım
Konuyu amacının dışına çıkarmayalım lütfen a.s.

isterseniz evlilik sitesi açın kısmetinizde yoksa olmaz siz bilirsiniz ama sonuçta sanal ortam binbir çeşit insan var bence yaomayın derim

Merhaba arkadaşlar internette gezinirken ciddi ve islami evlilik siteleri üzerine tavsiyeler ve yazılar bulunan bir site buldum bu siteyi de incelemenizi tavsiye ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
başta ciddi başlamış olabilir bu siteler yani 1-2 taneyken ama şu anda çok var ve ben ciddiyetine kesinlikle inanmıyorum.

çok bilinen evlilik sitelerinden birine birkaç yıl önce üye oldum ben de. sonra kapadım hesabımı. bir süre sonra yeniden açmak istedim ama aynı adresi kullanamayınca başka adresle almak zorunda kaldım. ve ne oldu biliyor musunuz? ilk açtığım hesaptan bana uzun uzun mesaj atanlar ikinci hesaba da noktası virgülüne kadar aynı mesajı attılar( ki ben olduğuma dair bir bilgi yok. fotoğraf isim hiçbir şey yok. sadece sitenin size verdiği kodlar var). kopyala- yapıştır yapmış adamlar.

sonra dürüstçe davranıldığına da inanmıyorum. profile bakıyorsun makine müh. yazıyor ama teknisyenmiş. ya da doktor yazıyor ama hastabakıcı gibi. yanlış anlaşılmasın mesleklerden değil şikayetim. burda amaç yalan söyleyerek insanı çekmek.
sonra o hesabı da kapadım zaten. çok geçmeden burnumun dibinde, hayatımın aşkı olduğunu düşündüğüm adamı buldum. :nazar:

Arkadaşlar... Ben yaklaşık 11-12 yıldır bu arkadaşlık siteleriyle içli dışlıyım.. Çok fazla tecrübem oldu bu konuda... Ve tecrübelerimden hareketle tamamen samimi tespitlerimi paylaşmak istiyorum... Bu tarz sitelerde takılan erkeklerin yüzde doksanı hatta daha da fazlası abazaaaaa... Kesinlikle abaza... Amaçları tabiri caizse buldukları her kızı yatağa atmak...kız zenginse hem yatmak hem parasını yemek...ben bu sitelerden pek verim alamadım çünkü erkek kısmına ne para yediririm ne de koynuna girerim... Ben zor birisi olduğum için, para da yedirmediğim için genelde kendileri tüydü zaten... Hiç mi sevdiğin beğendiğin, şöyle tipi düzgün, helal süt emmiş, kadın ruhundan anlayan,, Mert birisi çıkmadı mı derseniz... Çıktı... 12 yıl boyunca sadece bir kere çıktı.., ona aşık oldum çok sevdim... Ama bi kriz esnasında terk ettim ayrıldık... Ayrılmasaydık belki de şu anda kocam olacaktı.. Çünkü ikimizde çok yoğunluk duygular besledik.. Neye mesele bu değil.. Mesele şu.... Koskoca 12 yılda sadece bir kişi !!!! Yani bu demek oluyo ki netten gönlünüze göre birini bulma ihtimaliniz çok düşük... Boşuna vakit kaybı ve yıprandığınızla kalıyorsunuz..!!!

Back
X