Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben de o aklı başında olmayanlardan biriyim -tatlicadiarzu-
Evlilik değil de meraktan girdim.Eşim de meraktan girmiş 1 ay için.para mara ödememiştim ben..
Normal arkadaş gibi konuştuk başlarda..
Sonra işi msne taşıdık..
Sonra birbirimizi tanımaya çalışmaya başladık..
Ben söylediği bilgilerin doğruluğunu araştırmaya başladım..
Başka bir şehirdeydi,tanışmaya geldi..
Bir kaç kez daha gelip gittikten sonra evlilik kararı aldık.:asigim:
Her hafta sonu gelmeye başladı..
Ailemle tanıştırabileceğim biri olduğuna karar verdim bazı testlerden sonrakaydirigubbakcemile3
3 ay sonra nişanlandık,
Nişandan 4 ay sonra da evlendik..
Sonuç şu an ağzımın içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen bir adamla evliyim..
Allah ağzımızın tadını bozmasın...
Not: Sapık,yalancı vs sadece nette değil gerçek hayatta da çıkıyor..Gerçek hayattakiler hep doğrucu mahmut mu? bırakın Allah aşkına..Eğer gözünüz açıksa,iyi gözlemciyseniz ve gereken soruları zamanında sorup tavrınızı belli ediyorsanız,kişileri iyi tahlil edebiliyorsanız şanslısınız demektir...Evlilik de zaten kader kısmet işi..Nerden geleceği belli olmaz kısmetin..Belki yolda yürürken,belki arkadaş vasıtası,belki bir kafede,iş yerinde ya da nette...Tek gereken hemen her denilene inanmamak ve karşındakini iyi tartmak,ne isteyip ne istemediğini iyi bilmek...![]()
internetten evlilik bence en fazla bi kaç
ay sürer..sonu hüsran ...
kısacası internetten evlilik mi olur bana çok saçma geliyo böyle
sitelerlmaz:
ben de o aklı başında olmayanlardan biriyim -tatlicadiarzu-
Evlilik değil de meraktan girdim.Eşim de meraktan girmiş 1 ay için.para mara ödememiştim ben..
Normal arkadaş gibi konuştuk başlarda..
Sonra işi msne taşıdık..
Sonra birbirimizi tanımaya çalışmaya başladık..
Ben söylediği bilgilerin doğruluğunu araştırmaya başladım..
Başka bir şehirdeydi,tanışmaya geldi..
Bir kaç kez daha gelip gittikten sonra evlilik kararı aldık.:asigim:
Her hafta sonu gelmeye başladı..
Ailemle tanıştırabileceğim biri olduğuna karar verdim bazı testlerden sonrakaydirigubbakcemile3
3 ay sonra nişanlandık,
Nişandan 4 ay sonra da evlendik..
Sonuç şu an ağzımın içine bakan,bir dediğimi iki etmeyen bir adamla evliyim..
Allah ağzımızın tadını bozmasın...
Not: Sapık,yalancı vs sadece nette değil gerçek hayatta da çıkıyor..Gerçek hayattakiler hep doğrucu mahmut mu? bırakın Allah aşkına..Eğer gözünüz açıksa,iyi gözlemciyseniz ve gereken soruları zamanında sorup tavrınızı belli ediyorsanız,kişileri iyi tahlil edebiliyorsanız şanslısınız demektir...Evlilik de zaten kader kısmet işi..Nerden geleceği belli olmaz kısmetin..Belki yolda yürürken,belki arkadaş vasıtası,belki bir kafede,iş yerinde ya da nette...Tek gereken hemen her denilene inanmamak ve karşındakini iyi tartmak,ne isteyip ne istemediğini iyi bilmek...![]()
eğitimci yazıyor sanırım öğretmensin hocam yapma evlilik sitelerinden sana hayır yok derim sana ben 29 yaşında evlendim sen daha 27 yaşındasın ne olacak evlilik güzel ama ailesi nasıl sanalda ben de sana milyonlar sahibiyim derim ne olacak iyi düşün