• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik siteleri ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi pippi_langstrumpf
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saçmalama derim ben de..Chat ortamından ne farkı var..O da netten oraya başvurcak sende..Erkeklerin böle nete düşkünlüğü hiç ii deil bugün o sitede yarın başka sitede:olmaz:

nasıbın nereden gelecegı bellı olmaz
oraya her gıren evlılık ıstegınde dıye bır sey de yok,
bır bakarsın duzgun gorunuyorsa uzunca sohbetlerden sonra görüşürsün
oyle tanısıp evlenen mutlugörunen arkadaslarım var
yaşın cok gec degıl belkı kısmetın daha ılerdedır bellı olmaz belkı oradan bulacaksındır bunu tayın edemezsın. aama dıkkatlıce denemende sakınca yok sanıyorum ben,
bahsettıgın sıteyı de bılmıyorum ama bayanlar genelde ücretsız uye oluyorlar dıye bılıyorum. hayırlısı olsun sımdıden.

daha 26 çokmu geç oldu sizce
eğitimcisinizde bence daha mantıklı düşünün
arkadaşlar ne güzel yazmışlar kadınmı bitti erkek için?? isteyen bulamayan annesine yakınına söler bulur
para yatırılıyo diyede aldanmayın parası olan için böyle yerlerde dalga geççek insanda çok olur
iki gün sonrada tv lere çıkar buraya falan yazarsınız artık nette buldum koca !!!!!!
yaşım otuz oldu hadi kalkimde bi koca arayim varmı böle bişe ya
evlenmek için evlenilmez ki

Bi çok evlilik sitesi var ama benm dediğim sitede o sitenin sahibi senin özelliğine göre sana uygun eşi seçiyo ve ondan sonra o seçtiği kişiyle mesajlaşıyosun. Yanii biraz daha ciddi bi siteye benzziyo ama bilemiycem tabii. Bunu yapmayı kendime yakıştıramıyorum ama başka çarem kalmadı. Yaş 27 olacak hala bi aday yok. Öylesine bende zamanında çok siteye üye oldum ama hep böyle dalga geçilyomuş gibi hissettm.

madem evde kaldığını düşünüyorsun evlenmek istiyrsun
görücü uusulunu denesen?

Tvdeki evlilik programları bile, evlilik sitelerinden daha iyidir mirmirmirmir

Facebook'a üye olun..cokacimcoook
Hem bedava hem de istemediğiniz kadar çok teklifle karşılaşırsınız..kaydirigubbakcemile3

ben sadece meraktan 2 tane evlilik sitesine üye olmuştum,hem de birisi islami bir siteydi ve üye olduğum anda msjlar gelmeye başladı abuk subuk alakasız insanlardan,ve sanırım site sahipleri atıyor bu msjalrı,ve hatta msn adresimi yani mailimi eklediler yani site sahiplerinin amacı belli güzelim yaaa

bir tanesi güzeldi aslında,dediğim gibi paralıydı,ödeme yapamdıkça msj atamıyor,sadece gelen msjları yanıtlıyotdun,ama sadece bizim bakışımız değil,dieğrlerinin buna bakış açısı nasıl onu bilmek lazım,bence bu siteler vasıtasıyla tanışmak pek sağlıklı değil

sonra ne işim var benim buralarda deyip sildirdim bir daha da uğramadım Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin..nete bu konuda hiç güvenim yok.erkeklerin kendini sonuna kadar özgür hissettiği bir ortam burası

Son düzenleyen: Moderatör:
o erkeklerden biri evli çıkarsa görürsünüz o zaman. site sahibi bu adamı araştırmıyor ki..görücüde hiç olmazsa aileleler karşıdaki aileyi ve oğlanın durumunu biliyor.....

o erkeklerden biri evli çıkarsa görürsünüz o zaman. site sahibi bu adamı araştırmıyor ki..görücüde hiç olmazsa aileleler karşıdaki aileyi ve oğlanın durumunu biliyor.....

aynen katılıyorum..
sapık mıdır,psikopatmıdır,mafya mıdır..bilemezsinki..
bencede cesaret etme derim canım.aklı başında kimse girmez oraya..:ecrin_bebek:

şaka mı bu...
canm napıyosun böyle saçma işlere kalkışma...
ben kaç yıldır tanıdıgım erkeklern ne oldugunu tam kestiremiyorum netten sen nasl anlıycan adamın niyetini...
güvenme netten koca bulmaya...
hayırlısı ile karşına biri çıkar...
sen degil aşk seni bulur zaten

aynen katılıyorum..
sapık mıdır,psikopatmıdır,mafya mıdır..bilemezsinki..
bencede cesaret etme derim canım.aklı başında kimse girmez oraya..:ecrin_bebek:

vereliniortak

internetten evlilik bence en fazla bi kaç
ay sürer..sonu hüsran ...
kısacası internetten evlilik mi olur bana çok saçma geliyo böyle
siteler:olmaz:

Tedirgin olmakta haklı arkadaşlar var, tecavüzcüsü, hırsızı, organ mafyası, herşeyi olabilir,ama bunlar barda, arkadaş aracılığıyla, bi yerde görüp beğenmekle, görücü usulüyle tanışılan insanalrda da olabiliyor. Burada önemli olan uyanık olmak, epey bi süre toplu yerlerde görüşmek, adamın doğru söylediğini ufak tefek testlerle ve bağlantılarla anlamak.Çok samimi bankacı arkadaşı olanlar bu konuda daha şanslı ;) Ya da ortak arkadaşlarla görüşün, görüştürün, her dakika şüpheci olun demiyorum ama x okulundan mezunum diyen biri, ya da y firmasında çalışıyorum diyen birinin yalan söyleyip söylemediğini anlamak çok kolay bence.

Bence "gerçek hayat"ta önce dış görünüşünü beğenip yaklaşıp sonra iç görünüşe sıra gelirken, sanalda önce fikirler, duygular düşünceler paylaşılıyor, bunlar uygunsa dış görünüşe sıra geliyor.Bu açıdan bakıldığında çok daha olumlu tarafı bile var bence.

Tedirgin olmakta haklı arkadaşlar var, tecavüzcüsü, hırsızı, organ mafyası, herşeyi olabilir,ama bunlar barda, arkadaş aracılığıyla, bi yerde görüp beğenmekle, görücü usulüyle tanışılan insanalrda da olabiliyor. Burada önemli olan uyanık olmak, epey bi süre toplu yerlerde görüşmek, adamın doğru söylediğini ufak tefek testlerle ve bağlantılarla anlamak.Çok samimi bankacı arkadaşı olanlar bu konuda daha şanslı ;) Ya da ortak arkadaşlarla görüşün, görüştürün, her dakika şüpheci olun demiyorum ama x okulundan mezunum diyen biri, ya da y firmasında çalışıyorum diyen birinin yalan söyleyip söylemediğini anlamak çok kolay bence.

Bence "gerçek hayat"ta önce dış görünüşünü beğenip yaklaşıp sonra iç görünüşe sıra gelirken, sanalda önce fikirler, duygular düşünceler paylaşılıyor, bunlar uygunsa dış görünüşe sıra geliyor.Bu açıdan bakıldığında çok daha olumlu tarafı bile var bence.
bence bunun hiç bi olumlu tarafı yok
sanal diyosunuz ve bunun olumlu tarafını çıkarıyosunuz
yani sanalda paylaşılan duygular düşünceler gerçek öle mi ???
pes doğrusu

Aklında kalacağına üye ol bence

Hem sanki beğendin diyelim nikah masasına kadar görmeyecek misin

Elbette ki bakış açısını beğendiğin biriyle gezip tozacaksın ona göre alacaksın

bu kararı.

Bir de sanki internette tanışanlar boşanıyor da diğerleri boşanmıyor gibi olmuş yorumlar

Sen şimdi üye oluyorsun diye sapık mısın HAYIR

İşte senin gibi normal olup da karşısına fırsat çıkmamış erkekler de üye olmuş olabilir.

O yüzden bence üye olmanda sakınca yok.

Karsısına fırsat cıkmamıs erkekler olabıleceği gıbı bu fırsattan ıstıfade edecek olan erkeklerde cıkabılır...
Bunun garantisini kimse veremez... O abuk sabuk sıtelerde veremez,bızlerde veremeyız...
Böyle seylerde kısmet arayacagına annenın babanın dızının dıbınde otur daha ıyı...

bence bunun hiç bi olumlu tarafı yok
sanal diyosunuz ve bunun olumlu tarafını çıkarıyosunuz
yani sanalda paylaşılan duygular düşünceler gerçek öle mi ???
pes doğrusu

Duygular konusunda yorum yapmıyorum, ama düşünceler neden gerçek olmasın ? Mesela bizim şu an buraya yazdığımız düşünceler gerçek değil mi? Benimkiler tamamen gerçek .

Bu kadar katı olmayın bence. Benim öğrenciyken sanaldan tanıştığım erkek arkadaşlarım da oldu, tabii ki konuşmaya başlarken belli başlı şeylere dikkat ediyorsunuz. Ben kendi adıma, hangi okulda okuduğu, belirli bir konu hakkında nasıl düşündüğü, düşüncelerini ifade ediş üslubu, imla kurallarına özen gösterip göstermediği gibi konulardan çok rahat çıkarımlarda bulunduğum dönemlerim olmuştu öğrenciyken. Ve başıma hiç de kötü bişey gelmedi, iki böbreğim de yerinde kaydirigubbakcemile2

Duygular konusunda yorum yapmıyorum, ama düşünceler neden gerçek olmasın ? Mesela bizim şu an buraya yazdığımız düşünceler gerçek değil mi? Benimkiler tamamen gerçek .

Bu kadar katı olmayın bence. Benim öğrenciyken sanaldan tanıştığım erkek arkadaşlarım da oldu, tabii ki konuşmaya başlarken belli başlı şeylere dikkat ediyorsunuz. Ben kendi adıma, hangi okulda okuduğu, belirli bir konu hakkında nasıl düşündüğü, düşüncelerini ifade ediş üslubu, imla kurallarına özen gösterip göstermediği gibi konulardan çok rahat çıkarımlarda bulunduğum dönemlerim olmuştu öğrenciyken. Ve başıma hiç de kötü bişey gelmedi, iki böbreğim de yerinde kaydirigubbakcemile2
bizim burdaki düşüncelerimizle yaptımız yorumlarla konunun alakası yok
burda kendi aramızda koca mı arıyoz
siz erkek arkadaşınızı kocanızı seçerken imla kurallarına dikkat edin sadece
bu kusurabakmayın ama cahillikten başka hiç bişe değil :delphin:

Back
X