Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bi çok evlilik sitesi var ama benm dediğim sitede o sitenin sahibi senin özelliğine göre sana uygun eşi seçiyo ve ondan sonra o seçtiği kişiyle mesajlaşıyosun. Yanii biraz daha ciddi bi siteye benzziyo ama bilemiycem tabii. Bunu yapmayı kendime yakıştıramıyorum ama başka çarem kalmadı. Yaş 27 olacak hala bi aday yok. Öylesine bende zamanında çok siteye üye oldum ama hep böyle dalga geçilyomuş gibi hissettm.
Tvdeki evlilik programları bile, evlilik sitelerinden daha iyidir mirmirmirmir
o erkeklerden biri evli çıkarsa görürsünüz o zaman. site sahibi bu adamı araştırmıyor ki..görücüde hiç olmazsa aileleler karşıdaki aileyi ve oğlanın durumunu biliyor.....
o erkeklerden biri evli çıkarsa görürsünüz o zaman. site sahibi bu adamı araştırmıyor ki..görücüde hiç olmazsa aileleler karşıdaki aileyi ve oğlanın durumunu biliyor.....
aynen katılıyorum..
sapık mıdır,psikopatmıdır,mafya mıdır..bilemezsinki..
bencede cesaret etme derim canım.aklı başında kimse girmez oraya..:ecrin_bebek:
bence bunun hiç bi olumlu tarafı yokTedirgin olmakta haklı arkadaşlar var, tecavüzcüsü, hırsızı, organ mafyası, herşeyi olabilir,ama bunlar barda, arkadaş aracılığıyla, bi yerde görüp beğenmekle, görücü usulüyle tanışılan insanalrda da olabiliyor. Burada önemli olan uyanık olmak, epey bi süre toplu yerlerde görüşmek, adamın doğru söylediğini ufak tefek testlerle ve bağlantılarla anlamak.Çok samimi bankacı arkadaşı olanlar bu konuda daha şanslıYa da ortak arkadaşlarla görüşün, görüştürün, her dakika şüpheci olun demiyorum ama x okulundan mezunum diyen biri, ya da y firmasında çalışıyorum diyen birinin yalan söyleyip söylemediğini anlamak çok kolay bence.
Bence "gerçek hayat"ta önce dış görünüşünü beğenip yaklaşıp sonra iç görünüşe sıra gelirken, sanalda önce fikirler, duygular düşünceler paylaşılıyor, bunlar uygunsa dış görünüşe sıra geliyor.Bu açıdan bakıldığında çok daha olumlu tarafı bile var bence.
bence bunun hiç bi olumlu tarafı yok
sanal diyosunuz ve bunun olumlu tarafını çıkarıyosunuz
yani sanalda paylaşılan duygular düşünceler gerçek öle mi ???
pes doğrusu
bizim burdaki düşüncelerimizle yaptımız yorumlarla konunun alakası yokDuygular konusunda yorum yapmıyorum, ama düşünceler neden gerçek olmasın ? Mesela bizim şu an buraya yazdığımız düşünceler gerçek değil mi? Benimkiler tamamen gerçek .
Bu kadar katı olmayın bence. Benim öğrenciyken sanaldan tanıştığım erkek arkadaşlarım da oldu, tabii ki konuşmaya başlarken belli başlı şeylere dikkat ediyorsunuz. Ben kendi adıma, hangi okulda okuduğu, belirli bir konu hakkında nasıl düşündüğü, düşüncelerini ifade ediş üslubu, imla kurallarına özen gösterip göstermediği gibi konulardan çok rahat çıkarımlarda bulunduğum dönemlerim olmuştu öğrenciyken. Ve başıma hiç de kötü bişey gelmedi, iki böbreğim de yerinde kaydirigubbakcemile2