evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Nişana az kalmis canim eminim heyecan coktur hersey gönlünce olsun canimmm ne giyceksin evdemi yoksa salonda mi olcak mutluluklar ataman nezmaan
Heyecan çoook. Hergün farklı fikirlerle uyanıyorum :) inşAllah herşey hepimizin gönlüne göre olur. Küçük bir kafe ayarladık evimiz küçük olduğu için aile arasında olacak zaten elbisemi aldık bile. Bordo bir elbise aldım pudra pembede şal yapıcam bakalım inşAllah tahmin ettiğim ve planladğım kadar güzel durur atamamda inş. Mart Nisan gibi olur ama seçim öncesi olmazsa Haziranda olur diye umuyorum.

INŞALLAH balkupum nede güzel heyecanli heyecanli yazmissin ☺☺ INSALLAH cok mutlu oluruz kuzucum atamanda en kisa zamanda olur INŞALLAH ☺

;Sağol canım benim, Allah razı olsun. Sende durumlar nasıl?

Valla kuzum bende esyalari aldim gelinlik bakiyorum ne yapsam ne etsem kafamda bi cok sey var beya esyayi pembe kirmiz almak.istiyorum mesela ☺☺☺

Beni yalniz birakmadiginiz icin cok tesekkur ederim kizlarrrr super olcakkkk konumuz ☺☺

İnşAllah canımm. Senin düğün hazırlıkları nasıl gidiyor.

Baya kosturmali tatlim bisi begeniyorum bianda fikrim deisio şimdi gelinlik ne olsun die düşünüyorum nikahim ayri olcak ne gysem doe düşünüyorum ☺☺ telas icindeyim dugunle nikahi biraaradami yapicaksnz tatlimmm

Buraya hep giricem safagimi yazicam kizlar INŞALLAH

Dugune 194

nikaha 95 gun kaldiiii INŞALLAH

Gunaydinnn kzilae bugunku safagimi yazdimmm

Günaydın bizim de 205 bugün.. Nikah ile düğün arası neden bu kadar uzun canım? erken mi yapmak istediniz nikahı

Evet 3 ay sonra dugun olcak kayinvalidem nikahi memlektinde istedi düğün kayinpederimin memlektnde oyzuden

mayista kardeşlerimin unvde final.sinvlari var hazran ramazan kuzum
Nisanda isten izin gunu oldugu icin tatlim bu sekil dusunduk

Evet 3 ay sonra dugun olcak kayinvalidem nikahi memlektinde istedi düğün kayinpederimin memlektnde oyzuden

mayista kardeşlerimin unvde final.sinvlari var hazran ramazan kuzum
Nisanda isten izin gunu oldugu icin tatlim bu sekil dusunduk

Tez zmanda geçer zaman kuzum 205 gun bitrrz beraber burda

Hayırlısı canım, Allah' ın izniyle kavuş sevdiceğine inşallah :)

Tez zamanda geçsin gitsin bu 200' ler. Bu arada mehtabım da atarsa 20 :))

Hayırlısı canım, Allah' ın izniyle kavuş sevdiceğine inşallah :)

Tez zamanda geçsin gitsin bu 200' ler. Bu arada mehtabım da atarsa 20 :))

INŞALLAH tatlmmm sizde kavusunnnn sevdiceginle INŞALLAH

hadi bakalim az kalmis bende o 10 gun gecmemisti biliyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…