Benim de şafağım 172... Ah ah hiç gelmiycek sanki
Çok iyi düşünmüşsün canım bende cok tedirgin olmuştum ama herkes düğün saloninda olsun dedi hepimiz için hayırlı olsun inşKizlar nikahi ayri yapmaktan vazgectim gelinligimle evet demek istedim ALLAHIN izniyle nikahi ayri yaparsam belediyede olvak cogu kisi gelmicek bende dugun salonunda yapmaya karar verdim veee artik bi şafak sayiyorum yüzduk yuzduk kuyruguna geldik nikahi nisanin sonunda yapıcaktim bekledik bekledik dugun gunu olsun dedik INSALLAH ogun gelir ve hersey muhtesem olur hepmz icn
safagim artik
dugun olarak 176 INŞALLAH
Yok canım ya kiraya gitmek istemiyoruz ikimizde daha bir yil oldu nisanlanali zaten bende 25 e yeni girdim :) tam belli değil zaten nisanlim diyor belki de sonbaharda yapariz vallahi daha bir şey belli degil hayırlısı olsun[/QUOTE]QUOTE="hayatbos, post: 39216021, member: 641231"]Kuzum INŞALLAH HERŞEY gönlünce olsun evi evlendikten sonrami alsaniz olabiliyormu bide yas kac tatlim
Çok iyi düşünmüşsün canım bende cok tedirgin olmuştum ama herkes düğün saloninda olsun dedi hepimiz için hayırlı olsun inş
bende safak karanlık243
Merhabaaa benim de kına gecem 7 ağustosKizlar yasim 24 nisanda naspse 25 olcam büyüdüm artikkk☺
Burdada bi cok topige yazdim.beni bilen bilir ☺
Nikahim 22 nisan
kina gecem 30 temmuz
dugunum 1 agustos hepsine kocaman bi INŞALLAH diyim☺
simdi hazirliklarim basladi heyecanim cok fazla sizlerle paylasmak fikir alisverisi yapmak isterim ☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?