evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Kizlar nikahi ayri yapmaktan vazgectim gelinligimle evet demek istedim ALLAHIN izniyle nikahi ayri yaparsam belediyede olvak cogu kisi gelmicek bende dugun salonunda yapmaya karar verdim veee artik bi şafak sayiyorum yüzduk yuzduk kuyruguna geldik nikahi nisanin sonunda yapıcaktim bekledik bekledik dugun gunu olsun dedik INSALLAH ogun gelir ve hersey muhtesem olur hepmz icn

safagim artik
dugun olarak 176 INŞALLAH

Kizlar diygu ve düşüncelerimizi yazim bilgiler paylasalimmm bence beraberken bu zaman daha cabuk gecer burdan safaklari sayariz birbimizi ugurlariz

QUOTE="hayatbos, post: 39216021, member: 641231"]Kuzum INŞALLAH HERŞEY gönlünce olsun evi evlendikten sonrami alsaniz olabiliyormu bide yas kac tatlim[/QUOTE]
Yok canım ya kiraya gitmek istemiyoruz ikimizde daha bir yil oldu nisanlanali zaten bende 25 e yeni girdim :) tam belli değil zaten nisanlim diyor belki de sonbaharda yapariz vallahi daha bir şey belli degil hayırlısı olsun

Çok iyi düşünmüşsün canım bende cok tedirgin olmuştum ama herkes düğün saloninda olsun dedi hepimiz için hayırlı olsun inş

QUOTE="hayatbos, post: 39216021, member: 641231"]Kuzum INŞALLAH HERŞEY gönlünce olsun evi evlendikten sonrami alsaniz olabiliyormu bide yas kac tatlim
Yok canım ya kiraya gitmek istemiyoruz ikimizde daha bir yil oldu nisanlanali zaten bende 25 e yeni girdim :) tam belli değil zaten nisanlim diyor belki de sonbaharda yapariz vallahi daha bir şey belli degil hayırlısı olsun[/QUOTE]

INŞALLAH hersey gönlünce olsun canim en guzeli

Merhabaaa benim de kına gecem 7 ağustos
düğünüm 8 ağustos.
Nikahı düğünde düşünüyorduk ama evlenme ehliyeti çıktı tarihi onlar belirliyormuş nasıl olacak bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…