How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

="tugbaedgu, post: 39083284, member: 647891"]kızlar ya benim bir derdim var :KK43:[/QUOTE]
Hayırdır inşallah

Doğru galiba :)UOTE="Eflatun1234, post: 39072045, member: 654100"]Geçer geçer ondan sonrada geçim sıkıntısı tartışma bebek olsun diye ugrasmak derken offf bekar olsaydım diyo insan. Evliliği bekleyen dediklerimi anlamaz ama birde evliler okusun yazdıklarımı iç cekerler:)[/QUOTE]
Do

="tugbaedgu, post: 39083284, member: 647891"]kızlar ya benim bir derdim var :KK43:
Hayırdır inşallah[/QUOTE]

ya benimki askere gittikten sonra ben kendimi çok saldım. ne bileyim makyaj yapmayı bırakın, kuaföre gidip kaşımı falan bile aldırasım gelmiyor. insanlara bakıyorum kokoş bakımlı özeniyorum ama içimden gelmiyor. benim bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım :/

Hayırdır inşallah

ya benimki askere gittikten sonra ben kendimi çok saldım. ne bileyim makyaj yapmayı bırakın, kuaföre gidip kaşımı falan bile aldırasım gelmiyor. insanlara bakıyorum kokoş bakımlı özeniyorum ama içimden gelmiyor. benim bu durumdan kurtulmam için ne yapmam lazım :/[/QUOTE]

Canim bende askere gidince kendimi saldim ne bakim ne bi ugras yapmadım ustune ustluk kilo aldim :( simdi onları vermeye calisiyorum bide nisnalim askerden geldi hala bakım yapmak icnden gelmiyor anlamadim bu halimi :(

4643aacc73883b802886c4f97d79f105.jpeg

Geçer geçer ondan sonrada geçim sıkıntısı tartışma bebek olsun diye ugrasmak derken offf bekar olsaydım diyo insan. Evliliği bekleyen dediklerimi anlamaz ama birde evliler okusun yazdıklarımı iç cekerler:)
evet dpğru galiba dediklerini bende çevremden duyuyorum ama olsun ya :)

Bence çok güzel hem ağır hemde cıvıl cıvıl duruyo evet kuzumda sen ne renk istysn yani biz petrol mavisi isrtiyoruz misafir odasını gümüşlük falan da beyaz istiyorum ben

Mobilya beyaz kuzum ne renk olsa bilemedim bende ;) petrol maviside super ;)

Back