- 26 Aralık 2014
- 89
- 49
- 18
Bana kalsa başka renkler düşünürdüm de nişanlım petrol mavisi diye tutturduMobilya beyaz kuzum ne renk olsa bilemedim bendepetrol maviside super
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kalsa başka renkler düşünürdüm de nişanlım petrol mavisi diye tutturduMobilya beyaz kuzum ne renk olsa bilemedim bendepetrol maviside super
![]()
Eh o zaman hayırlı olsun diyeliiimEh ben de katılayım madem
Düğün ve nikah 5 Eylül.
Kına da 3 Eylül olacak kısmetsee :)
Eh o zaman hayırlı olsun diyeliiim![]()
Eh ben de katılayım madem
Düğün ve nikah 5 Eylül.
Kına da 3 Eylül olacak kısmetsee :)
Hoşbuldum canım :)Hosgeldinnn hayrli ugurlu olsun![]()
öncelikle hayırlı olsun tatlım ben kına için bir gece ara vermeyi düşünüyorum kısmetse daha iyi oluyor ıkı gece fazla gibi sankiHerkese hayırlı olsun benimde şafak 4 ay 11 gün kısmetse 13 haziranda hem düğün hem nikah :) kina 1 gece mi 2 gece önce mi olsun daha karar veremedim :/ sizce kızlar en uygun ne zaman olur ??
Herkese hayırlı olsun benimde şafak 4 ay 11 gün kısmetse 13 haziranda hem düğün hem nikah :) kina 1 gece mi 2 gece önce mi olsun daha karar veremedim :/ sizce kızlar en uygun ne zaman olur ??
biz önce ev almaya karar verdik kızlar düğütatliman olur bilmiyorum artıkbelki bu sene belki seneye hayırlısı artık