- 26 Aralık 2014
- 89
- 49
- 18
Bana kalsa başka renkler düşünürdüm de nişanlım petrol mavisi diye tutturduMobilya beyaz kuzum ne renk olsa bilemedim bende petrol maviside super
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana kalsa başka renkler düşünürdüm de nişanlım petrol mavisi diye tutturduMobilya beyaz kuzum ne renk olsa bilemedim bende petrol maviside super
Eh o zaman hayırlı olsun diyeliiimEh ben de katılayım madem
Düğün ve nikah 5 Eylül.
Kına da 3 Eylül olacak kısmetsee :)
Eh o zaman hayırlı olsun diyeliiim
Eh ben de katılayım madem
Düğün ve nikah 5 Eylül.
Kına da 3 Eylül olacak kısmetsee :)
Hoşbuldum canım :)Hosgeldinnn hayrli ugurlu olsun
öncelikle hayırlı olsun tatlım ben kına için bir gece ara vermeyi düşünüyorum kısmetse daha iyi oluyor ıkı gece fazla gibi sankiHerkese hayırlı olsun benimde şafak 4 ay 11 gün kısmetse 13 haziranda hem düğün hem nikah :) kina 1 gece mi 2 gece önce mi olsun daha karar veremedim :/ sizce kızlar en uygun ne zaman olur ??
Herkese hayırlı olsun benimde şafak 4 ay 11 gün kısmetse 13 haziranda hem düğün hem nikah :) kina 1 gece mi 2 gece önce mi olsun daha karar veremedim :/ sizce kızlar en uygun ne zaman olur ??
biz önce ev almaya karar verdik kızlar düğütatliman olur bilmiyorum artık belki bu sene belki seneye hayırlısı artık