How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

evlilik safaklari beraber eritelimm kizlarr

Kizlar nikahi ayri yapmaktan vazgectim gelinligimle evet demek istedim ALLAHIN izniyle nikahi ayri yaparsam belediyede olvak cogu kisi gelmicek bende dugun salonunda yapmaya karar verdim veee artik bi şafak sayiyorum yüzduk yuzduk kuyruguna geldik nikahi nisanin sonunda yapıcaktim bekledik bekledik dugun gunu olsun dedik INSALLAH ogun gelir ve hersey muhtesem olur hepmz icn

safagim artik
dugun olarak 176 INŞALLAH ;)

Kizlar diygu ve düşüncelerimizi yazim bilgiler paylasalimmm bence beraberken bu zaman daha cabuk gecer burdan safaklari sayariz birbimizi ugurlariz ;)

QUOTE="hayatbos, post: 39216021, member: 641231"]Kuzum INŞALLAH HERŞEY gönlünce olsun evi evlendikten sonrami alsaniz olabiliyormu bide yas kac tatlim[/QUOTE]
Yok canım ya kiraya gitmek istemiyoruz ikimizde daha bir yil oldu nisanlanali zaten bende 25 e yeni girdim :) tam belli değil zaten nisanlim diyor belki de sonbaharda yapariz vallahi daha bir şey belli degil hayırlısı olsun

Kizlar nikahi ayri yapmaktan vazgectim gelinligimle evet demek istedim ALLAHIN izniyle nikahi ayri yaparsam belediyede olvak cogu kisi gelmicek bende dugun salonunda yapmaya karar verdim veee artik bi şafak sayiyorum yüzduk yuzduk kuyruguna geldik nikahi nisanin sonunda yapıcaktim bekledik bekledik dugun gunu olsun dedik INSALLAH ogun gelir ve hersey muhtesem olur hepmz icn

safagim artik
dugun olarak 176 INŞALLAH :KK66:
Çok iyi düşünmüşsün canım bende cok tedirgin olmuştum ama herkes düğün saloninda olsun dedi hepimiz için hayırlı olsun inş :KK50::KK36:

QUOTE="hayatbos, post: 39216021, member: 641231"]Kuzum INŞALLAH HERŞEY gönlünce olsun evi evlendikten sonrami alsaniz olabiliyormu bide yas kac tatlim
Yok canım ya kiraya gitmek istemiyoruz ikimizde daha bir yil oldu nisanlanali zaten bende 25 e yeni girdim :) tam belli değil zaten nisanlim diyor belki de sonbaharda yapariz vallahi daha bir şey belli degil hayırlısı olsun[/QUOTE]

INŞALLAH hersey gönlünce olsun canim en guzeli ;)

Kizlar yasim 24 nisanda naspse 25 olcam büyüdüm artikkk☺

Burdada bi cok topige yazdim.beni bilen bilir ☺
Nikahim 22 nisan

kina gecem 30 temmuz

dugunum 1 agustos hepsine kocaman bi INŞALLAH diyim☺

simdi hazirliklarim basladi heyecanim cok fazla sizlerle paylasmak fikir alisverisi yapmak isterim ☺
Merhabaaa benim de kına gecem 7 ağustos
düğünüm 8 ağustos.
Nikahı düğünde düşünüyorduk ama evlenme ehliyeti çıktı tarihi onlar belirliyormuş nasıl olacak bilmiyorum

Back