- 26 Nisan 2021
- 837
- 2.350
- Konu Sahibi yumussweat
Çalışan ama en önemlisi belli bir olgunluğa erişmiş çocuksun bir kadının boşanması hiç sorun değil. Kısa sürede kendi düzenini kurup hayatına devam eder ama toplumun geneli maalesef öyle değil. Yazdığınız standartlara erişememiş kadın sayısı kadın toplumunun büyük çoğunluğunu oluşturmakta.Bu eşle ve sizinle alakalı. Bir kere benim için sınır 29-30 ve bu yaştan önce kimse evlenmemeli. İkincisi de beklentiler. Ben eşime en başta her şeyi açık açık söyledim. Ben değişmem dedim ve değişmedim de. Ailesi de böyle kabul etti. Ben aşık olduğum ve beni yormayacak bir adamla evlendim. Fakat evlenirken gözüm kör değildi. Evlenmeden evimi falan almıştım ben. Doktorami bitirmiştim. Yapmak istediğim her şeyi yaptığım için bir şey kalmadı içimde.
Çocuk konusuna gelince. Çocuk çok zor fakat bu demek degil ki çocuk bakmak eğlenceli değil. Onun konuşması, gülüşü, yorumları... çok sevimli oluyorlar.
Ek olarak şunu söyleyeyim ; artık boşanma oldukça normal. Tabii bu demek değil ki en ufacık bir şey de boşanın ama eskisi gibi pranga değil evlilik. Çocuk olunca tabii ki farkli ama çocuk yoksa daha rahat. O yüzden evlenmek istiyorsanız evlenin ama kendinizi mecbur hissetmeyin hiçbir şeye.
Son düzenleme: