Bu yaz 5. sene bitiyor evliliğimizde.ilk 2 yıldan sonra 2 bebek sığdırdık 5 seneye Benim için çok zordu.ilk zamanlar maddi olarak çok zorlandık.Tabi bağımsızlık savaşları oluyor ister istemez yani bekar hayatından daha özgürüm ama sorumluluklar artmıştı zorlamıştı her anlamda.Eşim anlayılşı sevecen beni çok sevip evlenmek için çok çabalamıştı.
Ama sanırım ben evlilik insanı değilim.Deniz kenarında 3+1 evimi bekar yalnız hayatımı çok özlüyorum.
Geceden içip sabah işe geç kalacağımı haber verip hadi zaten geç kaldım,denize karşı bi kahve sigara yapıp öyle gideyim işe dediğim umursamaz günlerimm :)) Ben o günlerimi çok arıyorum şimdi.
Uykusuz,yorgun,çocukların ve evin herşeyini organize edip düşünmek zorunda olmak.Ayrıca işin stresi vs.
Daha geçen akşam çocuk yapma pişmanlığı filan diye ekşide konu okuyordum tövbe dedim.
Eşimin çalışma saatleri çok kötü ve ayak başı çalışıyor o yüzden de eve geldimi yorgunum der bişey yapmaz isyan edince de ne yap dedinde yapmadım der.ben nerdeyse herşeyle tek başıma mücadele ediyorum.
2,5 VE 1 yaşlarındaki,2 oğlumu sabah kreşe al bırak işe yetiş akşam al eve gel arabadan iner büyük oğlum kaçışır sitenin için elinde çantalar kucağında ufağı onu kovala eve çıkar :/
hergün çantalarını hazırla,her akşam yeni yemekler yap,meyvelerini hazırla ilaç aşılaını takip et kirlilerini takip et..
büyük oğlum çok hareketli kırıp döker 2 defa tv kırdı,bardak çanak artık rutin oldu bizde
Bazen çok bunalıp bağırıp çağırıp azarladığım hatta tokat bile attığım zamanlar oldu büyük oğluma
Asla kendimi affedemedim çocuğumu öpmeye kıyamazken ona vurabildiğime çok üzgünüm.
daha ev işlerini saymıyorum bile eşim çamaşır serer unutmazsa tabi,ev süpürür balkon vs yıkar bu kadar.
Maddi olarak mutfak deterjan,çocukların bez maması bendeydi ama artık tükenince mamayı bari babasına aldırdım
Eşim cimrilik derecesine gelecek nerdeyse aşırı tutumlu parasını hesap eder.
Ama ben öyle değilim anlaşamıyorum.
özetle ben pişmanım kızlar :S
dilerim evlenecek herkes çok iyi evlilikler yapar