Evlilik Öncesi Sendromu mu Yaşıyorum?...

Resmen roman yazmissiniz,bitirmek mumkun degil ama madem boyle kuruntulariniz var biraz daha dusunun derim ben. Evlendikten sonra maasiniza ve harcamalariniza karisma dusuncesi benim de aklima geldi ki siz hep esim esim demissiniz, buradan onu anladim. Ama karsidakinin de senin maasim benim maasim ayrimi yaptigini, bu konuda cok net oldugunu soylemissiniz. Bana bu ayrim hep sacma gelmistir, evlendikten sonra kimin maasi oldugunun onemi yok bence; sonucta evin parasi bu. Okudugum kadariyla esinizin fazla cimri oldugunu, evlilik konusunda heyecanli olmadigini, aksine para gidecek diye tedirginligi oldugunu ve sizin bulundugunuz sehre gelme konusunda da isteksiz oldugunu cikardim. Evlendikten sonra umdugunuz gibi bir mutluluk, duzen vb kurabileceginizi dusunmedim acikcasi.. Umarim yaniliyorumdur.

75 yaşındalar bu yüzden çok sert düşünemiyicem ama bizim zamanımızda o mu bu mu vardı ne demek ya o zamanlar örf adete daha çok önem verilirdi kendi zamınında kendiside mi görmedi kıskançlıkmıdır bunun adı bilemem yada cimrilik iletişim yok zaten onun annesiyle senin anenin oturup konuşması lazım yüzyüze olmuyosa telde enazından ne bu böyle ya bunlar ileride göreceklerinin habercisi maaşınında para olduğu halde senden kiraya gitmesinede takıldım biraz

Sayıyla ayakkabıyı tam şu an da düğün arefesinde mi aldı? Benimde vardı evlenirken daha giyilmemiş ayakkabılarım, 6 kapılı dolaba sığmayan kıyAfetlerim bununla kıyaslanamaz ,adam şehir değiştircek bu işin riskleri var elbette para hesabı yapacak düşünecek bende düğün ayakkabısı almadım arkadaşımdan düğün için aldığı babeti ve topukluyu aldım onları giydim 1 kere giyilecek ne gerek var gösteriş için sıkıntıya girmeye

Bu arada benim kv de hiç aramadı hep ben aradım anne nasılsın diye hiç aramadı ama öyle görmüş yaşlı kv hep ilgi istiyor bende yaşlanınca kim bilir ne olcam arıyorum da ,kırk kere ısrar edip tatile de götürüyorum benim de annem , onlar farklı kültürle terbiyeyle yetişmiş

Okuyamadım altıntılardan baktım bu adam cimrinin teki ya herşeyi içine atmaz zamanla size kan kusturur içine attığı halleri özlersiniz

Cinsellik şu bu iş güç bunları hepimiz yaşıyoruz o nişanlının günde 2 kere dediğine bakmayın siz anca tatil zamanlarında olur o çünkü her 2 niz çalışan insanlarsınız.Yani tatil zamanlrında 3 te olabilir ama stres yapılacak bir şey değil herşey düzenli ilerliyor merat etmeyin.

Çok uzun olduğu için konunuz aklımda kalanların cevabını yazıyorum.
Nişanlın bence anne ve babasının eksikliğini yaşıyor her ne kadar aile ile iletişimi uzak olsada bu kendini eksik hissettiriyor.
aileside başlı başına belliki içerlemişler oğlunu alıp başka şehire götürüyorsunuz buna zamanla alışırlar ama bence
Nişanlınızdan da çok şey beklemeyin tarz işleri erkekler pek anlamaz ve çabuk sıkılırlar olabilir.
İletişiminiz açısından birşey diyemem yani eline her yanınıza geldiğinde telefon alıp kurcalaması ilginç belliki bu konular kendini sıkıyor bu da bir erkek için normal.
Siz gerekn ne ise üstüne düşen ne ise söyleyin yapsın durumunun el verdiğince ogereksiz bu gereksiz demesine kafa yormayın olması gerekiyorsa olacak neticede.
Cimrilik demişsiniz bunu detaylandırın mesela yemeğe gittiniz kim öder ?
Gelecek hakkında konuştunuz madden düşüncesi nedir?
Elinde para var demişsiniz mesela belki kaygıları vardır ve bunu direkt yatırım yapmak istemiyordur .Garantiniz olarak bakıyordur.
Aileniz ile ilgili bir problem yoksa ailenizi neden istemesin ?yada neden göndermesin.
Evliliğiniz ile kendi ailenizi karıştırmazsanız herşey yolunda gider.

Varya mutluluk ve huzur bu adamla evleneceğin de bulamayacagin 2 şey olacak. Neden dersen ; yazdıklarını sonuna kadar okudum ve son paragrafta cevap belli . Onunla olmadan önce sakinim şimdi hemen bağırıyorum demişsin. Seni böyle yıpratan her hevesini kursağında bırakan ailenle konuşurken telefonla oyun oynayan ve senin için şehir değiştiren( ki bunu hep başına kalkacak gün yüzü goremeyceksin ) bir adam var karşında. Ailesini rengi de belli. Evlenme derim. Boz nişanı. Kendine kendin gibi ailen gibi güler yüzlü sakin ve seni mutlu etmek için ne gerekiyorsa yapacak birini bul. Bulamıyorsan bekle.

Son bir sey daha yazmadan edemedim.Adam düğün olcak düşündüğü tek şey günde 2 kez fan Fin fon yani. O konuda da hevesini aldı mı senin havan poff... Diye sönecek. ...

Abimiz bencil ve pinti
Ailenin içi geçmiş
Senin sezgilerin kuvvetli hani o kalbini sıkan ve mutlu olmanı engelleyen ses var ya o dogru soyluyo
Ailene gıtmene karısmaz ama zırt pırt gelırlerse trıp atar
Özet bu

+1. Bir de nedense para dışında bir şey göremedim. Yok ailem şöyledir yok böyle iyidir, ailem de ailem. Hep bir karşı tarafı yerme çabası bir beğenmeme. Adamın bahsedilen hiçbir iyi huyu yok. Madem bu adam kötü evlenmek niye? Ortada sevgi namına hiçbir şey göremedim. Evlenmesinler bence.

ilk maddelerde yorum yapmak istemem. zira onu tanıyan sizsiniz. neyi ne amaçla yaptığını eminim az çok farkedersiniz. ve en önemli iç sesiniz diyorum. içinizde zerre şüphe varsa iyi düşünün evliliği derim.
4 ve 5 nolu maddelere gelirsek.
evlenmeden ne kadar şey yapacağını düşünmesi tamam da birde bunu sizle paylaşması da tuhaf geldi bana. bu işin hesabı kitabı olmaz düşüncesindeyim. sonuçta zevk işi. hesap işi değil.
yemek konusunda aynıyız. ama hiç zorluk çekmedim. kitaplardan bakıp yaptım. o konuda sıkıntı yapmayın. sonuçta kör cahil değilseniz mutfak konusunda sorun yaşanmaz öyle.
Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip etsin.

Nişan bohçasının antin kuntin bir şey mi yoksa güzel anıları beraberinde getirecek semboller mi olduğu tartışılır.
Sizin için veya konu sahibinin kv için bir anlamı yok belki ama konu sahibi için var demek ki

Zaten bohça içindekiler evin ihtiyacı bir bakıma. Gelinin kullanacağı şeyler. Kıyafet olsun, makyaj malzemesi olsun hepsi.

O zaman ben de derim ki 3-5 saat giyilecek ve sonra bir daha başka bir yerde giyilmeyecek bir kıyafet için 2000-3000-4000 tl ve daha da fazlası verilmesi çok SAÇMA ve GEREKSİZ

Kaç kişi buna aaaaa evet gereksiz, o zaman ben gelinlik giymeyeyim diyebilir?....

O yüzden lütfen bir şey gerekli mi değil mi kişilere (geline) bırakalım. Siz kendi evliliğiniz için neyin gerekli olduğuna karar verin, diğer gelinler de kendileri karar versin.

Düğün stresi yaşayan biri olarak anlıyorum ama bu stres ötesi bişey arada çok kopukluk , güvensizlik , mesafe ve sen-ben davası var . Aynı evde bi hayat paylaşabileceğinizi hiç sanmıyorum. Sizin ve ailemizin istediği bambaşka bi karakter kesinlikle bu aday değil yinede mutluluklar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…