• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

evlilik öncesi sendrom bu mu

bence evlilik sendromları kişiden kişiye değişiyor bende çook daha takıntılı halde :KK43:

canım hiçbir şey olmuyor merak etme, hepsi olup bitiyor bak buradakilerin hepsi evlendi gitti, bende dahil :dondurma: hiç huzursuzluğa gerek yok, cidden mutlu geçirilmesi gereken zamanlarmış, aslında evlilikten daha zevkli bir süreçmiş, şimdiki aklım olsa daha çok keyfini çıkarır herkesi boşverirdim.

canım hiçbir şey olmuyor merak etme, hepsi olup bitiyor bak buradakilerin hepsi evlendi gitti, bende dahil :dondurma: hiç huzursuzluğa gerek yok, cidden mutlu geçirilmesi gereken zamanlarmış, aslında evlilikten daha zevkli bir süreçmiş, şimdiki aklım olsa daha çok keyfini çıkarır herkesi boşverirdim.
Benim çok daha farklı canım yaşadığım süreç psikiyatri servisine gittima kullandım işe yaramadı

ben de biraz kısmetsiz bir kız olduğum için kötü olaylar başıma gelecek diye korkuyorum valla.:KK17: Allah'ım inşallah olaysız sorunsuz geçer düğünüm Amin.
Nişanımda saçım yapılırken kuaför ara verdi sigara içmeye çıktı saçım daha yarım bile değildi üstelik bir pat sesi arkasından dumanlar ve elektrik tesisatı yanar itfaiye gelir. kuaförün canı sıkılı dükkanında yangın çıktığı için benim saç öyle makyaj yok.kendi derdinden beni unuttu ben çıldırmak üzerydim 1.5 saat sonra yanda pimapenci vardı oraya ayna koydular saçımı tamamladılar :skandal:
bizde Allah'tan ailelerin baskısı ve işimize karışmaları yok. benm ailemde nişanlımın ailesi de karışan tipler değiller. ama bugünlerde biz aşırı kavga ediyoruz yani düğün konuları yüzünden de değil. anlaşamadığımızı düşünmeye başladım artık bu son bir ayda normal değil di mi?? (yıllardır tanıyorum kendisi)

Çok hoşsunuz hanımlar, bu kız Haziran'da yazmış üç hafta sonra düğün var demiş yani Temmuz'un ikinci haftası evlenmiş hatta bebiş bekliyor :) düğün stresini atlatmıştır eminim:)))

Bu stres olayi beni de sardi nasil olacak bilmiyorum :KK14: Geceleri uyuyamiyorum Allah yardimcimiz olsun

Back