evlilik öncesi ayrılık

kafamda bitirmeye calısıyorum zaten aramızda 9 yas var...

böyle bi adamla evlenirsen daha çok üzülürsün ölüsü olan 1 gün delisi olan her gün ağlar kes at derim mutlu olmak istiyorsan ki zaten o ayrılmayı kafaya koymuş bahaneler soğutma çabaları belli

böyle bi adamla evlenirsen daha çok üzülürsün ölüsü olan 1 gün delisi olan her gün ağlar kes at derim mutlu olmak istiyorsan ki zaten o ayrılmayı kafaya koymuş bahaneler soğutma çabaları belli
kendisi üstüme geilyor sürekli evlilik işini hızlandıralım diye soğutma çabası oldugunu düşünmüyorum en ucuza kapatmaya calsııyor bu meseleyi bu da olabilir kestiremedim :)

9 yaş pek önemli değil aslında ama saygı olması lazım ilişkiyi yürütmek için. Rabbim hakkında hayırlı olani nasip etsin inşallah arkadaşım.

Aşk diye evlenme cidden. Saygı duyan değer veren biri olsun ya herro ya merro diyen biri ile olmuyor hiç ummadığın anda terkedilirsin. Kadir kıymet bilen olsun. Cimri insanla yapılmıyor utana sıkıla alırsın herşeyini 40 tane minnet ile

yarın evlenincede devam edecek verilmiş sadakan varmış..

Daha evlenmeden maddiyatı öne süren biriyle bile bile devam ederseniz evlendiğiniz de yeni konu başlığınız kocam yaptığı herşeyin hesabını yapıyor tarzında olur. Maddiyat konusu mide bulandırıcı. Kadın elbette kendi ayaklarının üstünde duracak ama evin sorumlusu geçimini sağlayan en çokta kadındır. Kesinlikle baştan bitsin. Tavrınızı koyun. Evlilik her zaman güzel gidecek diye bir kaide yok yeri geldiğinde kuru ekmeği bölüşüyorsun hiç değilse keyfi davranan değilde gerçekten çabalayıp uğraşan biriyle buna değecek biriyle yaşayın.

zaten bitti artık aramıyor bile ben zaten aramam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…