- 29 Mayıs 2019
- 22
- 5
-
- Konu Sahibi papatyaasigi
şimdi benim aramamı bekliyor sanırım aramıyorum başta cok üzüldüm ve o psikolojiyle aramayı düşündüm ama sonradan farkına vardım bende. annem de ararsan hakkım kalsın sende sana öyle laflar söyleyen biriyle bizim işimiz olama z zorluk çekmeden evlenilmez seni asla mutlu etmeyecek diyor çok üzülüyorumAdam başta kendini belli etmiş dua et evlenince belli etmemiş ilerde dua edeceksin iyi ki ayrılmış diye para lafını yapan adamdan hayır gelmez annen kirada diye bende kirada oturmak zorunda değilim bide sanane benim aldığım ayakkabının fiyatından sen kendi cebinden mi verdin?
Annen cok doğru konuşmuş sende sakın arama sonra pişman olursunşimdi benim aramamı bekliyor sanırım aramıyorum başta cok üzüldüm ve o psikolojiyle aramayı düşündüm ama sonradan farkına vardım bende. annem de ararsan hakkım kalsın sende sana öyle laflar söyleyen biriyle bizim işimiz olama z zorluk çekmeden evlenilmez seni asla mutlu etmeyecek diyor çok üzülüyorum
şimdi br arkadaşımda diyor ki seni çöplükte yaşatacak hali ykotu ya bende arada kalıyorum ama biliyorum ki bana hep sözünü edecek değişir belki diyorum değişecek insan arardı ama 4 günden beri. başta tamam dediği şeye sonradan değişik cevaplar veriyor doldurusa geldiğini düşümüyorum ailesine herşeyini anlatıyor.Annen cok doğru konuşmuş sende sakın arama sonra pişman olursun
Ayyyy ailesine herseyi anlatıyorsa ayaklarını kıçına vura vura kaççççşimdi br arkadaşımda diyor ki seni çöplükte yaşatacak hali ykotu ya bende arada kalıyorum ama biliyorum ki bana hep sözünü edecek değişir belki diyorum değişecek insan arardı ama 4 günden beri. başta tamam dediği şeye sonradan değişik cevaplar veriyor doldurusa geldiğini düşümüyorum ailesine herşeyini anlatıyor.
nedenAyyyy ailesine herseyi anlatıyorsa ayaklarını kıçına vura vura kaçççç
İlerde evlenince kavganızı olaylarınızı herseyinizi anlatacak kv senin basında bitecek böyle bi hayat yasamak ister misin?
peki pişman olup geri döner mi çoğu kişi geri döner sen ona göre çok daha güzelsin ve her dediğini yapıyorsun kafasını duvarlara vuracak kapına kadar gelecek dyor. ama aramıyor kesinlikle.İlerde evlenince kavganızı olaylarınızı herseyinizi anlatacak kv senin basında bitecek böyle bi hayat yasamak ister misin?
Gelse sen kabul edecek misinpeki pişman olup geri döner mi çoğu kişi geri döner sen ona göre çok daha güzelsin ve her dediğini yapıyorsun kafasını duvarlara vuracak kapına kadar gelecek dyor. ama aramıyor kesinlikle.
Çok çirkin muhabbetler. Nişan olmadan hemen maliyet hesaplarına girmissiniz. Ben her şeyi karşıdan bekleyen bir insan değilim mobilya beyaz eşya bende bakabilirim ama karşınızdaki adam ev almamak için takla atmaya başlamış annem kiradayken falan çok saçma mantık dışı bir bahane üstelik ayakkabılarla laf söylemeye kadar düşmüş. Sanki borca girmiş evlenmissinjz de siz savurganlık yapiyosunuz.merhaba arkadşalr ben evlenmeyi düşünüyordum tam aileler tanışacakken sevgilimle aramızda bir tartışma geçti ve paranın lafını yaptı 8 aydır görüşüyoruz evlenme teklifi etti ama ne ev bakıyor ne eşya bakıyor ne zaman ev alacağımızı sorduğumda başta ev bakmaya başladığımız zaman ayarlarız tarzında şeyler dedi sonrasında değişti sen benden soğuudunla başladı ve tartışmaya cevridi annem kiradayken ben ev mi alcam benim param yok dedi sonra param var sermayem var ben zorluğa girmem almıyorum dedi defalarca inat etti ben beraber biriktirelim herşeyimiz hazır olunca evlenelim dediğim haldfe. ve bana sen ilk eksini kapat ayakkabılara su kadar para veriyorsun tarzı seyler söyledi. kendine iyi bak eyvallah dedi kapattı. 4 gündür konusmuyoruz..napmalıyım..??
ben 3 kere falan eşya baktım ve ona yolladım geçiştirdi beğenmedi rahat değildir falan dedi. ama kendisi hiç bir şekilde bakmıyor tam aileler tanısmadan önce böyle bişey yaşanması beni cok yıprattı kendini hic böyle düşüncesiz biri olarak göstermemişti.. fotorğafımızı sosyal medyadan silmedi bende silmedim yüzüğü geri yollayacağım doğru zaman şuan mıdır sizce_?Çok çirkin muhabbetler. Nişan olmadan hemen maliyet hesaplarına girmissiniz. Ben her şeyi karşıdan bekleyen bir insan değilim mobilya beyaz eşya bende bakabilirim ama karşınızdaki adam ev almamak için takla atmaya başlamış annem kiradayken falan çok saçma mantık dışı bir bahane üstelik ayakkabılarla laf söylemeye kadar düşmüş. Sanki borca girmiş evlenmissinjz de siz savurganlık yapiyosunuz.
Bence evlilik konusunu iyi düşünün mantıklı dusunemeyen ve üzerine hatasını 4 gündür anlayamamis olan bi adam . İlişkiniz kaç yıllık olursa olsun ne kadar emek vermisseniz vermiş olun inanın bazı davranışlar evlilikte çekilmez olur . Bu sefer evlendim bir şans daha sonra dur şunu da affedeyim .... Sonra çocuk olur sonra da çocuk için katlanmaya devam ...... Yapmayın size böyle davranan hatasını anlamayan gönül almayı bilmeyen insanlara hayatınızı harcamayin
Belli ki burnu surtsun tarzı bir tavır içindedir yani beni seviyo dayanamaz arar diye düşündü. Aslında o kadar saçma bir konu ki üslup ne kadar önemli gösteriyor. Yani erkekler borca harca girmeyi pek sevmezler genelde evlenmeden önce çok sorumluluk almamış olanların gece uykulari bile kaçıyo ama bunu net bir şekilde söylemek varken takla atmayı seçmiş. Hemen yüzük göndermeyin ama kesinlikle de aramayın. Bir süre daha bekleyin sonr ailesine haber gönderin şu gün uygunsanız aldiklarinjzj yüzük vs neyse getiricez diye.ben 3 kere falan eşya baktım ve ona yolladım geçiştirdi beğenmedi rahat değildir falan dedi. ama kendisi hiç bir şekilde bakmıyor tam aileler tanısmadan önce böyle bişey yaşanması beni cok yıprattı kendini hic böyle düşüncesiz biri olarak göstermemişti.. fotorğafımızı sosyal medyadan silmedi bende silmedim yüzüğü geri yollayacağım doğru zaman şuan mıdır sizce_?
kesinlikle öyle düşünüyor cünkü her kavgada dayanamayıp ben arardım. onun kendine ait iş yeri var ve sürekli iş adamıyım ben diyip duruyor borcu elbette var ama bişeylere de başlamak gerekli diye düşünüyortum zorluk olmadan bişey elde edilemez zaten. doldurusa gelme ihtimali de cok yüksek bana ara ara derdi ki annem evlenirken altın almaya gittikleri zaman en ucuzlarını seçermiş babam zora girmesin diye ben istemem dermiş hep diyordu.. annesi bizim kavgalarımızı biliyordu hep beraber otururken kavgamızdan konusu acıldı annesi direkt sen haklısın gibi şeyler söylemişti ve şaşırmıştım.Belli ki burnu surtsun tarzı bir tavır içindedir yani beni seviyo dayanamaz arar diye düşündü. Aslında o kadar saçma bir konu ki üslup ne kadar önemli gösteriyor. Yani erkekler borca harca girmeyi pek sevmezler genelde evlenmeden önce çok sorumluluk almamış olanların gece uykulari bile kaçıyo ama bunu net bir şekilde söylemek varken takla atmayı seçmiş. Hemen yüzük göndermeyin ama kesinlikle de aramayın. Bir süre daha bekleyin sonr ailesine haber gönderin şu gün uygunsanız aldiklarinjzj yüzük vs neyse getiricez diye.
Ayrıca yorumların bazılarını okudum ailesine her şeyi anlatır demissiniz dolduruşa geliyor olabilir gibi şeyler var . İnanın eğer gerçekten ailesine herşeyi anlatıyorsa kesinlikle evinizde huzur olmaz ,dolduruşa gelen bir karakterse huzur olmaz .
Diğer kavga konularını bilmiyorum onlarla ilgili yorum yapamam ama annesinin sizin kavgalarinjzj bilmesi hiç hoş değil ve bir annenin tarafsız olması imkansız değil ama nadirdir.kesinlikle öyle düşünüyor cünkü her kavgada dayanamayıp ben arardım. onun kendine ait iş yeri var ve sürekli iş adamıyım ben diyip duruyor borcu elbette var ama bişeylere de başlamak gerekli diye düşünüyortum zorluk olmadan bişey elde edilemez zaten. doldurusa gelme ihtimali de cok yüksek bana ara ara derdi ki annem evlenirken altın almaya gittikleri zaman en ucuzlarını seçermiş babam zora girmesin diye ben istemem dermiş hep diyordu.. annesi bizim kavgalarımızı biliyordu hep beraber otururken kavgamızdan konusu acıldı annesi direkt sen haklısın gibi şeyler söylemişti ve şaşırmıştım.
normal şartlarda bende üstüme düşen herşeyi yaparım allaha şükür yapma durumum var ama iş onumn tarafından farklı bir boyutta...Diğer kavga konularını bilmiyorum onlarla ilgili yorum yapamam ama annesinin sizin kavgalarinjzj bilmesi hiç hoş değil ve bir annenin tarafsız olması imkansız değil ama nadirdir.
Ben evlenirken ne bohça istedim ne altın istedim ama kv kendilerince hazırlamışlardı her şeyi aldılar. Ben maddiyat mevzularini sevmiyorum yani şu kadar altın alın şunları kız tarafı şunları erkek tarafı alır vs vs
Ben herşeyi kendim yaptım davatiyeler salon gelinlik herşeyi kendim ödedim vs vs ceyizimi zaten kendim aldım nişan alışverişi vs istemedim. Mobilya beyaz eşya eşimle birlikte seçtik lojmanda kalmayı planladigimkz için ev bakmadık. Ama annem babam kv kp sadece davetiye dağıttı.
Aramızdaki güzel şeyleri paylaştık ama zerre kadar gerginliği ailelerimize duyurmadik