EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
10 cm olsa neyse 3 4 cm sorun olmamalı bence

Kisa oldugu icin belki de sizinle hemen evlenmek istiyordur, cunku alicisi yoktur. Diger ozellikleri iyi demissiniz. Sizce ayni adam 1.68 degil de 1.80 boyunda olsaydi yine de tanidik vs vasitasiyla sizle tanistirilmaya ihtiyac duyar miydi? Yani siz bu adamin uzun boylu versiyonunu rahat bulurum iki ayda da masaya oturturum, ben o kadar guzel dikkat cekici ve de sosyal becerisi olan bir kadinim her istedigim erkegi elde ederim diyorsaniz baskasini bulun. Ama bence o biraz zor.
Ya yapmayın. 1.68 dedi 1.50 değil o kadar 1.50 boyunda kız var.Boy sorunda 1.68 boyundaki adam o kızlarla evlenir.

Aaay kuzum seninki cokkk kucukmus! Ileride kendisinden utanacaginiz biriyle evlilik yapmayin litfen. Bende kisa boylu erkekleri sevmem bana erkeksi gelmez, kisacik bacaklar filan ve ben 1.58 im dusun ❤️
Gerçekten boyunuz çok uzunmuş.Orta boylu erkekleri beğenmiyorsanız.

Bence o tam olarak öyle değil. Forumda özel olarak dua, hatim başlıkları bile var. Sadece din, dil, ırk zemininde ayrıştırıcı konuşmalar yasak.
Yoksa üye kendince bir örnek vermiş. Yanlışım varsa düzeltilebilir belki gözümden kaçan bir şeyler olmuştur.
Durduk yere dini açıdan olayları yorumlayamazsınız. Bu yasak. Dini birşey sormamış konu sahibi.

Son düzenleme:
Durduk yere dini açıdan olayları yorumlayamazsın. Bu yasak. Dini birşey sormamış konu sahibi.
Ben böyle düşünmüyorum ayrıştırıcı kışkırtıcı bir yorum yok ortada örnek vermek maksadıyla dini konuya değiniyor. Siz bunu hangi kurala istinaden söylüyorsunuz benimle paylaşabilir misiniz belki gözümden kaçmıştır forum kurallarını okurken.

Ben böyle düşünmüyorum ayrıştırıcı kışkırtıcı bir yorum yok ortada örnek vermek maksadıyla dini konuya değiniyor. Siz bunu hangi kurala istinaden söylüyorsunuz benimle paylaşabilir misiniz belki gözümden kaçmıştır forum kurallarını okurken.
Öyle kişisel düşünce ile olmuyor ki yasak olup olmaması. Bir önceki mesajda bahsettim aslında.

İşte cücelerde ayrı bir özgüven oluyor.Ben eglenebildigm değer gördüğüm insanlarla konuşurum.
O sensin! Selvi boylu olup kucucuk adamla yuruyecegime cuce olup özguvenli olmayi tercih ediyorum. Senin mantik koca olsunda ne olursa olsun 😊 benimkide begendigim, cekici buldugum biri olsun. Zevk meselesi tatlim senin standartlar dusuk. Konu sahibinin degilmiski sormus benim gibi ❤️

O sensin! Selvi boylu olup kucucuk adamla yuruyecegime cuce olup özguvenli olmayi tercih ediyorum. Senin mantik koca olsunda ne olursa olsun 😊 benimkide begendigim, cekici buldugum biri olsun. Zevk meselesi tatlim senin standartlar dusuk. Konu sahibinin degilmiski sormus benim gibi ❤️
1.90 boyu olan erkeklerde zaten 1.50 kere bayiliyordu.Hayir insanı boy kilo adam yapmaz.
Başkasını asagilayarak ta zirveye çıkamazsın.

Öyle kişisel düşünce ile olmuyor ki yasak olup olmaması. Bir önceki mesajda bahsettim aslında.
Yok ben kural olarak nerede yer aldığını alıntılayıp benimle paylaşır mısınız demek istedim. Özel mesaj atabilirsiniz burası şart değil. Mesela ben okurken gözüme çarpan madde
"Her türlü din, ırk, mezhep ayrımcılığı yapmak ve bu konuda tahrik edici, küçük düşürücü mesajlar yazmak yasaktır" şeklinde onun dışında dini yorum yasak ibaresi görmedim gözümden kaçmışsa öğreneyim diye soruyorum başka bir amacım yok.

1.90 boyu olan erkeklerde zaten 1.50 kere bayiliyordu.Hayir insanı boy kilo adam yapmaz.
Başkasını asagilayarak ta zirveye çıkamazsın.
Bence bazilari bayiliyorlar 😊 tecrubelerime dayanarak soyluyorum, sonucta oda bir zevk meselesi. Bence ben kimseyi asagilamadim kucuk boylu erkek istemiyorum, sevmiyorum, cekici bulmuyorum. Iyi insanlar olabilirler ama bence fiziksel olarak begenmedigin biriylede olmaman gerek nettttttt!!!

Benim eşim de 168, ben ondan 3 cm kisayim. Ama 3 cm uzun olsam da yine onu severdim, seçerdim. Insanin kalbi ısınınca boyle seyleri kafaya takmiyor. Bunu kafaya takiyorsaniz zaten baska noktalarda da iciniz tam rahat degil demektir. O yuzden bir daha dusunun bence

Senin kendine guvenin yoksa her önune geleni begenmen benim sucum degil 🤣 benim zevkim ayri cuce bile olsam farketmez hahahah
Ne ilgisi var özgüvenle?Birini beğeniyorsa sırf güzellik algınıza uymadı diye özgüvensiz mi oluyor insan.Bence düşünceniz aşırı derecede itiyor insanı hoşgörülü olmak özgüvensiz olmak değildir

Benimde öyle iste butun exler 1.85 üstü. Uzun adamlar kisa seviyor genelde. Kisa kadinlarda uzun ☺️
Genelleme olmamış bence uzun erkekler uzunda sevebiliyor kısada zevk meselesi.Okadar uzun arkadaşlarım vardı asla kısa boylu kadınları tercih etmiyorlardı düşünceleri ise genelde şöyleydi “benim kadınım yanıma yakışmalı boyu boyuma olsun diyorlardı kısa kadınları ise yanımda çocuk gibi durmasını istemiyorum” felan diyorlardı dediğim gibi tercih meselesi

Kendi adıma konuşayım ben yapamam daha doğrusu yapamamistm zamaninda karakter önemli deyip geçmeyin ilerde takıntı olabilir 😟

Ne ilgisi var özgüvenle?Birini beğeniyorsa sırf güzellik algınıza uymadı diye özgüvensiz mi oluyor insan.Bence düşünceniz aşırı derecede itiyor insanı hoşgörülü olmak özgüvensiz olmak değildir
Ahhahah e ben 1.57im diye kisa boylu erkekleri begenmek zorundaydim o hani? Arkadasinki begenmek algisida benimki uzay algisimi? Ilk once dersinize calisin sonra yorum yapin.

X