EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN

Benzer bir konuya yazdığım cevabı buraya ekleyip kaçıyorum :)
Boyum 1.55, sevgili kocamın boyu ise 1.60 😀 Yeni Hobbit filmi çekilecek olsa Peter Jackson “yarın gelin başlayın” der. Annem kimseleri beğenmediği için “boyu kısaymış” dediğinde “ay haklısın, ben de iki metreydim bildiğin gibi, yanında kötü durmayayım diye hidrolik prese girdim, güzel ayarladılar şu an boyumu boyuna, evlilik fedakarlıktır” demiştim. Uzak akrabalarımdan falan da böyle bir kaç boy yorumu geldiğinde meşrebine göre “bir bu kadar daha yerin altında var”dan başlayıp “başka yerlerini de ölçünce 1.90’a çıkıyo, merak etme sen 😉” ile biten bir aralıkta cevabını verdim. Ben sevgilimi/eşimi sevdiğim için bu yorumlar hiçbir surette beni etkilemedi. Eğer böyle sözler sizi etkiliyorsa sevgilinizden gerçekten etkilenip etkilenmediğinizi muhakeme ermeniz iyi olabilir. Tabii yazım stilinizden genç bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, sizin üzerinizde popüler kültürün etkilerin benim gibi orta yaşlılardan daha fazla olmasını da hesaba katmak lazım. 😀 Sürekli fiziksel özelliklerin ortaya çıkarıldığı bir dünyadasınız. Sevgilinizin güzel bulduğunuz başka fiziksel özelliklerine ve ondan etkilenmenizi sağlayan “iç güzelliklerine” odaklanın. Bir daha böyle bir yorum alırsanız duygusal tepki içermeyen ama net bir şekilde tavrınızı ortaya koyan cevaplar verin bence, karşı taraf için etkili oluyor. “Bi o kadar daha yerin altında var” hem edepli hem de komik olduğu için favorim 🙂

Kisa oldugu icin belki de sizinle hemen evlenmek istiyordur, cunku alicisi yoktur. Diger ozellikleri iyi demissiniz. Sizce ayni adam 1.68 degil de 1.80 boyunda olsaydi yine de tanidik vs vasitasiyla sizle tanistirilmaya ihtiyac duyar miydi? Yani siz bu adamin uzun boylu versiyonunu rahat bulurum iki ayda da masaya oturturum, ben o kadar guzel dikkat cekici ve de sosyal becerisi olan bir kadinim her istedigim erkegi elde ederim diyorsaniz baskasini bulun. Ama bence o biraz zor.

Benim de boy takintim var. Siz de aslında tam olarak hoşlanmamışsınız ki boyunu sorun etmişsiniz. Bu hep sorun olmaya devam edecek. Yaşınız küçükmüş zaten. Hayatın tadını çıkarın, sonra evlenirsiniz.

Yaşın çok küçük, manken gibi kızsın.
Üstelik arada aşk da yok, alt tarafı birileri önermiş vs. Ben olsam düşünmem, ayrılırım.
Şimdi yine citipitisin, yine biraz normal durursunuz iki zayıf insan . Çoluk çocuğa karışıp irilesirsen adam yanında çok komik durur. Bizim sulalede de kadınlar çok uzun (ben değilim), manken gibiler. Ama zamanla hayat yordukca, pespese doğum yapınca falan kadınlar ister istemez irilesiyorlar, kalinlasiyorlar. o narin halleri kalmıyor. O zaman hepten göze çarpıyor fark.
Kuzenimin eski kocası çocuğu gibi kalırdı yaninda. Halamın eski kocası halamla aynı ayakkabiyi giyerdi falan. Fark zamanla daha çok açılıyor. Benim ananem de dedemden uzun. Ortamlarda davetlerde kambur durmaktan kadının omurga sistemi bozulmus😅😅
Bence boşver, elini sallasam ellisi. Dünyadaki tek düzgün adam o değil - ki o da düzgün mu bilmiyorsun daha yolun çok başı. Kötü de cikabilir. İlk günler herkes iyidir

Yahu tamam dis görünüş onemli falan ama, bu kadar da değil Yahu!!!

Artık bir insanda, karsi cinste baska şeylere bakmayi öğrenin.

Geleceğiniz, mutluluk ve huzurunuz icin!
Psikolojiniz icin!
Dogmamis cocuklariniz icin!

Bilemiyorum yaşım Artık genç degil diye mi ama, gencligimde de bunlara önem veren biri degildim.

Vallahi nenemin de dediği gibi, erkegin güzelliğine vs bakmayacaksin o kadar çok.
Caliskan mi, merhametli mi, saygili sevgili mi, edepli efendi mi, ekmegini kazanir gelir mi, sadece ve sadece bunlar onemli...

ya benim de eskiden erkek arkadaşımla durumumuz aynı senin gibiydi. beni sevdiğini biliyodum bebek gibi bakıyodu falan bana ama olmayınca olmuyo malesef ben de çok takan biri değilim diyodum kendime ama yanyana gelince öyle olmuyomuş gönül ister 190 boy 100 kilo birini bize hep 170 boy zarganalar düştü işte kader

Kadın uzun değilse sorun olmaz. 180 olupta bir baltaya sap olamamışsa boy ne işe yarıyor.
Ama ben kendi boyuma göre enazından 175 -185 arası olsun isterim şahsen. Bizim boy değişiyor topuğa göre 😂

Birbirinizi sevseydiniz boyuna, kaşına, gözüne takılmazdınız. Sevecek kadar vakit geçirmemişsiniz de zaten. O yüzden olmaz diyorum

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
Sanırım sadece mantık olarak tamam diyorsunuz. Hoşlansaydınız eğer buna takılmazdınız. Sizin için boy bir sorunsa olmasın bence bu görüşme. Sonra bu boy ile başlayıp başka şeyler de bulmaya başlarsınız.

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
Boyunuz uzun değil Türkiye stantarlarına göre kıyaslama kendini Türk kadınları genelde kısa oluyor ama sizin boyunuz normal.Eşimle aynı boydayız bende takıntılıydım sizin gibi ama boy önemli değil inanın.Eşimin huyu suyu her şeyi mükemmel boyu kısa olmuş umurumda değil şu an.Ama siz biraz daha tanıyabilirsiniz birbirinizi boy sorun değil

evlilik önemli. içinize sinmeyen insanlarla görüşmeye devam etmeyin derim. boyuna gelince biraz kısa erkek için orası doğru

X