Boyum 1.55, sevgili kocamın boyu ise 1.60
Yeni Hobbit filmi çekilecek olsa Peter Jackson “yarın gelin başlayın” der. Annem kimseleri beğenmediği için “boyu kısaymış” dediğinde “ay haklısın, ben de iki metreydim bildiğin gibi, yanında kötü durmayayım diye hidrolik prese girdim, güzel ayarladılar şu an boyumu boyuna, evlilik fedakarlıktır” demiştim. Uzak akrabalarımdan falan da böyle bir kaç boy yorumu geldiğinde meşrebine göre “bir bu kadar daha yerin altında var”dan başlayıp “başka yerlerini de ölçünce 1.90’a çıkıyo, merak etme sen
” ile biten bir aralıkta cevabını verdim. Ben sevgilimi/eşimi sevdiğim için bu yorumlar hiçbir surette beni etkilemedi. Eğer böyle sözler sizi etkiliyorsa sevgilinizden gerçekten etkilenip etkilenmediğinizi muhakeme ermeniz iyi olabilir. Tabii yazım stilinizden genç bir kadın olduğunuzu düşünüyorum, sizin üzerinizde popüler kültürün etkilerin benim gibi orta yaşlılardan daha fazla olmasını da hesaba katmak lazım.
Sürekli fiziksel özelliklerin ortaya çıkarıldığı bir dünyadasınız. Sevgilinizin güzel bulduğunuz başka fiziksel özelliklerine ve ondan etkilenmenizi sağlayan “iç güzelliklerine” odaklanın. Bir daha böyle bir yorum alırsanız duygusal tepki içermeyen ama net bir şekilde tavrınızı ortaya koyan cevaplar verin bence, karşı taraf için etkili oluyor. “Bi o kadar daha yerin altında var” hem edepli hem de komik olduğu için favorim