Bana sorarsaniz , evlenmeden once bir donem beraber yasamak en sagliklisi...
Yani dusunsenize , hic tanimadan beraber yasamanin nasil olacagi konusunda hicbir fikrimiz olmaksizin evlenmekten ve hayalkirikligina ugramaktansa , bir donem denemeyi daha saglikli buluyorum.
Bence bir erkegin dogru erkek olup olmadigini beraber yasamadan anlamanin mumkunati yok.. ! Elbette ki bu benim sahsi fikrim..
Yani evlenilecekse dahi , onceden bir denemek lazim
Beraber yasamayi daha mantikli buluyorum, yururse sonra evlilik a.s
tabikide evlilik hayatta nelerle karşılaşacağız bilemeyiz birliktelik yaşarsanız aldatma yaşanır büyük ihtimal evliyken yaşarsanız adamın herşeyini alırsınız tapu gibi evlilik cüzdanınızı göstererek bu devirde birlikteliğe karşıyım çünkü insanlara güven olmaz zaman değiştikçe teknoloji geliştikçe insanlarımızda değişiyor
Bana sorarsaniz , evlenmeden once bir donem beraber yasamak en sagliklisi...
Yani dusunsenize , hic tanimadan beraber yasamanin nasil olacagi konusunda hicbir fikrimiz olmaksizin evlenmekten ve hayalkirikligina ugramaktansa , bir donem denemeyi daha saglikli buluyorum.
Bence bir erkegin dogru erkek olup olmadigini beraber yasamadan anlamanin mumkunati yok.. ! Elbette ki bu benim sahsi fikrim..
Yani evlenilecekse dahi , onceden bir denemek lazim
Beraber yasamayi daha mantikli buluyorum, yururse sonra evlilik a.s
Birlikte Yaşamak Nedir Anlamiyorum Ben Tanişirsin Gezer Tozarsin Bişeyler Paylaşirsin En önemlisi Seversin Sonra Evlenirsin Bisüre Birlikte Yaşadiktan Sonra Evliliğin Ne Anlami Kaliyoki Görüyoruz Televizyonlarda Birlikte Yaşayanlari Ayni Evde Kaliyorlar çocuk Düşürüp Sonrada Olmadi Ayrildik Diyorlar Nikahsiz çocuklar Doğuyo Allah Sonumuzu Hayir Etsin
Ne evliliğe karşıyım , nede birlikte yaşamaya..
Ama evlenipte sonra anlaşamayıp dul kalmayı hiç istemem , biizm toplumuzda dul bir bayan olmak zordur , hayatı zorlaştırılar , bütün erkekler dul kadının yatılacak kadın gözüyle bakarlar , nasıl olsa artık bakire değil böyle bir sorunu yok diye..
Yani Türkiyede Dul kalmak kadar zor bir olay yoktur.
Ha aynı evde yaşarmısın diye soracak olsanız eğer ben öğrenci oda öğrenci ve ayrı şehirlerde yaşıyorolsydık buna sıcak gözle bakardım.
Kimseyide irdelemezdi seçimlerim , sonunda yanlış bir seçim yapıp ölene kadar aynı adamı çekmek var!
Evlenmekte istiyorum , telimle duvağımla evlenmek , çocuğumun olup mutlu bir yuva kurmak istiyorum..
Yani analayacağız Türkiyede beraber aynı evde kalmakta zor , evleneip anlaşamıyınca dul kalmakta!!!
Ne evliliğe karşıyım , nede birlikte yaşamaya..
Ama evlenipte sonra anlaşamayıp dul kalmayı hiç istemem , biizm toplumuzda dul bir bayan olmak zordur , hayatı zorlaştırılar , bütün erkekler dul kadının yatılacak kadın gözüyle bakarlar , nasıl olsa artık bakire değil böyle bir sorunu yok diye..
Yani Türkiyede Dul kalmak kadar zor bir olay yoktur.
Ha aynı evde yaşarmısın diye soracak olsanız eğer ben öğrenci oda öğrenci ve ayrı şehirlerde yaşıyorolsydık buna sıcak gözle bakardım.
Kimseyide irdelemezdi seçimlerim , sonunda yanlış bir seçim yapıp ölene kadar aynı adamı çekmek var!
Evlenmekte istiyorum , telimle duvağımla evlenmek , çocuğumun olup mutlu bir yuva kurmak istiyorum..
Yani analayacağız Türkiyede beraber aynı evde kalmakta zor , evleneip anlaşamıyınca dul kalmakta!!!
Elbette bu herkezin sahsi fikri.. Bende evliyim , ama yine de dusuncelerimin arkasindayim.. Bugun ki aklim olsa önce beraber yasar sonra evlenirdim. Sizin fikirlerinize de saygiliyim elbette , sanirim bu tarz konular hala Tabu ... Evlenip ayrilinabilir demissin Eda , ne degisiyor peki? Yani burda olay tamamen cevrenin ne dusunecegi mi yoksa kisisel mi? Cunku dedigin gibi arada bir fark goremiyorum.
Ne yazikki turkiye de hala bir suru kadin bir flort donemi dahi yasayamadan evleniyor. Ve yarisindan fazlasi hayalkirikligi yasiyor.. Sizlerin flort donemini bilemiyorum elbette ama biriyle , haftada birkac saat oturup birer bardak cay icmekle o insanla hakikaten bir omur yasayip yasanmayacagi karari vermek bence pek saglikli degil..
Elbetteki bu beraber yasayinca % 100 yurur manasina da gelmiyor... Ince bir konu bu , sanirim herkez farkli yorumlarda bulunacaktir ..