evlilik korkusu..

tecrübeler gösteriyor ki ikinci, üçüncü şanslar daha fazla yıkım getiriyor... ayrıl ya da ayrılma diyemem ama dikkatli ol arkadaşım derim... benim ilişkilerimde hep taviz tavizi doğurdu ve hiç yapmaz dediklerim neler yaptı... karışmış kafanı iyice karıştırmak istemem ama güven vermedi bana bu konuşmalar... sanırım yaşayıp görmekten yanasın yani ben öyle hissettim ... eğer böyleysen ciddi adımlar atarken son derece agurdan al derim

evlenince bunlara takılacak vaktınız olmaz böyle basıt sorunlarda olmaz

niye garip sizce

Sizce garip değil mi konuşmaları konuşmanın bana garip gelen kısımlarından birini kopyalıyorum aşağıya;

"biz mutlu olamıcaz bunu biliyorum geçende dedim sana bırak beni diye bırak kurtul ya güvenemiyosun bana güveneceğin birini bul "

seven biri ayrılmayı göze dahi alsa başka birini bulmanı göze alamaz bence.
Ayrıca bence sen körü körüne bağlanmışsın bu adama burada ne cevap verilse sen hata yapıyo muyum diye kendini sorgulamayacaksın

ona kızmıyorum çünkü kızdıgım zaman asıl ayrılık lafını agzıma alan benim ama bunu onu savundugum için demiyorum zaman göstericek hayırlısı

basitmi diyosunuz oda evlenince sürekli yanyana olcagımızı bu tür sorunların ilerde komik gelecegini söylüyor
ya bnmkı de nişanlanınca sorunlar çözülür diyordu ama nişan olmadan topukladı:) canım benım kaybetme korkusu olan biri ayrılıgın a'sını agzına almamalı bence...

Adam haklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…