- 13 Nisan 2024
- 43
- 34
- 3
- 30
- Konu Sahibi Lieebe1907
-
Üç günde tanıdığınız biriyle evlenmiyorsanız düşünceleriniz tuhaf geldi banaMerhaba arkadaşlar..
Bir kaç ay sonra evleniyorum ama acayip korkuyorum. Rahatlığımın bozulmasından tutun sevdiğim adam beni döver mi aldatır mı değişir mi o kadar çok soru soruyorum ki kendime ve bu zamana kadar önceki ilişkilerim de konu evliliğe gelince direk ayrılan insandım bu sefer gerçekten sevdim ama korkumu aşamıyorum ya pişman olursam diye düşünüyorum her detay zor geliyor ve bu illet şey vazgeçmeyi bile düşündürtüyor aranızda böyle hissedip aşabilen oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?
Bende ilişkim uzun sürede olsa bile bu soruları kendime sordum merak etmeyin ama zamanla ve gerçekten (harici konularda dahil olmak üzere terapi ile biraz olsun aştım) bunun bilimsel gerekçeleri var ancak sizin durum farklı da olabilir herkeste aynı sorun söz konusu olamaz o nedenle yol gösteremem, yalnızca emin olun bu soruyu herkes soruyor, 10 yıllık ilişkisi olan arkadaşım bile evlilik adımlarında korku (gamafobi ), vazgeçme durumu oluşuyor, sizin yapmanız gereken yalnızca kaygıları hafifletip bunun yanı sıra karşı tarafın sinyallerini iyi okumak , davranış tepki vs.. ne kadar süredir birliktesiniz? Ve yaşlarınız kaç acaba?Merhaba arkadaşlar..
Bir kaç ay sonra evleniyorum ama acayip korkuyorum. Rahatlığımın bozulmasından tutun sevdiğim adam beni döver mi aldatır mı değişir mi o kadar çok soru soruyorum ki kendime ve bu zamana kadar önceki ilişkilerim de konu evliliğe gelince direk ayrılan insandım bu sefer gerçekten sevdim ama korkumu aşamıyorum ya pişman olursam diye düşünüyorum her detay zor geliyor ve bu illet şey vazgeçmeyi bile düşündürtüyor aranızda böyle hissedip aşabilen oldu mu? Olduysa nasıl aştınız
ben evliliğimin ilk gecesi saftik kocam uyurken boşanmayı düsünüyordumMerhaba arkadaşlar..
Bir kaç ay sonra evleniyorum ama acayip korkuyorum. Rahatlığımın bozulmasından tutun sevdiğim adam beni döver mi aldatır mı değişir mi o kadar çok soru soruyorum ki kendime ve bu zamana kadar önceki ilişkilerim de konu evliliğe gelince direk ayrılan insandım bu sefer gerçekten sevdim ama korkumu aşamıyorum ya pişman olursam diye düşünüyorum her detay zor geliyor ve bu illet şey vazgeçmeyi bile düşündürtüyor aranızda böyle hissedip aşabilen oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?
Boşanmayı veya ayrılmayı düşünerek evlilik kararı almak ne kadar mantıklı ve tutarlı hiç bilemiyorum açıkcasıMerhaba arkadaşlar..
Merhaba arkadaşlar..
Dayak , aldatma ? Bunları mı düşünüyorsun sen deOha sen ben misin şuraya arabamı çekeyim.
Öyle olmasa bile rahatımın bozulacağından kaygılıyımDayak , aldatma ? Bunları mı düşünüyorsun sen de
Hanımefendi sizde çok polyanacı açıdan yorum yapmışsınız, burda o kadar konu açan kadın görüyoruz ( deli gibi aşıktım birbirimizi çok seviyorduk, onsuz hayat düşünemiyordum çok severek evlendik ama beni aladttı.. ama vurdu ama şöyle ama böyle) artık her noktada ince eleyip sık dokuyoruz bizde herkes kafayı yedi ne yapalımBoşanmayı veya ayrılmayı düşünerek evlilik kararı almak ne kadar mantıklı ve tutarlı hiç bilemiyorum açıkcası
Ankisiyetem artıyor. Zorunlu kapatıp gitmekle mükko bir karar verdi benceBdv'de ki konuları okuduktan sonra çok normal
Evlenme o zamanÖyle olmasa bile rahatımın bozulacağından kaygılıyım
Aa gitti mi o?Ankisiyetem artıyor. Zorunlu kapatıp gitmekle mükko bir karar verdi bencesağ kulağı çınlasın
Ne yapacağım belli olmazEvlenme o zaman
Rahatın bozulur bi tık evet.Öyle olmasa bile rahatımın bozulacağından kaygılıyım
Pollyanna vs değilim boşanma şüphesi duyduğun adamla evlenme yoluna çıkmazsın bu kadar basit. Herkesin her şeyi yapma potansiyeli var.Hanımefendi sizde çok polyanacı açıdan yorum yapmışsınız, burda o kadar konu açan kadın görüyoruz ( deli gibi aşıktım birbirimizi çok seviyorduk, onsuz hayat düşünemiyordum çok severek evlendik ama beni aladttı.. ama vurdu ama şöyle ama böyle) artık her noktada ince eleyip sık dokuyoruz bizde herkes kafayı yedi ne yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?