- Konu Sahibi Lieebe1907
-
Sevdiğin adamla ilgili hayallerin bu ise ertelemek iyi olur. Mesela ben evlilik sürecinde kocam beni döver mi aldatır mı diye hiç kaygilanmadim aklıma bu ihtimal gelmedi. Sectigim ve hayatıma aldığım hayatımı adayacagim adamı seçerken dikkat ettim.Merhaba arkadaşlar..
Bir kaç ay sonra evleniyorum ama acayip korkuyorum. Rahatlığımın bozulmasından tutun sevdiğim adam beni döver mi aldatır mı değişir mi o kadar çok soru soruyorum ki kendime ve bu zamana kadar önceki ilişkilerim de konu evliliğe gelince direk ayrılan insandım bu sefer gerçekten sevdim ama korkumu aşamıyorum ya pişman olursam diye düşünüyorum her detay zor geliyor ve bu illet şey vazgeçmeyi bile düşündürtüyor aranızda böyle hissedip aşabilen oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?
Yani ne denilir ki size böyle bir durumda ? Bu kadar korkuyorsanız ya evlenmeyin, ya da tedavi olun.Merhaba arkadaşlar..
Bir kaç ay sonra evleniyorum ama acayip korkuyorum. Rahatlığımın bozulmasından tutun sevdiğim adam beni döver mi aldatır mı değişir mi o kadar çok soru soruyorum ki kendime ve bu zamana kadar önceki ilişkilerim de konu evliliğe gelince direk ayrılan insandım bu sefer gerçekten sevdim ama korkumu aşamıyorum ya pişman olursam diye düşünüyorum her detay zor geliyor ve bu illet şey vazgeçmeyi bile düşündürtüyor aranızda böyle hissedip aşabilen oldu mu? Olduysa nasıl aştınız?
Sorunlu bir ailede mi büyüdünüz acaba, evlilik gözünüzu bu kadar korkutuyor.Merhaba arkadaşlar..
Bu şüpheleri doğuracak davranışı, sözü ,iması olduysa normal böyle düşünmeniz ve arkanıza bakmadan gidin.Merhaba arkadaşlar..
Böyle korkular olabilir. Konfor alanından çıkmak insanı korkutur bu çok dogalMerhaba arkadaşlar..
Büyüdüğümüz ev bu konuda böyle düşündürüyor yoksa evleneceğim kişide çok şükür ki böyle şeyler yok :)Üç günde tanıdığınız biriyle evlenmiyorsanız düşünceleriniz tuhaf geldi bana
Döver mi aldatır mı diye düşündüğünüz adamla niye evleniyorsunuz orası da ayrı bir soru işareti
E daha derdin ne ?Büyüdüğümüz ev bu konuda böyle düşündürüyor yoksa evleneceğim kişide çok şükür ki böyle şeyler yok :)
Evleneceğim kişi de yok açıkçası bir şüphe ortada sadece çocukluğumu geçirdiğim aile de sık sık ihanet ve şiddet vardı o yüzden babam bile yapıyorsa diyor insan. Evleneceğim adam da tam tersi benim için o kadar fedakar sevgi dolu ki..evlenmemeni tavsiye ederim. çok iyi tanıdığımı düşündüğüm bir adamla evlendim, kandırıldım. erkeklere asla güvenmiyorum. eşinin aldatmadığını düşünen kadınlar maalesef yakalayamamıştır henüz. hele aklında soru işaretleri varsa sakın evlenme. aşık olsan hadi neyse, aklında soru işareti olmazdı zaten.
Evet ama çocukluk, çocukluk geçirdiği bir aile yapısı oluyor maalesef herşey adam da bitse keşke :)Pollyanna vs değilim boşanma şüphesi duyduğun adamla evlenme yoluna çıkmazsın bu kadar basit. Herkesin her şeyi yapma potansiyeli var.
Derdim babanız bile çocukluğunuz boyunca annenizi aldatıp şiddet uyguladıysa maalesef kaç yaşına gelirseniz gelin güven sorunları oluyor. Güven sorunu olmasa da korku oluyor. Herşey çok güzel olsa bile bozulur diye korku oluyor her türden elde kalmalık durum :) bazen baş edebiliyorum bazen edemiyorum ve yardım istiyorum :)E daha derdin ne ?
O zaman uzman desteği alacaksınız. Belli ki sizde travma olmuş bu durum. Bunu atlatmadan evlenirseniz baba evinde yaşadığınız korkuyu kendi evinizde eşinize karşı kullanırsınız ve huzurunuz bozulurDerdim babanız bile çocukluğunuz boyunca annenizi aldatıp şiddet uyguladıysa maalesef kaç yaşına gelirseniz gelin güven sorunları oluyor. Güven sorunu olmasa da korku oluyor. Herşey çok güzel olsa bile bozulur diye korku oluyor her türden elde kalmalık durum :) bazen baş edebiliyorum bazen edemiyorum ve yardım istiyorum :)
Maalesef o yüzdenSorunlu bir ailede mi büyüdünüz acaba, evlilik gözünüzu bu kadar korkutuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?