nisanliyim nisanlimla 3 yıl görüşüp evlilik kararı aldik 1.5 ay sonra dugunumuz var durumu şöyle anlatayım nisanlimin abisi var onun esi sevgiliydik " Bu aileye gelin girme ben cok pişmanım girdiğim için felan" dedi beni hep korkuttu ayrılmamız gerektiğini söyledi ve ben dinlemedim kayinvalideme bunu sozlenince söyledim ..eltim eşya çeyiz yok yani yapmamış hep ucuz kötü şeyler almış kayinbabamlar da ona göre eşya almış normalinden damatlik bile almamışlar kaynima şimdi biz çok mutluyuz benim babam herşeyimi aldı kayinbabam da en iyisini aldı eltim de bi istememezlik var çok sinsi davranıyor ben de aşırı sıcak kanlı biriyim onunla konusmak istedim gecen iftarda kaynanamlarda karşılaştık beni görünce alt komsuya indi kaynanam da bacı gibi olun istiyorum bak o gitti felan dedi bunun suçlusu ben değilim ki napacagimi şaşırdım saygılı davraniyorum ama yoruldum bana nisanliyiz burda kalsana diyor gece ..nisanlim elimden tuttu yenge hoş degil dediğin nisanlim evine gidecek dedi..benim orda kalmami bekledi bunlari laf ettirecek sonra da millete ..eltim de bi istememezlik var beni yemin ederim elimden geleni yaptım onca olaya rağmen nisanlim o köyden kiz buldu bana ben seni sectim dedi ..baştan beri ayırmak istedi bizi ..kayinbabam kaynanam cok seviyorlar güleç yüzlü oldugum icin sevmesinler istiyor ilk defa bi tartışma geçti aramız da eltim karşımda gülüyor keyifleniyor cok şaşırdım ya bi insan bu kadar kötü düşünceli olur mu benim ailem burda değil hayatta hasta bi annem yaşlı bi babam dan başka kimsem yok onlar da aynı şehirde değiliz arkadaş kardeş dost olmak varken neden böyle ? samimi olmuyorum artık hiç güvenim kalmadı ama SAYGILI DAVRANIP HURMET EDIYORUM yarın da yaparım nisanlimin abisinin hanımı çünkü ..kaynanami kotuluyor hep bana bekliyor ki kaynanam kotu evet diyim bende bak yıllar onunla geçecek geçim istiyorsan böyle düşünme yipranirsin dedim bu sefer benimle konuşmayı bırakıp kaynanamla kanka oldu ya o kadar şaşırıyorum ki kaynima hiç bir zaman esin seninle evlendigi için pişman olduğunu söyledi demedim bunu nisanlim ve kaynanma söyledim sadece o da söylemem gerektiğini dusundum hoş şeyler değil AILE SEREFI bana anlattığı gibi başkalarına da anlatıyor çünkü
Son düzenleme: