• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Evlenince çocuk sahibi olunca eskisi gbi bekarlıktaki vucudnuz güzelliğiniz olmayacak anne olacaksınız en başta yaşam şekliniz bile değişecek çocuktan sonra kilo veremeyen çok insan var veya başka sağlık sorunları çıkan elbette insan bakınca yanında öyle çok yakışıklı olmasads belirli kriterlere uygun istiyo kalbi atsın istiyor ama evlendikten sonra hepsi gelip geçiyor 3 5 seneden snrs kmse syni kalkmiyo ayrıca bir gülüş bir bakış knsmalari tavırları da insanı kendine aşık edebilir etkilenebilirnsz tipsiz olup karizma tarz olan erkeklerde var benim eşimde evleneceğim kadınla şöyle hayallerim var diye anlatırdı geçim derdinden smdi hiç biri aklına gelmiyor cnki onlara fırsat yok hele çocuktan sonra imkansız gbi birşey durumunuz çok iyi bakicilar vs maddiyat baya iyi olması lazım siz kendinize mantık evliliği istiyorsanız başka aşk evliliği istyrsaniz aşık olup size bu hayatı veremiyecek maddiyata birisi olmazsa da mı vazgeçeceksiniz seven insanin gözü birşey görmez siz yol yakınken ayriln karşı tarafı da boş yere uzup vaktini çalmayın
Tabi ki çocuk doğurunca kilo alınır verilir. Ama bizde ırsi uzun boy ve zayıflık. Yani herkeste aynı olacak diye bir olay yok. Her neyse aldım diyelim. İlla o da lafını yapardı şakayla falan. Kız kardeşi aşırı kilolu onun arkasından şu kilosuna bak yürüyemiyor birde şurdaki kızlara bak aynı yaştalar onlar nasıl diye söylendi bir kere. Kızdım bende siz erkekler takmıyorsunuz ama o bir kız takar söyleme söylersen de düzgün söyle diyorum.
İyi biri yani saf derler çevredeki insanlar. Ama karizma ya falan diyeni duymadım daha çok saf bazen ne konuştuğunu bilmiyor alakasız şeyler söylüyor vs de derler. Yani bana görende karizmatik değil duruşu çok ezilmiş gibi. Kaç defa biraz dik otur el pençe durma hani kötü görünüyor birde kambur durma sırtın ağrıyor sürekli ondandır diyorum.
Yani konuşması da bilmiyorum yorgunluktan mı çoğunlukla yanlış söyler kelimeleri örneğin ve gerçek bu hurmaya furma der ciddi ciddi yani bilindik şeyler. Ne bileyim çokta eleştirmek istemiyorum ama böyle genel olarak.

Siz ayrı dünyaların insanlarısınız, ayrılın. geç bile kalmışsınız hatta bu ilişkiye başlamanız hata. Söylenecek çok şey var ama gerek yok çünkü her şey ortada siz de her şeyin farkındasınız olmayacağının da. Evlenip mutsuz olmaktansa bekar kalmak daha iyi. Gönlünüze göre birisi elbet çıkar.

Sevmiyosanız adamı niye oyalıyosunuz, size aynısını yapan hıyarlardan ne farkınız kalıyo allah aşkına. Kendinize de yazık etmeyin ayrılın

Son düzenleme:
Yani kızlar bir garipsiniz 😀 hani dış güzellik değildi mühim olan…kalp güzelliğiydi ?

Konu sahibi , sizi kimse zorlamamış bu ilişkiye başlarken, görücü usulü evlilik değil bir şey değil
Göz var nizan var kültürel yapısını bilmeseniz dahi ; dış görünüşünde bir çekim olmadan bu ilişkiye başladıysanız bu bence sizin sorununuz.

Belliki evleneyim diye evlenmeye niyetlenmişsiniz, şimdide aslında başından beri bildiğiniz bazı pürüzler gözünüze batmaya başlamış.

Adamı da ümitlendirmeseydiniz keşke
Bu platforma nişanlım beni beğenmiyormuş güzel bulmuyor diye konu açsaydınız eminim buradaki hanım arkadaşlar çok daha farklı yaklaşırdı konunuza

Bu sefer kendi hemcinsimi haklı bulamadım malesef

Yani gorunus vs yuzde yuz onemli degil benim icin ama iste kelimeleri yanlis soyluyor , arkadasim tez yaziyor tezek mi diye sormasi , okumada bir sorunumu var anlamadim ama oku dediginiz halde orda okumamasi bence cok ayri dunya insanlari oldugunuzu gosteriyor bence ayrilin ya kimseye boyle yazmam ama sizden mutsuz olacak gibi bir izlenim aldim

Evlenecek kadar değil hiç sevmiyorsun bence. Sakın evlenme. Kimseyede acıma üzülme olmuyorsa olmuyor bu günah değil ihanet değil. Sonuçta onun içinde kötü olcak sevmeden evlensen. Benim eşimde öyleydi bende yüz üstü bırakmak istemedigin için evlendim veee sonuç 3 çocukla boşandım. Çünkü adam bu benle evlendiyse demekki ben mukemmelim havalarına girdi tamamen değişti en sonda aldatmaya falan çalıştı. Acıma cnm acınacak hale düşürüyorlar
Ciddi misiniz çok üzüldüm.. Genellikle bu erkeklerde var. Güzel bir kadınla birlikte ise bu bana baktıysa ben dışarda neler neler bulurum özgüveni başlıyor. Bende yaşadım bunu. Ama kadınlarda tam tersi istisnalar dışında. Kendine daha çok bakmaya başlıyor öyle bu benimle evlendiyse ben bir sürü bulurum dışarda deyip olmadık şeyler yapmıyor. Yapan vardır belki ama çok görmedim.. Benim hayatımdaki insan aldatacağına hiç ihtimal vermiyorum bu zamana kadarda ilk defa bir insan için bunu hissetmiştim. Bir şeylerde yakalamadım. Ama onu ezmek gibi olmasında bu zamana kadar hiç çıktığı olmamış neden acaba çok düşündürücü. Konuştuğu bir kız arkasından bu salağı iyi yerim kandırırım gibi laflar etmiş kulağına gelmiş. Bir diğer kızı yakın bir arkadaşının arabasında görmüş birde arabasında olduğu çocuğun sevgilisinin yakın arkadaşı kız. daha neler yani . Bir diğeri kuzeninin eşinin arkadaşı başka bir şehirden. Onunla da fazla ilgilenmemiş mi ne bitmiş kız 2 3 ay içinde başkasıyla nişanlanmış. Hemcinslerime lafım yok yanlış anlaşılmasın ama 3ünü de gördüm kusura bakmasınlar da tırnağım olamazlar. Karakter olarak da öyle. ne demek ben bu salağı yerim... Farklı şehirde olan kızda ne ara buldun da konuştun nişanlandın demek ki hayatındaydı önceden de idare etmiş. Benden küçük kız ama baya büyük gösteriyor kapalı falanmış kız. 1 hafta ara verdik görüşmeyecektik dün aradı beni. Kuzenim sen ben bir konuşalım dedi. Israrda ediyor. Kafamı iyice karıştırıyor. Benim kadar kim sana değer verdi düşün seviyorum ama sende şöyle şöyle yaptın falan demeler. Tamam haklı bazılarında ama benim haklı olduğum yerlerde var.

Taa ilk başlarda konuşurken arkadaş grubumuzdaki benimde yakın arkadaşlarımdan bir kızın burnunu sıktırmıştı. Ogün nasıl sinir oldum nasıl sinir oldum anlatamam. Ben buna düzgün diye şans veriyorum yanında ben varken gidiyor başka kızın burnunu sıktırıyor ne alaka diye köpürdüm resmen. Onlar gidince haşladım bildiğin. Salaklığıma boşluğuma denk geldi neden yaptım bilmiyorum diyip durdu. Ama beni de küçücük şeylerden bile kıskanır. Bir gün arkadaşları ile oturuyoruz evliler neyse. Çocuğun telefonunda eşiyle fotoğrafını görmüştüm editlenmiş . Neyse aa ne güzel çıkmışsınız hangi programla yaptın falan diye sordum. Söyledi neyse bıraktım telefonu. Benimkine bir baktım gözlerini kocaman açmış çaktırmadan bana kötü kötü bakıyor . Kalktıktan sonra sordum ne oldu diye zaten hazırmıi patlamaya demez mi ''sen elalemin çocuğunun telefonunu eline neden alıyorsun niye bakıyorsun sanane fotoğraftan dikkat et biraz konuşurken gözünün içine bakıyorsun'' falan dedi bende bir haşladım sonra döndü ben o arkadaşıma güvenmiyorum benim hoşlandığım kız arabasındaydı bana yalan söyledi falan dedi. Kusura bakmada o senin arkadaşının ve o kızın karaktersizliği. Telefonunu elime almışsam ne olmuş eşi bir şey söylemedi sana ne hacet dedim artık.
Sanki gittim adama dokundum onun yaptığı gibi. Yani böyle şeyler var sonra bir daha hiçbir şekilde yapmadı o tür hareketler arkadaşlarıma. Ama ben yapsam asla unutmazdı.

Yani gorunus vs yuzde yuz onemli degil benim icin ama iste kelimeleri yanlis soyluyor , arkadasim tez yaziyor tezek mi diye sormasi , okumada bir sorunumu var anlamadim ama oku dediginiz halde orda okumamasi bence cok ayri dunya insanlari oldugunuzu gosteriyor bence ayrilin ya kimseye boyle yazmam ama sizden mutsuz olacak gibi bir izlenim aldim
Ya yüzde yüz yakışıklı vs olsun demiyorum yanıma yakışsın diyorum sadece. Çok yükseklerde gözüm yok. Ben kendini beğenmiş bir insanda değilim. Ya o kadar cahil cüheylada değildir sonuçta yıllardır çalışıyor. Ama orda oku dediğim halde okumadı hatta boş zamanımız vardı otururken hadi gel şunu çözelim diye ilişki testi çözdük eğlencesine. Çıkan sonucu ben okudum diğerini de sen oku dedim okudu ama içinden mırıldanıyor dedim düzgünce okusana hani anlamıyorum ben dedim. Öyle okuyamam diyor neden diyorum okuyamam diyor. Lisede de derlerdi yüksek ses ile oku diye kıpkırmızı olurdum falan dedi. Dedim buda sen ve ben varız kim var kii başka falan demiştim. ama okumadı yine de. Bunu da kimseye söyleme diyor. Ben ordayım ama yani ne bileyim başkası bu kadar mı önemli ne düşündükleri? Ondan sonra kitap okuyalım mevzusunu açtım. Burada da saldırdılar sende kitap kurdu sayılmazsın falan diye.
Bazen bir konu açıyor bir şey anlatacak en sondan başlıyor ben tamamlıyorum sorularımla kim nerde ne zaman ne olmuş. Yani giriş gelişme sonuç yok ya gelişmeden giriyor ya da sonuçtan. Soru sorarak kırk takla atıp öğreniyorum bazen. Başkaları da söylüyor benim arkadaşlarım biz konuşuyoruz mesela kızla. Onunda aklına başka bir şey geliyor pat diye alakasız diyor. Sonra arkadaşım yüzünde anlamsız bir ifade ile kalakalıyor. Bende şakaya vuruyorum... Eleştirmek değil niyetim biraz düşünüp de konuşması gerek bazen insanın..
geçen Olmaz biz farklıyız diyorum konuşalım benim kadar sana kim değer verdi karı kız olayım yok benim seviyorum seni dayanamadım 1 hafta konuşmayalım dedik doğru falan diyor. Kuzenim sen ben konuşalım kitabın ortasından diyor olmazsa bende de biter işte senin kadar da bana kimse değer vermedi diyor. Üzüyor bu durum beni. Ben demedim hiç ya olmuyor bu soğudum bitsin diye sürekli bi geliştirmeye değiştirmeye çalıştım. Utangaçlığını atsın diye kitap okuyalım dedim olmadı. Kambur durma böyle el pençe durma benim ailemin yanında da durma dedim. Kastım afedersiniz g.. başı yayması değildi normal dik özgüvenli kendinden emin düzgün oturmasıydı. Bir gün bize geldi otururken yine öyle iki büklüm eller birleşik oturdu. Babamda oğlum şöyle oturma mazlum mazlum kötü hissettim falan deyip şakaya vurdu taklit edip. ailem kötü insanlar değildir severlerde onu az çok. Ama babam saygı özgüven konularına önem verir ona göre saygı bacak bacak üstüne atmama ile olmaz ya da büyüklerin yanında s.gara içmemeyle de olmaz davranış sözdür onun için. Ama onun ailesi için aynı değil o içebilir s.gara ben içemem ailesinin yanında. Benim kendi ailemde olsun yanımda onlar izinde verseler olmaz. Benim ailemde dinle kızım içme boşver derler. Bende köşe kapmaca oynarım sigara elimde bu yaşta.
Bugün konuşalım dedi. konuşacağız gibi. Ama korkuyorum da ben daha önce kimseye ne bir hata yaptım ne de yarı yolda bıraktım. Vebal almak istemiyorum ya da ilerde pişman olmak istemiyorum. Ama evlilikte kolay bir karar değil...

Bu zamana kadar durmamın sebebi vicdan yapıyor oluşum, Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Çok kötü şeyler yaşadım aldatıldım terkedildim falan bunlardan dolayı bana bi dinlenmişlik hissi verdi..

Siz karsiniza daha iyi biri ciksin diye beklemissiniz cikmayinca mecbur kalmissiniz. Olay vicdan falan degil yani. Tamamen kendinizi dusunmussunuz. Bu kadar gozunuze batan biri ile evlenmeyin.

Sevmiyosanız adamı niye oyalıyosunuz, size aynısını yapan hıyarlardan ne farkınız kalıyo allah aşkına. Kendinize de yazık etmeyin ayrılın
Her defasında bitsin madem zor geliyorsa dedim dinlemedim. bizden olmaz hani Evlenince ben seni mutlu edemem. Bazen ben a diyorum sen b diyorsun. Olmuyor senin de sevmediğin özelliklerim var sende uğraşma diyorum. Ama anlamıyor. konuşalım senin kadar bana değer veren olmadı. Benim kadar sana kim değer verdi. Ben elektrkçiyim kafam bozulur dalarım elektirik çarpar falan dedi sinirle birde. Aralıkta falan ilk ayrıldığımızda Ben mezarlığın ordayım dolanıyorum öyle vs vs şeyler söyledi unuttu ama bunları sonradan işte ben o anlamda demedim vs dedi. Senden sonra kimseyle olamam dedi yok benim için dedi. Benimde 2 sene gitti yapıcam edicem diye diye gitti 2 senem başta kalkıp yapmayacağı sözleri veriyor sonra yapmayınca da sinirleniyorum kavga ediyoruz. Dedim ağzından çıkan her söz benim için kıymetli yapmayacaksan bir şey deme bu konu da insanı heveslendirip beklentiye sokuyorsun diye. Ben yapmayacağım demedim ki diye diye 2 sene oldu diğer cevaplarıma da bakarsanız anlarsınız.

Siz karsiniza daha iyi biri ciksin diye beklemissiniz cikmayinca mecbur kalmissiniz. Olay vicdan falan degil yani. Tamamen kendinizi dusunmussunuz. Bu kadar gozunuze batan biri ile evlenmeyin.
Karşıma başkasının çıkmasını beklemedim ki ben. Diğer ilişkim bitince kafamı dinledim zaten kötü bir ilişkiydi neyse.. 2 hafta olmadan bunu söylemeye başladılar bana bende şans vereyim benim seçtiklerimden bir halt olmadı tanıyayım biraz onu diye düşündüm tamam dedim konuştum. evet korktum ama daha iyisi elbette var. Hiçbir arkadaşım yakıştırmaz iyi saf biri derler ama olmuyor yani aynı değilsiniz vs derler ben biraz söylenince sustular yorum yapmamaya çalıışıyorlar şuanda. Ama ona sorsan arkadaşlarım beni dolduruyor onunla görüşme bununla görüşme. Onların sevgilisi yok tabi her yere çağırıyorlar senin sevgilin var onlar gibi değilsin diyor sonra sen onlara özeniyorsun sevgilileri yok istediklerini yapıyorlar vs diye. Yaptığımız şey de şunlar arada evlerimizde buluşmak kahve tatlı yemeğe gitmek, arada müzik dinleyebileceğimiz yerlere gitmek bunlarda hep kız kıza olan şeyler. Onunla da gittik dedim gel kızlara sordum rahatsız olmazlar gel sende gidelim rahatsız olursan şu şu arkadaşını getir hani kızların arasında olmak istemiyorsan vs diye yok diyor trip atıyor bazen geliyor bazen de o kadar ısrar ediyorum ki yok diyor.
Yani gizli saklı şu bu girsin diye arkadan iş çevirmedim. Yazdıklarını hissettiğim insanlara da sevgilim var dedim. Kendi kısmetimi kapattım yani. İş görüşmelerinde bile adam asılır gibi olurdu ben evlilik teklifinden bile önce sevgilim var demezdim hani sorduklarında nişanlıyım derdim hemen. Öyle aranan bir insan değilim yani.
Gözüme kendisi batırdı. Yapmayacağı sözler verdi. Yapmadı. Kaç defa da dedim yapmayacağın sözler verme benim için dediğin her kelime ağzından çıkan her kelime önemli ve ciddiye alıyorum hevesleniyorum diye. Ama hala yapıcam edicem.

Karşıma başkasının çıkmasını beklemedim ki ben. Diğer ilişkim bitince kafamı dinledim zaten kötü bir ilişkiydi neyse.. 2 hafta olmadan bunu söylemeye başladılar bana bende şans vereyim benim seçtiklerimden bir halt olmadı tanıyayım biraz onu diye düşündüm tamam dedim konuştum. evet korktum ama daha iyisi elbette var. Hiçbir arkadaşım yakıştırmaz iyi saf biri derler ama olmuyor yani aynı değilsiniz vs derler ben biraz söylenince sustular yorum yapmamaya çalıışıyorlar şuanda. Ama ona sorsan arkadaşlarım beni dolduruyor onunla görüşme bununla görüşme. Onların sevgilisi yok tabi her yere çağırıyorlar senin sevgilin var onlar gibi değilsin diyor sonra sen onlara özeniyorsun sevgilileri yok istediklerini yapıyorlar vs diye. Yaptığımız şey de şunlar arada evlerimizde buluşmak kahve tatlı yemeğe gitmek, arada müzik dinleyebileceğimiz yerlere gitmek bunlarda hep kız kıza olan şeyler. Onunla da gittik dedim gel kızlara sordum rahatsız olmazlar gel sende gidelim rahatsız olursan şu şu arkadaşını getir hani kızların arasında olmak istemiyorsan vs diye yok diyor trip atıyor bazen geliyor bazen de o kadar ısrar ediyorum ki yok diyor.
Yani gizli saklı şu bu girsin diye arkadan iş çevirmedim. Yazdıklarını hissettiğim insanlara da sevgilim var dedim. Kendi kısmetimi kapattım yani. İş görüşmelerinde bile adam asılır gibi olurdu ben evlilik teklifinden bile önce sevgilim var demezdim hani sorduklarında nişanlıyım derdim hemen. Öyle aranan bir insan değilim yani.
Gözüme kendisi batırdı. Yapmayacağı sözler verdi. Yapmadı. Kaç defa da dedim yapmayacağın sözler verme benim için dediğin her kelime ağzından çıkan her kelime önemli ve ciddiye alıyorum hevesleniyorum diye. Ama hala yapıcam edicem.

Yapmayacagi sozler verdiyse zaten falso. O zama sizin sorununuz yok kilosu, yok boyu, yok sizin hedefleriniz degil ki sorununuz. Kisacasi bu adam her sekilde sizin gozunuze batiyor. Boyle evlilik olmaz.

Korkum hayatıma kötü bir insan girer mi biz ayrılınca. Yine eski günlere dönersem. Ama evlenirsem de ki evlenecek kadar sevmiyorum. Aklım allak bullak...

Konunuzda bunu yazan sizsiniz. Simdi yok sozler verdi yok tutmadi diyorsunuz. Once kendinize durust olun. Bizi bosverin.

Yani sizi tebrik ediyorum bu kadar uyusmuyoruz etmiyoruz diyorsunuz ayrıca fiziksel olarak da begenmediginizi söylediğiniz bir adam ile 2 yıl nasıl bir ilişki yasiyorsunuz nisanimiza az kaldı evlilikte kararsızım diye konu acmissiniz bu neyin nesi bir düşünce yapısıdır bravo

Yani kızlar bir garipsiniz 😀 hani dış güzellik değildi mühim olan…kalp güzelliğiydi ?

Konu sahibi , sizi kimse zorlamamış bu ilişkiye başlarken, görücü usulü evlilik değil bir şey değil
Göz var nizan var kültürel yapısını bilmeseniz dahi ; dış görünüşünde bir çekim olmadan bu ilişkiye başladıysanız bu bence sizin sorununuz.

Belliki evleneyim diye evlenmeye niyetlenmişsiniz, şimdide aslında başından beri bildiğiniz bazı pürüzler gözünüze batmaya başlamış.

Adamı da ümitlendirmeseydiniz keşke
Bu platforma nişanlım beni beğenmiyormuş güzel bulmuyor diye konu açsaydınız eminim buradaki hanım arkadaşlar çok daha farklı yaklaşırdı konunuza

Bu sefer kendi hemcinsimi haklı bulamadım malesef
Teşekkür ederim. Tabi ki bende de hata var. Ama psikolojik olarak iyi olduğum bir dönem değildi. Ona da söyledim ki biliyordu zaten çevremiz aynı anlatmışlar beni ona. Yeni ilişkim bitti kötü şeyler yaşadım şuan bir ilişkiye hazır değilim. Arkadaşlarım senden iyi bahsetti bende tanımak istedim ama hemen bir şeyler olsun diye bekleme. Yok ben beklemek istemiyorum dersen de görüşmeyelim ben kimsein zamanını almak istemem dedim gerçekten iyi de değilim psikolojik olarak dedim ama olsun sevsen de sevmesen de beni seni beklerim. Ben seni şurada görmüştüm beğenmiştim 5 senedir aklımdaydın diye ki o 5 senede de duyduğuma göre bir iki kişiyle konuşmuş ama olmamış kızlarda ötürü biri ben bu salağı yerim diye sağda solda konuşmuş bir diğeri de başka şehirdeymiş bir anda 3 ayda mı ne nişanlanmış. Seneler önce hoşlandığı kızı en yakın arkadaşının arabasında görmüş falan falan yani.
Sonra bana ben bi kendime dikkat edeyim şunu şunu yapayım dedi konuda da bahsettiğim gibi. Bende dedim ki değişime hazır benim için herşeyi yapıcak gibi bende ilerde severim diye düşünüp başladım. Sonra da böyle oldu işte

Merhaba konu sahibi, yani biriyle ilk buluştuğunuz da ilk izlenimi tipinden alırsın sonra karakterini anlarsın buna rağmen 2 sene devam etmesi çok tuhaf :( Daha iyisini bulabilir miyim diye düşünüyorsun ama gözüne güzel gelen gönlüne de hiç güzel gelmeyebilir. Tavsiyem farklı kafalarda olduğunuz için ayrılman yoksa daha iyisini bulurum kafasıyla ayrılman değil.

Yani sizi tebrik ediyorum bu kadar uyusmuyoruz etmiyoruz diyorsunuz ayrıca fiziksel olarak da begenmediginizi söylediğiniz bir adam ile 2 yıl nasıl bir ilişki yasiyorsunuz nisanimiza az kaldı evlilikte kararsızım diye konu acmissiniz bu neyin nesi bir düşünce yapısıdır bravo
Sürekli vicdanımla oynadı çünkü. Ben işte p.. değilim ondan mı sevmiyorsun beni ben seviyorum seni. yok yapıcam biraz zaman ver şu gün başlıyorum deyip yapmadı kavga ettim alttan aldı ayrıldım bu seferde mezarlığın ordayım gibi laflar etti kuzenleri sonra babası falan aradı beni noldu diye ailem iyi çocuk senin bulduklarından ne hayır geldi dediler ayrılamadım. barıştık. Sonradan anneme de söz verdi bak görüceksin teyze 1 aya fit olucam dal gibi söz sana dedi. Ki annem ondan söz falan beklemedi aksine beni azarladı laf söyleme çocuğa diye onun yanında hatta yapar o ben güveniyorum sana oğlum dedi siz mutlu olun dedi. Ama yapmadı... Annemde şimdi sürekli yapamacağı şeyler söylyor yapmıyor tabi insanın kafasında soru işareti kalır kızım ben sana evlen demiyorum ama 2 sene uzadı ya evlen ya da daha fazla uzatma ayrıl diye... geçen gün söyledim kavga ettik neymiş etek giymişim hareketlerime dikkat edecekmişim evlilik düşünüyormuşuz. baya kavga ettik dedim ben sana zamanında dememiş miydim giyinişime karışmasan iyi olur hoşlanmam böyle şeylerden diye sende hatta kaç yaşında insansın bilirsin ne giyeceğini ben karışmam canım falan demiştin şimdi ne oluyor sürekli söylüyorsun azarı yiyincede susuyorsun ona kızmadım deyip lafı değiştiriyorsun diye söylendim. ayrılık kararı aldım bana sana kim benim kadar değer verdi demeler sonra alttan alıp ağlamalar falan. Sonra senin kadar bana kimse değer vermedi dedi. 1 hafta düşünelim aramayacağım dedi aradı dün bugün konuşalım falan diyor ısrar ediyor. kuzenim sen ben konuşalım kitabın ortasından falan diyor.i

Merhaba konu sahibi, yani biriyle ilk buluştuğunuz da ilk izlenimi tipinden alırsın sonra karakterini anlarsın buna rağmen 2 sene devam etmesi çok tuhaf :( Daha iyisini bulabilir miyim diye düşünüyorsun ama gözüne güzel gelen gönlüne de hiç güzel gelmeyebilir. Tavsiyem farklı kafalarda olduğunuz için ayrılman yoksa daha iyisini bulurum kafasıyla ayrılman değil.
Merhaba öncelikle teşekkür ederim cevabınız için. diğer yorumları da okursanız diğer arkadaşlara yazdığım cevapları anlarsınız. Ayrılıp yarı yolda bırakırsam vebal olur diye de düşündüm. Açıkcası değişir o kadar seviyor ben olsam bu kadar sevdiğimi iddia etsem değişirim diye düşünmüştüm. Düzgün biri diye.
Çok uzun zaman önce sormuştum konuştuğ8un görüştüğün olmuş muydu hani görüşmüyorsun değil mi onlarla hani ben eski sevgiliyle arkadaş kalma muhabbetleri sevmem ayrılırsan biter gibilerinden meraktan sordum yok dedi. Hiç sevgilisi olmamış. hoşlandığı olmuş ama zor söyledi onu da. Bir konuştuk bir konuşmadık gibilerinden neyse. Bir kızı kendi yakın erkek arkadaşının arabasında görmüş nedenini hala bilmiyor birde yalan söylemiş öncesinde arkadaşı tesadüfen trafikte karşılaşmışlar ama kızla konuşmamışlar hiç arkadaş grubunda takılıyorlarmış yani. neyse bir diğer kız arkasından ben bu salağı yerim gibilerinden orda burada konuşmuş kulağına gitmiş. Bir diğerinin 45 50 yaşındaki adamlarla otele falan gittiğini öğrenmiş. Bir diğerinde de çok ilgilenmemiş galiba işte kızda ayrı şehirde olduğu için 3 ayda başkasıyla nişanlanmış. Bunları anlattı bana. Sonra işte bu kızlardaan evlenenler olmuş eşiyle arası bozukmuş bazılarının sonra bir diğeri çocuğunu düşürmüş fala falan yanş bunları da söyledi. Sanki bana böyle yaptılar işte sonları kötü oldu gibilerinden. Bende korktum yani hem vicdan yaptım hem dedim vebale girer miyim hemen pes etmeyeyim diye saçma bir düşünceye girdim...

Ya yüzde yüz yakışıklı vs olsun demiyorum yanıma yakışsın diyorum sadece. Çok yükseklerde gözüm yok. Ben kendini beğenmiş bir insanda değilim. Ya o kadar cahil cüheylada değildir sonuçta yıllardır çalışıyor. Ama orda oku dediğim halde okumadı hatta boş zamanımız vardı otururken hadi gel şunu çözelim diye ilişki testi çözdük eğlencesine. Çıkan sonucu ben okudum diğerini de sen oku dedim okudu ama içinden mırıldanıyor dedim düzgünce okusana hani anlamıyorum ben dedim. Öyle okuyamam diyor neden diyorum okuyamam diyor. Lisede de derlerdi yüksek ses ile oku diye kıpkırmızı olurdum falan dedi. Dedim buda sen ve ben varız kim var kii başka falan demiştim. ama okumadı yine de. Bunu da kimseye söyleme diyor. Ben ordayım ama yani ne bileyim başkası bu kadar mı önemli ne düşündükleri? Ondan sonra kitap okuyalım mevzusunu açtım. Burada da saldırdılar sende kitap kurdu sayılmazsın falan diye.
Bazen bir konu açıyor bir şey anlatacak en sondan başlıyor ben tamamlıyorum sorularımla kim nerde ne zaman ne olmuş. Yani giriş gelişme sonuç yok ya gelişmeden giriyor ya da sonuçtan. Soru sorarak kırk takla atıp öğreniyorum bazen. Başkaları da söylüyor benim arkadaşlarım biz konuşuyoruz mesela kızla. Onunda aklına başka bir şey geliyor pat diye alakasız diyor. Sonra arkadaşım yüzünde anlamsız bir ifade ile kalakalıyor. Bende şakaya vuruyorum... Eleştirmek değil niyetim biraz düşünüp de konuşması gerek bazen insanın..
geçen Olmaz biz farklıyız diyorum konuşalım benim kadar sana kim değer verdi karı kız olayım yok benim seviyorum seni dayanamadım 1 hafta konuşmayalım dedik doğru falan diyor. Kuzenim sen ben konuşalım kitabın ortasından diyor olmazsa bende de biter işte senin kadar da bana kimse değer vermedi diyor. Üzüyor bu durum beni. Ben demedim hiç ya olmuyor bu soğudum bitsin diye sürekli bi geliştirmeye değiştirmeye çalıştım. Utangaçlığını atsın diye kitap okuyalım dedim olmadı. Kambur durma böyle el pençe durma benim ailemin yanında da durma dedim. Kastım afedersiniz g.. başı yayması değildi normal dik özgüvenli kendinden emin düzgün oturmasıydı. Bir gün bize geldi otururken yine öyle iki büklüm eller birleşik oturdu. Babamda oğlum şöyle oturma mazlum mazlum kötü hissettim falan deyip şakaya vurdu taklit edip. ailem kötü insanlar değildir severlerde onu az çok. Ama babam saygı özgüven konularına önem verir ona göre saygı bacak bacak üstüne atmama ile olmaz ya da büyüklerin yanında s.gara içmemeyle de olmaz davranış sözdür onun için. Ama onun ailesi için aynı değil o içebilir s.gara ben içemem ailesinin yanında. Benim kendi ailemde olsun yanımda onlar izinde verseler olmaz. Benim ailemde dinle kızım içme boşver derler. Bende köşe kapmaca oynarım sigara elimde bu yaşta.
Bugün konuşalım dedi. konuşacağız gibi. Ama korkuyorum da ben daha önce kimseye ne bir hata yaptım ne de yarı yolda bıraktım. Vebal almak istemiyorum ya da ilerde pişman olmak istemiyorum. Ama evlilikte kolay bir karar değil...
Ben sizi suclamiyorum bu arada yani yaniniza yakismasini istemeniz de cok normal sizin yerinize kendimi koymaya calistim tip bir yere kadar tolere edilir ama bu okuma konusma mevzulari ozguven durus cok onemli seyler yani oyle biri o , kendi istemedigi surece degismez bence sizin ittirmenizle bir yere kadar isteseydi siz demeden kendi icinden gelerek yapardi burda onemli olan siz onunla bu ozellikleri ile bir hayat gecirmek ister misiniz cocuklarinizin Babasi olucak sosyal ortamlarda yaninizda olacak ayni yatagi paylasicaksiniz bence bunlari cok dikkatli dusunup karar verin

Back
X