Evlilik konusunda kararsızım Nişanıma da az kaldı ne yapacağım bilmiyorum...

Bu kadar farklı olup niye 2 yıl ilişkiye devam ettiniz? Ben olsam ayrılırdım. Beğenmediğim, içimin ısınmadığı biriyle olacağıma yalnız kalırım keyfime bakarım yani.

Bu kadar farklı olup niye 2 yıl ilişkiye devam ettiniz? Ben olsam ayrılırdım. Beğenmediğim, içimin ısınmadığı biriyle olacağıma yalnız kalırım keyfime bakarım yani.
O zamanlar yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve gerçekte kötü şeyler yaşadım. Yakın arkadaşlarımın kuzeniydi. Bana bahsettiler biraz. Hani çok iyi çocuk bir görüş asla bir yanlışı olmaz falan diye Bende yeni ilişkiden çıktım o yüzden şuan olmaz demiştim. Onlardan biri de '' iyi ya düşünmezsin'' diye bir laf etti. Bende kendi içimde düşündüm. bende bir görüşeyim ne kaybederim ki düşünmeye başlamıştım. O boşlukta yaklaşımı vs. hoşuma gitti. Kırmadım görüştüm. Ama görünüş konusunda rahatsızdım. Bunu o zamanlar hiç söylemedim zaten sadece görüşüyorduk. Eski sevgilim hep paranın lafını ederdi ilişkimizin son günlerine doğru gerçi diğer yaptıklarının yanında bu masum kalır. Bu öyle değildi bonkördü hiç etmezdi lafını. Bu da çekti beni. Sonra görüştüğümüz zamanlar durup dururken ''bende kendime çeki düzen vereyim saç ektireyim kilo vereyim '' falan dedi. Bende tabi iyi güzel olur insanın kendine bakması iyidir'' demiştim. Aylar geçti bir girişim yok söylediğimde de yapıcam edicem şuan vaktim yok bir düze çıkayım dedi. Yine bekledim biraz ama sabrım taştı bunlar olmadan evlenmem diyorum ama sen hala aynısın ne zaman yapmayı sözünü tutmayı düşünüyorsun diye sürekli söylendim alttan aldı sonra yapıcam dedi yine. Birlikte gittik diyetisyene 21 günlük detoks verdi. Hayvansal gıda tüketmeyecekti. Hayatı boyunca da değil yani. Belli bir kiloya düştüğünde detoks ile ödem atınca dikkatli bir şekilde yiyebilecekti. Hatta ilk günlerde çorba yapıver bana dedi yaptım verdim. Dikkat edecekti sonra bıraktı. Hatta orda '' işte ben ağır işte çalışıyorum merdiven tepesindeyim başım falan dönemz dimi açlıktan '' falan dedi. Diyetisyen de ''bana gelen danışmanlarımdan birisi inşaatta çalışıyor sorun olmadı onun açısından çokta güzel bir kiloya düştük'' dedi. Çıkışta '' bak sorun olmuyormuş o da ağır iş hem sürekli yağlı yersen sıkıntı olur daha çok enerjin düşer'' demiştim. Oda bana '' ben kendi işimi yapıyorum inşaatta çalışanlar yatıyor ondandır'' dedi. Bazen muhalefetliği tutuyor. Neyse spora yazıldı direkt aniden tabi ben kaç defa söyledim. 5 ders falan gitmiştir. Yoruluyorum deyip bıraktı.
Lazere başladı 1 2 yerle konuşup 1 2 ay da. Şuan gidiyor. Saça başladı tedavisi sürüyor. Orda da canı yandı iğne vurulunca masadan aşağı kaya kaya indi resmen. Bir gülüyor hihih diye bir bağırıyor. O günde yıkanmamış acele ile işten sonra randevuya gittik. normalde duş alır hep neyse Korkudan acıdan terledi falan baya kadınlar camı falan açtırdı.
Kitap mevzusuna da gelirsek onunla kitapçıya gittik hevesle kitap aldık hatta ilgili çeken kitap var mı seç alalım bende alayım beğendiğimi sonra okuyup birbirimize veririz diye tamam dedi. Aldık başlayamadı okumadı.
Kitap olayı da şundan dolayı çıktı bir gün oturduk dedim kağıda yazalım birbirimizden beklentilerimizi. Hani evlilikte neler istersin eşin nasıl olmalı benim hangi özelliğimi seviyorsun vs diye soru yazayım cevaplayalım birbirimize verelim dedim. Tamam dedi yazdım verdim kağıdı. iki saat düşündü. Varlığı yazacağı yerde benim için varlı yazmış dedim ki bende bu böyle yazılmaz böyle yazacaksın diye . Sonra dışında oku bi diyorum okumuyor. Dedim bizden başka kimse yok bir oku yazdıklarını neyden çekiniyorsun. yok okumam falan. Tamam o zaman bir kağıda daha yazıcam sende 1 2 güne cevaplayıp bana verirsin dedim. Ertesi gün sordum yok diğer gün sordum yine yok işlerim vardı yazamadım ama bu zamanlarda da dışarda görüşüyoruz iş çıkışı falan. Öyle kapandı gitti o da yazıp vermedi. Birde bu yazamama yanlış yazma okuyamama olayını kimseye söyleme diyor ya diğerlerinden önce benim ne düşündüğüm önemli benim görmem yeterli değil mi? Böyle böyle sinirlendim olmadık laflar dedim özür diledim. O da alttan aldı hep bazen çemkirdi bazen alttan aldı bazen sustu uzaklara dalıp dalıp omzunu düşürerek. Böyle böyle geçti zaman. Aslında ayrılmakta değildi niyetim. Onun bazı özelliklerini seviyorum mesela sadık oluşu cimri olmaması kötü lafta etsem çekip gitmemesi , kendi deyimi ile '' karı kız olayı olmaması'' . Bunlar benim için bulunmaz nimetti o kadar aldatılmalarda ya da yalanlardan sonra. Ama sonrada diyorum bunlar bir ilişkide olması gerekenler zaten lütuf değil. (kötü lafta etsem çekip gitmemesi dışında)

Aslında her çıktığım oo süper yakışıklı falan değildi. Sonradan da aldatılma yalan dolan görünce bitti zaten ilişkilerim. Bunlar beni yıprattı. Yanıma yakıştırmadığım insanlar bile zamanında benden yüz bulunca nasıl olsa bu kız baktı bana ben diğer denizlere yelken açayım kafasında oldular yani ben böyle düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. O yüzden şans vereyim benim sevdiğimden bir halt olmuyor beni seven insanı tercih edeyim en azından bir görüşeyim dedim. Ama en son sayfada burdan bir hanımefendiye cevap vermiştim okursanız eğer anlarsınız bunlar kademeli soğuttu.. Evlenmek istiyorum evet çocuğum olsun mutlu bir yuvam olsun durumumuz iyi olsun anlaşabilelim saatlerce her konu da sohbet edebilelim neler neler istiyorum. Bunları tabi herkes ister ama şans birazda... Hep derdim mantık evliliği ya da evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum diye. Zaten şuan aramız limoni ben '' evlilik ciddi bir iş , biz birbirimize uygun değiliz mutlu edemem seni'' falan dedim. Saatlerce konuştuk. Sitem etti ağladı. Sonra ben elektrikçiyim kafam yoğun olur çarpar vs gibi şeyler söyledi dedim allah korusun ben miyim suçlusu deyince hayır tabi ki deyip lafı çevirdi. Yine defalarca aradı çık konuşalım gözünü sevdiğim kurban olduğum vs diye ama ben çıkmadım aynı şeyleri konuşacağız kavga edip dedim. Bana en son 1 hafta düşün dedi. Benim yaptıklarımı Sonra senin bana yaptıklarını bir otur düşün Benim kadar sana kim değer verdi ben senden önce öleyim dedi bir düşün dedi. Bende biterse biter geri dönüşü olmaz dedi. Bunu ilk ayrıldığımızda da demişti sonra defalarca aramıştı. Bugün hiç konuşmadık aramadı da. Ama şu sözü içimi acıttı. '' benden başka kim sana bu kadar değer verdi'' '' ben p.ç olsan karaktersiz olsam sevilirdim bak bakalım öyle mi olayım bu hayatta seversen s... s... sevilirsin vs vs şeyler söyledi sinirle. Sonra özür diledi ama söylendi bir kere....

Hahah yalniz sen de kitap kurdu sayilmazsin. Varligi - varli ne yani, ne var bunda. Sen de baska seyleri yazamiyorsundur bu cok belli suradaki yazimlarindan, anlattiklarindan vs. Guzellik de bu arada bir butundur. Bence sen bi dunyaya in ve bu adami kacirma. Oyle aranizda bi fark yok. Goruntu harici bi fark yok belli ki yani. Parasi da varmis, comertmis de. Fikrimi degistirdim; evlen diyorum. Ama adama yazik. Nasil da tiksinerek ezikliyorsun bir de cok ilginc. Ayrica tut ki acayip ustunsun bu adamdan yine ezikleyemezsin bir insani. Ayip. Gerci iste oyle "ustunluklerin" olsa zaten kimseyi eziklemeyi aklindan bile gecirmezsin. Karakterin izin vermezdi.

Okudum yazdıklarınızı, ya belli ortak noktalarda buluşmaya çalışılır, birbirinin hobileri sevmeye çalışılabilir ama o kadaaar ayrı dünyaların insanısınız ki, siz resmen dayı tipli ve ruhlu bir esnaftan fit, eli yüzü düzgün, üni mezunu beyaz yaka kafasında bir adam yaratmaya çalışıyorsunuz. Yahu yapılmışı var dışarda.

Adama da yazık, malamat etmişsiniz istediğim hale getiricem diye, işlemlere götürmeler kitap alıp okutmaya çalışmalar. Zamanını harcamışsınız. Ha böyle dedim diye barışmayın bence ikiniz için de nereden dönseniz kar.

İyilik dışında meziyeti olmayan erkeklerin de klasik lafı he p.ç değilim ondan vs. Her şeyleri mi aynı olur. O tiple p.çlik yapsan senin p.çliğini kim çekicek

Siz birbirinize uyumlu değilsiniz ve maalesef mutlu olmanız çok zor. Onun özellikleri dediğiniz gibi zaten ilişkide olan kişilerde olması gereken özellikler. Ben olsam yalnız kalmayı göze alıp kendi yoluma bakarım. He hayatıma benimle uyumlu biri girerse girer ama bu düşünceyle hareket etmem girmeyedebilir. Her koşulda kıymetli olan benim. Size de tavsiyem odak noktanız siz olun.

Ben onu eziklemiyorum. Kitap kurduyum da demiyorum. Kendimi çok beğeniyorum da demiyorum. Parası var deli gibi çalışıyor. Ama geliştirmek istemiyor kendini hiçbir şekilde. Zorlamamla saç ektiriyor zorlamam ile lazere gidiyor. Öyle böyle bir kıl değil. Kızlarda biraz kıl görse ıy mıy yapar ama ben rahatsız olunca uzatır uzatır 1 buçuk sene sonunda gider lazere. Kız kardeşi baya baya kilolu. Yürürken arkada kalınca şuna bak kilodan yürüyemiyor diğer onun yaşındaki kızlara bak nasıllar bizimki aygır gibi oldu gibisinden şeyler söyler. Kızarım genç kız evet fazla kiloları ama kalkıp kıza böyle şeyler söyleme sonra alınır depresyona girer kızlar erkekler gibi değildir takar bunları dedim. Kız kardeşi abisini ve diğer kıllı göbekli erkekleri beğenmez erkek dediğin şöyle böyle olur der kendisi asla ağda manda hiçbir şey yaptırmaz. Bir de güzel bir bölüm okuyor. Yani ben beğenmeyince olay oluyor başkalarına hiçbir şey söylenmiyor..
Hep ara ara piyasa kötü piyasa kötü deyip duran adam dün çok iş geliyor paraya para demeyeceğiz bu ara dedi. Aklımda şüphe kaldı acaba param var gibilerinden konuşuyor diye..
Ailesi falan hep şeker hastası. Sende de çıkabilir bak dikkat et diyorum ekmeği çok yeme vs diye benim yanımda yemiyor ama gün içinde hep dışarda yiyordur kesin.
Tiksinerek eziklemedim. Beni kandırıyor gibi hissettim sinir oldum sadece. yapıcam edicem değilde beni böyle kabul et deseydi başta asla bir şey demezdim. Kuzenleri bile bana hak verdi söz verdiyse adam gibi tutsun şurada sokaktan adam oturtsak mı o da der bunları diye.
Bir fark göremedim de ne demek etraftaki herkes bariz fark var aranızda diyor benim çevremdekiler sadece dış görünüş olarak değil.
Biz bir konu konuşuruz arkadaşlarımla önemlidir konu mesela o sıkılınca alakasız birşey söyler laf böler. Arkadaşım tez yazıyorum der araya girer tezek mi der. Evet iyi biri sadık çalışkan ama sadece işinde iyi. Parası var geliştirmek istese geliştirir kendini ne bileyim bakar kendine.
Ama yapmak zor geliyor.
Kıyafetime karışılmasını sevmem derim doğru sen ne giyeceğini bilirsin ben karışmam der sonrada evleneceğiz hareketlerine dikkat et falan der. Madem başta deseydin derim kızarım. Hemen ben öyle demedim benim kızdığım farklı bir şey der sonra evet söyledim doğru der sonra yine fikir değiştirir ben ne zaman senin giyinişine laf söyledim hep giyiyorsun ya der.
Ben öyle karaktersiz bir insan değilim. Ona hep dedim adam gibi sözünü tut madem ben senin ağzından çıkan kelimelere çok önem veriyorum bir şeyi yapmayacaksan söyleme diye.

Ayrıca siz de yazdıklarınızı tekrar bir okuyun isterseniz. Çevremdeki herkes derken sizin tanımadan bu şekilde aranızda fark yok demeniz çok gülünç diğer yorumumda yazdığım gibi.. Ben çok fırsat verdim yapıcam edicem başka bir şey yok.
Benim kızdığım şeyler fırsatı varken yapmaması fırsatı varken önemsememesi başkalarının lafına göre hareket etmesi.
Ben köy bahçe vs sevmem sürekli gitmeyi. Böcek arı marı bunları da sevmem korkarım alerjimde var. Bir ara sürekli arkadaşları vs küçük bir bahçesi olan tek odalı evine giderdik malzeme falan var çoğunlukla. Neyse sevmem çok gitmeyi bir ara sürekli oraya giderdik. Arardı napalım bugün diye derdim bilmem ki sen ayarla madem derdim. Bahçede bulurduk kendimizi. Cumartesi günleri ben dışarda mekanda oturmayı kız arkadaşlarımla müzik dinlemeyi ya da içmeyi falan severim. Ailemde buna bir şey demez. Nerde olduğumu yanımda kimin olduğunu söyleyince bir şey demezler. Hayatıma girince ilk zamanlar birlikte gittik. Sonra para yok demeye başladı. Sonra her hafta gitmeyelim demeler. Hep aynı mekana giderdik güzeldi yemekleri uygundu ama pek sevmezdim. Derdim uygun sen zora girme diye geliyorum diye. Sonra dans edebileceğimiz müzik dinleyebileceğimiz yerleri severim birlikte de gittik önceden. Ama on da beni değiştirdi her hafta giden ben artık ayda bir 2 ayda bir falan gidiyorum. Yani bende biraz değiştim. Tutturmuyorum gidelim diye. Tek ben değiştirmeye çalışmıyorum o da beni değiştirmeye çalışıyor böyle tanıdığı halde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…