Bu kadar farklı olup niye 2 yıl ilişkiye devam ettiniz? Ben olsam ayrılırdım. Beğenmediğim, içimin ısınmadığı biriyle olacağıma yalnız kalırım keyfime bakarım yani.Merhaba öncelikle bütün hemcinslerimin kadınlar gününü kutlarım... işin içinden çıkamadığım için burada arıyorum cevabımı. Yardımcı olursanız çok sevinirim... Yaklaşık 2 yıldır devam eden bir ilişkim var ve 32 yaşıma gireceğim bu yıl. Evlilik konusunda emin değilim. Fiziksel olarak farklıyız. Ben üniversite mezunuyum o lise. Kendi işini yapıyor. Fiziksel olarak beğenmiyorum maalesef.. Yan yana hiç iyi durmuyoruz bunu etraftaki insanlarda söylüyor. Kendisi de beğenmiyor ki daha yeni yeni konuşmaya başladığımız zamanlar durup dururken '' ben kilo versem saç ektirsem çok iyi olur'' vs demişti. Bende '' tabi ki insanın kendine bakması çok güzel bir şey'' falan demiştim. 2 senede uğraştım. Kilo ver, Saç ektir, Laszere git diye sürekli söylendim. Spora başladı 3 5 ders sonra bıraktı. Diyetisyene gitti 21 gün detoks yapıcaktı parada ödedi. 1 2 hafta denedi sonra bıraktı. Et ürünü tüketmemesi gerekiyordu ama dikkat etmedi... Kitap okuyalım dedim ben esnafın yoruluyorum dedi okuyacağım dedi ama başlamadı. Hep yapıcam edicem diye diye 2 sene sonu geldi.
Bu zamana kadar durmamın sebebi vicdan yapıyor oluşum, Sadık olması, Beni sevmesi, Alttan alıyor olması (o kadar lafıma karşı) ve daha önce düzgün birinin karşıma çıkmamış olması.. Çok kötü şeyler yaşadım aldatıldım terkedildim falan bunlardan dolayı bana bi dinlenmişlik hissi verdi..
Ama biz farklıyız baya.. Ben mesela yurtdışına çıkmak gezmek isterim onun böyle çok hayali yok. Tayland'a gitmek isterdim derim oraya gidilmez pislik orası der. (ladyboylar geliyor hemen aklına sanki başka bir şey yokmuş gibi) Sonra mısıra gidelim derim(kuzeni karısıyla gitmişti kokuyor falan demişti geldiklerinde) hemen onlardan etkilenip kokuyormuş ne yapıcaz orda diyor.
Hep alttan alıyor bazen sinirleniyor ama ben üzerine gidince susuyor. Bazı huyları beni itiyor. Bir ara ayrılmıştım. Yüzüğünü bütün hediyelerini vermiştim. Yüzük haricinde gitmiş bana aldığı bütün hediyeleri sobaya atmış. Ayrılmak istediğimi söylediğimde başka biri mi var demişti sonra arabayla almaya geldi. Sinirlenince arabanın içinde telefonunu attı yere. Ertesi gün 3 4 gün boyunca aradı ağladı görüşelim ne dediysem yapıcam falan dedi kıyamadım görüştüm bana yüzüğü kolyeyi yeniden verdi kutuda duruyor ama o günden sonra hiç takmadım onları.
Hepte kızdı neden takmıyorsun diye bana söz verdiğin şeyleri yap ondan sonra takarım dedim. iyi takma bir daha söylemicem zaten dedi ertesi gün yine yüzük mevzusu gündeme geldi.
Aslında iyi bir insan ama kendisine bakmaz işkoliktir. yeni yeni saç ektirmeye gitmeye başladı. lazer falan... Ama bu kadar senelerce aylarca başının etini yedim çok mu zordu başlamak... Ben ise tam tersiyim uzun boylu zayıf fönsüz makyajsız çıkmayan etrafta çok beğenilen biriyim. Kimse yakıştırmıyor. Onu da geçtim bazen bir şeyi on kere söylüyor piyasa kötü piyasa kötü. Şükür iyide kazanıyor gibi ama bütün arkadaşlarım ve annem bu konudan müzdarip kelime dağarcığı yok ne zaman görüşsek bu konu açılıyor yine falan diye.
Korkum hayatıma kötü bir insan girer mi biz ayrılınca. Yine eski günlere dönersem. Ama evlenirsem de ki evlenecek kadar sevmiyorum. Aklım allak bullak...
O zamanlar yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve gerçekte kötü şeyler yaşadım. Yakın arkadaşlarımın kuzeniydi. Bana bahsettiler biraz. Hani çok iyi çocuk bir görüş asla bir yanlışı olmaz falan diye Bende yeni ilişkiden çıktım o yüzden şuan olmaz demiştim. Onlardan biri de '' iyi ya düşünmezsin'' diye bir laf etti. Bende kendi içimde düşündüm. bende bir görüşeyim ne kaybederim ki düşünmeye başlamıştım. O boşlukta yaklaşımı vs. hoşuma gitti. Kırmadım görüştüm. Ama görünüş konusunda rahatsızdım. Bunu o zamanlar hiç söylemedim zaten sadece görüşüyorduk. Eski sevgilim hep paranın lafını ederdi ilişkimizin son günlerine doğru gerçi diğer yaptıklarının yanında bu masum kalır. Bu öyle değildi bonkördü hiç etmezdi lafını. Bu da çekti beni. Sonra görüştüğümüz zamanlar durup dururken ''bende kendime çeki düzen vereyim saç ektireyim kilo vereyim '' falan dedi. Bende tabi iyi güzel olur insanın kendine bakması iyidir'' demiştim. Aylar geçti bir girişim yok söylediğimde de yapıcam edicem şuan vaktim yok bir düze çıkayım dedi. Yine bekledim biraz ama sabrım taştı bunlar olmadan evlenmem diyorum ama sen hala aynısın ne zaman yapmayı sözünü tutmayı düşünüyorsun diye sürekli söylendim alttan aldı sonra yapıcam dedi yine. Birlikte gittik diyetisyene 21 günlük detoks verdi. Hayvansal gıda tüketmeyecekti. Hayatı boyunca da değil yani. Belli bir kiloya düştüğünde detoks ile ödem atınca dikkatli bir şekilde yiyebilecekti. Hatta ilk günlerde çorba yapıver bana dedi yaptım verdim. Dikkat edecekti sonra bıraktı. Hatta orda '' işte ben ağır işte çalışıyorum merdiven tepesindeyim başım falan dönemz dimi açlıktan '' falan dedi. Diyetisyen de ''bana gelen danışmanlarımdan birisi inşaatta çalışıyor sorun olmadı onun açısından çokta güzel bir kiloya düştük'' dedi. Çıkışta '' bak sorun olmuyormuş o da ağır iş hem sürekli yağlı yersen sıkıntı olur daha çok enerjin düşer'' demiştim. Oda bana '' ben kendi işimi yapıyorum inşaatta çalışanlar yatıyor ondandır'' dedi. Bazen muhalefetliği tutuyor. Neyse spora yazıldı direkt aniden tabi ben kaç defa söyledim. 5 ders falan gitmiştir. Yoruluyorum deyip bıraktı.Bu kadar farklı olup niye 2 yıl ilişkiye devam ettiniz? Ben olsam ayrılırdım. Beğenmediğim, içimin ısınmadığı biriyle olacağıma yalnız kalırım keyfime bakarım yani.
Aslında her çıktığım oo süper yakışıklı falan değildi. Sonradan da aldatılma yalan dolan görünce bitti zaten ilişkilerim. Bunlar beni yıprattı. Yanıma yakıştırmadığım insanlar bile zamanında benden yüz bulunca nasıl olsa bu kız baktı bana ben diğer denizlere yelken açayım kafasında oldular yani ben böyle düşünüyorum yanılıyor da olabilirim. O yüzden şans vereyim benim sevdiğimden bir halt olmuyor beni seven insanı tercih edeyim en azından bir görüşeyim dedim. Ama en son sayfada burdan bir hanımefendiye cevap vermiştim okursanız eğer anlarsınız bunlar kademeli soğuttu.. Evlenmek istiyorum evet çocuğum olsun mutlu bir yuvam olsun durumumuz iyi olsun anlaşabilelim saatlerce her konu da sohbet edebilelim neler neler istiyorum. Bunları tabi herkes ister ama şans birazda... Hep derdim mantık evliliği ya da evlenmiş olmak için evlenmek istemiyorum diye. Zaten şuan aramız limoni ben '' evlilik ciddi bir iş , biz birbirimize uygun değiliz mutlu edemem seni'' falan dedim. Saatlerce konuştuk. Sitem etti ağladı. Sonra ben elektrikçiyim kafam yoğun olur çarpar vs gibi şeyler söyledi dedim allah korusun ben miyim suçlusu deyince hayır tabi ki deyip lafı çevirdi. Yine defalarca aradı çık konuşalım gözünü sevdiğim kurban olduğum vs diye ama ben çıkmadım aynı şeyleri konuşacağız kavga edip dedim. Bana en son 1 hafta düşün dedi. Benim yaptıklarımı Sonra senin bana yaptıklarını bir otur düşün Benim kadar sana kim değer verdi ben senden önce öleyim dedi bir düşün dedi. Bende biterse biter geri dönüşü olmaz dedi. Bunu ilk ayrıldığımızda da demişti sonra defalarca aramıştı. Bugün hiç konuşmadık aramadı da. Ama şu sözü içimi acıttı. '' benden başka kim sana bu kadar değer verdi'' '' ben p.ç olsan karaktersiz olsam sevilirdim bak bakalım öyle mi olayım bu hayatta seversen s... s... sevilirsin vs vs şeyler söyledi sinirle. Sonra özür diledi ama söylendi bir kere....Gerçi sıkarım dişimi kafasindaysaniz olur tabiki sonuçta onunla sizinle yaşayacak bizler değiliz fakat ne kilo verecek ne saçı çıkacak gerçi olay bu değil siz onu sevmiyorsunuz bu bir ilişkinin en acı ve acınası tarafı .Tamam aşk biterde yerini sevgiye bırakır siz sevgiyi bile geçtim saygı bile duymuyorsunuz bu kişiye Sadece istediklerimi yapar yumuşak başlıkla idare eder rahat olurum diye düşünüyorsunuz fakat yetmeyecek illa bu dersi almak istiyorsanız hayatdan başkada diyecek birşey yok.Dusunsenize sizin için bunları düşünen biriyle siz evlenmek ister miydiniz gerçekten.Hayatimda kimse yok diye evlenmek için tercih edilmek istemezdim .Hem sadık kalir diye düşünme nedeniniz onu sizin gibi birinin asla secmeyecegi fikri.En azından sizde şunu beğendim .Kendinizi kandırmiyorsunuz size denk değil ne görünüş ne gönül olarak.Bu fikir asla geçmeyecek gönlünüz onu size asla denk görmeyecek üzücü kısmı bu sizin için.
Hahah yalniz sen de kitap kurdu sayilmazsin. Varligi - varli ne yani, ne var bunda. Sen de baska seyleri yazamiyorsundur bu cok belli suradaki yazimlarindan, anlattiklarindan vs. Guzellik de bu arada bir butundur. Bence sen bi dunyaya in ve bu adami kacirma. Oyle aranizda bi fark yok. Goruntu harici bi fark yok belli ki yani. Parasi da varmis, comertmis de. Fikrimi degistirdim; evlen diyorum. Ama adama yazik. Nasil da tiksinerek ezikliyorsun bir de cok ilginc. Ayrica tut ki acayip ustunsun bu adamdan yine ezikleyemezsin bir insani. Ayip. Gerci iste oyle "ustunluklerin" olsa zaten kimseyi eziklemeyi aklindan bile gecirmezsin. Karakterin izin vermezdi.O zamanlar yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve gerçekte kötü şeyler yaşadım. Yakın arkadaşlarımın kuzeniydi. Bana bahsettiler biraz. Hani çok iyi çocuk bir görüş asla bir yanlışı olmaz falan diye Bende yeni ilişkiden çıktım o yüzden şuan olmaz demiştim. Onlardan biri de '' iyi ya düşünmezsin'' diye bir laf etti. Bende kendi içimde düşündüm. bende bir görüşeyim ne kaybederim ki düşünmeye başlamıştım. O boşlukta yaklaşımı vs. hoşuma gitti. Kırmadım görüştüm. Ama görünüş konusunda rahatsızdım. Bunu o zamanlar hiç söylemedim zaten sadece görüşüyorduk. Eski sevgilim hep paranın lafını ederdi ilişkimizin son günlerine doğru gerçi diğer yaptıklarının yanında bu masum kalır. Bu öyle değildi bonkördü hiç etmezdi lafını. Bu da çekti beni. Sonra görüştüğümüz zamanlar durup dururken ''bende kendime çeki düzen vereyim saç ektireyim kilo vereyim '' falan dedi. Bende tabi iyi güzel olur insanın kendine bakması iyidir'' demiştim. Aylar geçti bir girişim yok söylediğimde de yapıcam edicem şuan vaktim yok bir düze çıkayım dedi. Yine bekledim biraz ama sabrım taştı bunlar olmadan evlenmem diyorum ama sen hala aynısın ne zaman yapmayı sözünü tutmayı düşünüyorsun diye sürekli söylendim alttan aldı sonra yapıcam dedi yine. Birlikte gittik diyetisyene 21 günlük detoks verdi. Hayvansal gıda tüketmeyecekti. Hayatı boyunca da değil yani. Belli bir kiloya düştüğünde detoks ile ödem atınca dikkatli bir şekilde yiyebilecekti. Hatta ilk günlerde çorba yapıver bana dedi yaptım verdim. Dikkat edecekti sonra bıraktı. Hatta orda '' işte ben ağır işte çalışıyorum merdiven tepesindeyim başım falan dönemz dimi açlıktan '' falan dedi. Diyetisyen de ''bana gelen danışmanlarımdan birisi inşaatta çalışıyor sorun olmadı onun açısından çokta güzel bir kiloya düştük'' dedi. Çıkışta '' bak sorun olmuyormuş o da ağır iş hem sürekli yağlı yersen sıkıntı olur daha çok enerjin düşer'' demiştim. Oda bana '' ben kendi işimi yapıyorum inşaatta çalışanlar yatıyor ondandır'' dedi. Bazen muhalefetliği tutuyor. Neyse spora yazıldı direkt aniden tabi ben kaç defa söyledim. 5 ders falan gitmiştir. Yoruluyorum deyip bıraktı.
Lazere başladı 1 2 yerle konuşup 1 2 ay da. Şuan gidiyor. Saça başladı tedavisi sürüyor. Orda da canı yandı iğne vurulunca masadan aşağı kaya kaya indi resmen. Bir gülüyor hihih diye bir bağırıyor. O günde yıkanmamış acele ile işten sonra randevuya gittik. normalde duş alır hep neyse Korkudan acıdan terledi falan baya kadınlar camı falan açtırdı.
Kitap mevzusuna da gelirsek onunla kitapçıya gittik hevesle kitap aldık hatta ilgili çeken kitap var mı seç alalım bende alayım beğendiğimi sonra okuyup birbirimize veririz diye tamam dedi. Aldık başlayamadı okumadı.
Kitap olayı da şundan dolayı çıktı bir gün oturduk dedim kağıda yazalım birbirimizden beklentilerimizi. Hani evlilikte neler istersin eşin nasıl olmalı benim hangi özelliğimi seviyorsun vs diye soru yazayım cevaplayalım birbirimize verelim dedim. Tamam dedi yazdım verdim kağıdı. iki saat düşündü. Varlığı yazacağı yerde benim için varlı yazmış dedim ki bende bu böyle yazılmaz böyle yazacaksın diye . Sonra dışında oku bi diyorum okumuyor. Dedim bizden başka kimse yok bir oku yazdıklarını neyden çekiniyorsun. yok okumam falan. Tamam o zaman bir kağıda daha yazıcam sende 1 2 güne cevaplayıp bana verirsin dedim. Ertesi gün sordum yok diğer gün sordum yine yok işlerim vardı yazamadım ama bu zamanlarda da dışarda görüşüyoruz iş çıkışı falan. Öyle kapandı gitti o da yazıp vermedi. Birde bu yazamama yanlış yazma okuyamama olayını kimseye söyleme diyor ya diğerlerinden önce benim ne düşündüğüm önemli benim görmem yeterli değil mi? Böyle böyle sinirlendim olmadık laflar dedim özür diledim. O da alttan aldı hep bazen çemkirdi bazen alttan aldı bazen sustu uzaklara dalıp dalıp omzunu düşürerek. Böyle böyle geçti zaman. Aslında ayrılmakta değildi niyetim. Onun bazı özelliklerini seviyorum mesela sadık oluşu cimri olmaması kötü lafta etsem çekip gitmemesi , kendi deyimi ile '' karı kız olayı olmaması'' . Bunlar benim için bulunmaz nimetti o kadar aldatılmalarda ya da yalanlardan sonra. Ama sonrada diyorum bunlar bir ilişkide olması gerekenler zaten lütuf değil. (kötü lafta etsem çekip gitmemesi dışında)
Siz birbirinize uyumlu değilsiniz ve maalesef mutlu olmanız çok zor. Onun özellikleri dediğiniz gibi zaten ilişkide olan kişilerde olması gereken özellikler. Ben olsam yalnız kalmayı göze alıp kendi yoluma bakarım. He hayatıma benimle uyumlu biri girerse girer ama bu düşünceyle hareket etmem girmeyedebilir. Her koşulda kıymetli olan benim. Size de tavsiyem odak noktanız siz olun.O zamanlar yeni bir ilişkiden çıkmıştım ve gerçekte kötü şeyler yaşadım. Yakın arkadaşlarımın kuzeniydi. Bana bahsettiler biraz. Hani çok iyi çocuk bir görüş asla bir yanlışı olmaz falan diye Bende yeni ilişkiden çıktım o yüzden şuan olmaz demiştim. Onlardan biri de '' iyi ya düşünmezsin'' diye bir laf etti. Bende kendi içimde düşündüm. bende bir görüşeyim ne kaybederim ki düşünmeye başlamıştım. O boşlukta yaklaşımı vs. hoşuma gitti. Kırmadım görüştüm. Ama görünüş konusunda rahatsızdım. Bunu o zamanlar hiç söylemedim zaten sadece görüşüyorduk. Eski sevgilim hep paranın lafını ederdi ilişkimizin son günlerine doğru gerçi diğer yaptıklarının yanında bu masum kalır. Bu öyle değildi bonkördü hiç etmezdi lafını. Bu da çekti beni. Sonra görüştüğümüz zamanlar durup dururken ''bende kendime çeki düzen vereyim saç ektireyim kilo vereyim '' falan dedi. Bende tabi iyi güzel olur insanın kendine bakması iyidir'' demiştim. Aylar geçti bir girişim yok söylediğimde de yapıcam edicem şuan vaktim yok bir düze çıkayım dedi. Yine bekledim biraz ama sabrım taştı bunlar olmadan evlenmem diyorum ama sen hala aynısın ne zaman yapmayı sözünü tutmayı düşünüyorsun diye sürekli söylendim alttan aldı sonra yapıcam dedi yine. Birlikte gittik diyetisyene 21 günlük detoks verdi. Hayvansal gıda tüketmeyecekti. Hayatı boyunca da değil yani. Belli bir kiloya düştüğünde detoks ile ödem atınca dikkatli bir şekilde yiyebilecekti. Hatta ilk günlerde çorba yapıver bana dedi yaptım verdim. Dikkat edecekti sonra bıraktı. Hatta orda '' işte ben ağır işte çalışıyorum merdiven tepesindeyim başım falan dönemz dimi açlıktan '' falan dedi. Diyetisyen de ''bana gelen danışmanlarımdan birisi inşaatta çalışıyor sorun olmadı onun açısından çokta güzel bir kiloya düştük'' dedi. Çıkışta '' bak sorun olmuyormuş o da ağır iş hem sürekli yağlı yersen sıkıntı olur daha çok enerjin düşer'' demiştim. Oda bana '' ben kendi işimi yapıyorum inşaatta çalışanlar yatıyor ondandır'' dedi. Bazen muhalefetliği tutuyor. Neyse spora yazıldı direkt aniden tabi ben kaç defa söyledim. 5 ders falan gitmiştir. Yoruluyorum deyip bıraktı.
Lazere başladı 1 2 yerle konuşup 1 2 ay da. Şuan gidiyor. Saça başladı tedavisi sürüyor. Orda da canı yandı iğne vurulunca masadan aşağı kaya kaya indi resmen. Bir gülüyor hihih diye bir bağırıyor. O günde yıkanmamış acele ile işten sonra randevuya gittik. normalde duş alır hep neyse Korkudan acıdan terledi falan baya kadınlar camı falan açtırdı.
Kitap mevzusuna da gelirsek onunla kitapçıya gittik hevesle kitap aldık hatta ilgili çeken kitap var mı seç alalım bende alayım beğendiğimi sonra okuyup birbirimize veririz diye tamam dedi. Aldık başlayamadı okumadı.
Kitap olayı da şundan dolayı çıktı bir gün oturduk dedim kağıda yazalım birbirimizden beklentilerimizi. Hani evlilikte neler istersin eşin nasıl olmalı benim hangi özelliğimi seviyorsun vs diye soru yazayım cevaplayalım birbirimize verelim dedim. Tamam dedi yazdım verdim kağıdı. iki saat düşündü. Varlığı yazacağı yerde benim için varlı yazmış dedim ki bende bu böyle yazılmaz böyle yazacaksın diye . Sonra dışında oku bi diyorum okumuyor. Dedim bizden başka kimse yok bir oku yazdıklarını neyden çekiniyorsun. yok okumam falan. Tamam o zaman bir kağıda daha yazıcam sende 1 2 güne cevaplayıp bana verirsin dedim. Ertesi gün sordum yok diğer gün sordum yine yok işlerim vardı yazamadım ama bu zamanlarda da dışarda görüşüyoruz iş çıkışı falan. Öyle kapandı gitti o da yazıp vermedi. Birde bu yazamama yanlış yazma okuyamama olayını kimseye söyleme diyor ya diğerlerinden önce benim ne düşündüğüm önemli benim görmem yeterli değil mi? Böyle böyle sinirlendim olmadık laflar dedim özür diledim. O da alttan aldı hep bazen çemkirdi bazen alttan aldı bazen sustu uzaklara dalıp dalıp omzunu düşürerek. Böyle böyle geçti zaman. Aslında ayrılmakta değildi niyetim. Onun bazı özelliklerini seviyorum mesela sadık oluşu cimri olmaması kötü lafta etsem çekip gitmemesi , kendi deyimi ile '' karı kız olayı olmaması'' . Bunlar benim için bulunmaz nimetti o kadar aldatılmalarda ya da yalanlardan sonra. Ama sonrada diyorum bunlar bir ilişkide olması gerekenler zaten lütuf değil. (kötü lafta etsem çekip gitmemesi dışında)
Ben onu eziklemiyorum. Kitap kurduyum da demiyorum. Kendimi çok beğeniyorum da demiyorum. Parası var deli gibi çalışıyor. Ama geliştirmek istemiyor kendini hiçbir şekilde. Zorlamamla saç ektiriyor zorlamam ile lazere gidiyor. Öyle böyle bir kıl değil. Kızlarda biraz kıl görse ıy mıy yapar ama ben rahatsız olunca uzatır uzatır 1 buçuk sene sonunda gider lazere. Kız kardeşi baya baya kilolu. Yürürken arkada kalınca şuna bak kilodan yürüyemiyor diğer onun yaşındaki kızlara bak nasıllar bizimki aygır gibi oldu gibisinden şeyler söyler. Kızarım genç kız evet fazla kiloları ama kalkıp kıza böyle şeyler söyleme sonra alınır depresyona girer kızlar erkekler gibi değildir takar bunları dedim. Kız kardeşi abisini ve diğer kıllı göbekli erkekleri beğenmez erkek dediğin şöyle böyle olur der kendisi asla ağda manda hiçbir şey yaptırmaz. Bir de güzel bir bölüm okuyor. Yani ben beğenmeyince olay oluyor başkalarına hiçbir şey söylenmiyor..Hahah yalniz sen de kitap kurdu sayilmazsin. Varligi - varli ne yani, ne var bunda. Sen de baska seyleri yazamiyorsundur bu cok belli suradaki yazimlarindan, anlattiklarindan vs. Guzellik de bu arada bir butundur. Bence sen bi dunyaya in ve bu adami kacirma. Oyle aranizda bi fark yok. Goruntu harici bi fark yok belli ki yani. Parasi da varmis, comertmis de. Fikrimi degistirdim; evlen diyorum. Ama adama yazik. Nasil da tiksinerek ezikliyorsun bir de cok ilginc. Ayrica tut ki acayip ustunsun bu adamdan yine ezikleyemezsin bir insani. Ayip. Gerci iste oyle "ustunluklerin" olsa zaten kimseyi eziklemeyi aklindan bile gecirmezsin. Karakterin izin vermezdi.
Ayrıca siz de yazdıklarınızı tekrar bir okuyun isterseniz. Çevremdeki herkes derken sizin tanımadan bu şekilde aranızda fark yok demeniz çok gülünç diğer yorumumda yazdığım gibi.. Ben çok fırsat verdim yapıcam edicem başka bir şey yok.Hahah yalniz sen de kitap kurdu sayilmazsin. Varligi - varli ne yani, ne var bunda. Sen de baska seyleri yazamiyorsundur bu cok belli suradaki yazimlarindan, anlattiklarindan vs. Guzellik de bu arada bir butundur. Bence sen bi dunyaya in ve bu adami kacirma. Oyle aranizda bi fark yok. Goruntu harici bi fark yok belli ki yani. Parasi da varmis, comertmis de. Fikrimi degistirdim; evlen diyorum. Ama adama yazik. Nasil da tiksinerek ezikliyorsun bir de cok ilginc. Ayrica tut ki acayip ustunsun bu adamdan yine ezikleyemezsin bir insani. Ayip. Gerci iste oyle "ustunluklerin" olsa zaten kimseyi eziklemeyi aklindan bile gecirmezsin. Karakterin izin vermezdi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?