Evlilik Konusu Yüzünden Her Şey Bitti.

Hayattan beklentisi farklı insanların bir arada bulunması zorunlu durumlar dışında gerçekten gereksiz.
Harcayacağınız vakte yazık.
O evlenmek istemiyor adını bile duymak istemiyor, sen evlenmek istiyorsun hayatına yön vermek istiyorsun.
Belki hala evli bile olabilir. Boşanmadan ilişki sürdüren neler var. Öyle değilse bile beklentiler farklıyken bir arada kalmak saçma. Yarın bir gün en basit tartışmada dağılırsınız.

evlenmeye niyeti yok adamın günü geçirme derdinde. itiraf edemediğinden suçu sana yıkmaya çalışıyor. kendisi bulunmaz hint kumaşı sütten çıkmış ak kaşık çünkü kadınlar hatalı heep. eşinden ayrılmasında da hiç bir suçu yoktur eminim.

İyiki bu evlilik konusu ortaya çıkmış bence
Yoksa öyle senelerce senle takılıp sıkıldığında dönüp sana ben evlilik insanı değilim ayrılmamız ikimiz içinde daha iyi diye bir cümle kurardı
Bu tiplerin belli başlı cümleleri var
Birbirimizi sevdiğimizi kanıtlamak için belediyenin onayını ihtiyacımız yok
Birbirine güvenmeyen insanlar illa bir şeyler imzalamaya çalışır
İnsanların benim için ne dediği önemli değil zırt pırt
Olabildiğince karşıdakini oyalayıcı hatta suçlu hissettirici cümleler kurarlar
Gerçekten bu düşüncelere sahip olsalar amenna
Ama böyle söyleyen adamların çoğu davullu zurnalı düğün salonlarında evlendi

Herkes evlilik konusu konuşulmamalıydı demiş ama ben anormal bir durum görmedim
Belli yaşa gelmiş insanlar için 9 ay birini tanımak için gayet iyi bir süre

Üzülmenizi istemem ama çivi çiviyi söker lafını uyguluyor olabilir sizde boşanmanın verdiği acıyı hafifletmek için sizle birlikte olmuş olabilir boşanan kişiler 2.evliliği çok kolay yapamıyorlar maalesef sütten ağzı yanan yoğurdu üfleyerek yer misali o yüzden vakitlice yollarınızı ayırmanız en önemlisi gerçekten sizi seviyorsa zaten evlilik için ufak da olsa bir adımla yaklaşacaktır size şayet yaklaşmazsa bikaç ay içinde yolunuza bakmanızı hayırlı bir eşle tanışmanızı dilerim yaşınız tam yerinde evlenmek için ideal yaş o yüzden yıllarınızı ciddi düşünmeyen birine harcamayın

Ayyy aman mıy mıy mıy bu nasıl bir adam? Kurtulmuşsun işte dua et, şükret

Teşekkürler yorum için..
Bana diyor ki aklında acaba beni sevdiği için mi evleniyor yoksa yaşı geldiği için mi diye bir soru oluşmuş.
Böyle bir şeyi sorgulayabilen insanla zaten artık adım atsa da evlenmem. Engellemeyi bile düşünüyorum artık.

Engelle gitsin bu adamı seni manipüle etmeye uğraşıyor asla evlilik düşünmüyor bence.

agzini sapirdatiyordun diye istemiyo olmazsin. Duzeltin mi o durumu.. daha gecen haftanin konusuydu. canim bosver gitsin adam mi yok

Acaba benim eski sevgilimle beraber miydiniz diye düşündüm o kadar aynıki yaşananlar cümleler . Hele şu “tüm gün vakit geçirip eve gelince yine konuşmak istiyormuş sırqsını beklemek zoruna gitmiş “ olayını da yaşadım..

1. Bunlar yeni boşanmışlardır ilk evlilik tamamen bilinçsizlikle evlenilmiştir.
2.eski eş çok gözü dışarıda alımlı mavi boncuk dağıtan aldatma eğilimli bir Kadin bizimkilerse mağdur
3.yalnız yaşamayı tadıp ayrı evde oturan ve seni belli bir aşamadan sonra tüm buluşmaları evinde geçirmeye ikna eden kişi.
4.ilk zamanlar evlenelim şöyle olur böyle geçer hayatımızı diye seni hayaller kurmaya planlar yapmaya iterler. evleneceğim kadınsın vs vs
5.sonrasında evlenmek için ilk baskıyı sen yapmışsın onu kapamaya çalışıyormuşsun tavırlarına bürünürler.
6.seni yaşından vururlar aynen aynen öyle
7.işte narsit kişilik artık kendini gösterir ne yapar eder bir şekilde sen hep kendini suçlu hissedersin seni dibe çeker kırıldığın halde sen özür dileyip pohpohlayacaksın bekler.çünkü yerler değişti sanki o kadın sen erkek oldun çünkü sen evlenmeye hazırsın ve diksin o ise narin bir çiçek bir vurgun yemiş vs vs...

Bu kişiyi bitir ve belki bi sene aklına gelip gelip duracak tanışacağın kişileri ilk etapta onunla karşılaştıracaksın... ama sana söylediği seni seviyorum aşkımlar vs sözlerin hepsi yalan bunu unutma .. ve dua et bu insandan kurtulduğun için ..

Çocuk konusunda haklı ben de öyle diyen biriyle çocuk yapmak istemezdim ne diye yapsın ki ikinci plana atılmak için mi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…