- 7 Haziran 2018
- 8.062
- 21.008
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben 28 ve 30lu yaşlarda iki insanın evliliğe karar vermesi için 8 ayın kısa bir süre olduğunu düşünmüyorum buradaki hanımların aksine.. teşekkür ederim yorum için.Yeni boşanmış adamla sevgili olmak da evlilik evlilik diye tutturmak da yersiz. Bekar adam da kaçar 8 ayda gelinlik hayali kursuysanız.
Ben 28 ve 30lu yaşlarda iki insanın evliliğe karar vermesi için 8 ayın kısa bir süre olduğunu düşünmüyorum buradaki hanımların aksine.. teşekkür ederim yorum için.
Evet çok haklısınız.. teşekkür ederimÖyle düşünüyorsunuz ama karşınızdaki kişi düşünmemiş demek ki. Bitirmeniz iyi olmuş.
+++++Ayrıca niye evlenmek için birinin huyuna gitmek zorundayım?
Boşandıktan 4-5 ay sonra ilişkimiz başladı. Çok peşimden koştu çünkü ben istemiyordum, olmaz diyordum. 1 yıl falan oluyor sanırım toplam.
Yeni bosanmis biriyle evlilik.konusulmaz dogru. Ancak bazi arkadaslarin dedigi gibi 8 ay evlilik konusmak icin kisa degil bence. Biz esimle 1 yil icinde soz nisan dugun hepsini yaptik. Evlilik konusmaya da 2. Ayda basladik. Yani evlilik icin kac ay gerekiyor ki. Bakarsiniz eger sadece sevismek icin bir araya gelip bos muhabbet etmiyorsaniz akli basinda is guc sahibi insanlardaniz zaten birbirinizi 2 ayda anlarsiniz. Yillarca sevgili olup 2 ayda bosanan insanlar da var. Ben gec evlenmis bircok iliskisi olmus biri olarak her iliskimde evlilik dusundum. Lay lay lom gorusmedim kimseyle acikcasi. Kafama uymadilar ya da ben onlarinkine uymadim yolun basinda bitirdim bitirdiler. Obur turlusu zaman kaybi bence. 2 ayda evlenmezsin tamam ama gelecege dair konusursun bu cok insani bir sey bence
Kesinlikle katılıyorum. Yani insan sevdiği kişiyle gelecek hayali kurup bunu konuşmayacak da ne konuşacak? Kendisiyle evlenmek gibi bir hayalim olduğunu söylemeye çekindiğim biriyle beraber olamam ben. Yapı meselesi tabi. Ben ilişkide taktik olaylarına katılmıyorum pek. Taktikle yürüyecekse olmamıştır o ilişki. Bu cümleyi şimdi kurmayayım da 3 ay sonra kurayım falan bunlar yorar insanı. Aklımda ne varsa konuşabilmeliyim ben sevdiğimle. Biz de eşimle evlendiğimizde sadece 8 aydır tanışıyorduk. Her ilişki bir değil tabi ki ama en ufak bir falsosunu görmemiştim. Haala da görmedim çok şükür. Gerçi benim avantajım iş ortamında tanımıştım. Herkesle muhabbetine tavrına şahit oldum. O yûzden kolay oldu tanımak. Bir de birbirimize ilk açıldığımızda direk evlilik diye konmuştu adı. 2 buçuk ay sonra da evlendik zaten.
Ben 28 ve 30lu yaşlarda iki insanın evliliğe karar vermesi için 8 ayın kısa bir süre olduğunu düşünmüyorum buradaki hanımların aksine.. teşekkür ederim yorum için.
Katiliyorum kesinlikle. Yillarca birlikte ol birlikte yasa her seyi tuket birbirinin gercek yuzunu gormemek icin kendini parcala sonra yapacak.bir sey kalmayinca evlen hop 2 ay sonra bosanmaya karar ver. Aslinda herkes karakteriyle ilgili ilk andan itibaren isaretler veriyor biz gormek istemiyoruz.
8 ay olmuş Tabiki konuyu açacaksınız ve siz de bileceksiniz bu ilişkinin nereye gittiğini .Bide üçüncü sınıf kokmuş bahaneler uydurmuş .Boşandıktan 4-5 ay sonra ilişkimiz başladı. Çok peşimden koştu çünkü ben istemiyordum, olmaz diyordum. 1 yıl falan oluyor sanırım toplam.