Evlilik Konusu Yüzünden Her Şey Bitti.

Yeni boşanmış adamla sevgili olmak da evlilik evlilik diye tutturmak da yersiz. Bekar adam da kaçar 8 ayda gelinlik hayali kursuysanız.
Ben 28 ve 30lu yaşlarda iki insanın evliliğe karar vermesi için 8 ayın kısa bir süre olduğunu düşünmüyorum buradaki hanımların aksine.. teşekkür ederim yorum için.

Ayrıca niye evlenmek için birinin huyuna gitmek zorundayım?
+++++
Aynen oyle. 8 ay evlilik konusmak icin bana gore erken, size gore tam zamani, baskasina gore gec bile olabilir. Onemli olan beklentilerin ortusmesi. Kimsenin suyuna gitmek zorunda degilsiniz. Beklentilerinizden taviz vermediginiz icin tebrik ederim sizi.

Aranızda cinsellik gecti mi? Başta evlilik diyip cinsellik yaşayınca kıvıran erkek modeli gibi geldi bana.

Boşandıktan 4-5 ay sonra ilişkimiz başladı. Çok peşimden koştu çünkü ben istemiyordum, olmaz diyordum. 1 yıl falan oluyor sanırım toplam.

4 ay önce boşanmış biri ile ilişkiye başlamadan önce 40 defa düşünürdüm ben.
Çünkü bence çok erken bir zaman dilimi, beni yara bandı mı ya da vakit geçirmelik biri olarak görüyor olabilir mi diye aklıma sorular gelirdi.

adamın psıkolojısı bozuk
konusmayı ıletısım kurmayı ogrensın once . ergenlıkten cıkamamıs gıbı konusmaları bırseyı konusmanın netlestırmenın usulu adabı vardır ancak sızı suclu cıkarmaya sindirmeye ustunuze atmaya calısmıs

daha ıyısını hakettıgınız kesın konu sahıbı cıkarımlarınız mantıklı cunku

Yeni boşanmış ve evliliğinde yıpranmış birisinin tekrardan sağlıklı bir birliktelik sürdürmesi için zaman gerekiyor. Sekiz ay evlilikten bahsetmek için çok erken. Belki unutamamıştır bile yaşadıklarını

evlenmek ıcın erken dıyen bırı gonlunu bırıne acarken acele etmemıs yeterınce hazır hıssetmıs kendını bırıyle gorusmek ıcın ve ıletısım ıcındeyken evlılık hayallerı kurmak ıcın sızde onun ustune zaten 2 kez konusunu acmıssınız 9 ay oldugu ıcın ılk gunden degıl.
oyuzden adama bu konuyu acmasaydınız dıyenlerı anlayamadım .

Ben düşüncelerinize farkındalığınıza bayıldım, çok haklısınız. Baştan bu şekilde heves kırılıp haklı çıkmaya çalışılmaz, doğru değil karşı tarafın yaptıkları. Ne düşünüyorsanız aynen devam.

Yeni bosanmis biriyle evlilik.konusulmaz dogru. Ancak bazi arkadaslarin dedigi gibi 8 ay evlilik konusmak icin kisa degil bence. Biz esimle 1 yil icinde soz nisan dugun hepsini yaptik. Evlilik konusmaya da 2. Ayda basladik. Yani evlilik icin kac ay gerekiyor ki. Bakarsiniz eger sadece sevismek icin bir araya gelip bos muhabbet etmiyorsaniz akli basinda is guc sahibi insanlardaniz zaten birbirinizi 2 ayda anlarsiniz. Yillarca sevgili olup 2 ayda bosanan insanlar da var. Ben gec evlenmis bircok iliskisi olmus biri olarak her iliskimde evlilik dusundum. Lay lay lom gorusmedim kimseyle acikcasi. Kafama uymadilar ya da ben onlarinkine uymadim yolun basinda bitirdim bitirdiler. Obur turlusu zaman kaybi bence. 2 ayda evlenmezsin tamam ama gelecege dair konusursun bu cok insani bir sey bence

Kesinlikle katılıyorum. Yani insan sevdiği kişiyle gelecek hayali kurup bunu konuşmayacak da ne konuşacak? Kendisiyle evlenmek gibi bir hayalim olduğunu söylemeye çekindiğim biriyle beraber olamam ben. Yapı meselesi tabi. Ben ilişkide taktik olaylarına katılmıyorum pek. Taktikle yürüyecekse olmamıştır o ilişki. Bu cümleyi şimdi kurmayayım da 3 ay sonra kurayım falan bunlar yorar insanı. Aklımda ne varsa konuşabilmeliyim ben sevdiğimle. Biz de eşimle evlendiğimizde sadece 8 aydır tanışıyorduk. Her ilişki bir değil tabi ki ama en ufak bir falsosunu görmemiştim. Haala da görmedim çok şükür. Gerçi benim avantajım iş ortamında tanımıştım. Herkesle muhabbetine tavrına şahit oldum. O yûzden kolay oldu tanımak. Bir de birbirimize ilk açıldığımızda direk evlilik diye konmuştu adı. 2 buçuk ay sonra da evlendik zaten.

Kesinlikle katılıyorum. Yani insan sevdiği kişiyle gelecek hayali kurup bunu konuşmayacak da ne konuşacak? Kendisiyle evlenmek gibi bir hayalim olduğunu söylemeye çekindiğim biriyle beraber olamam ben. Yapı meselesi tabi. Ben ilişkide taktik olaylarına katılmıyorum pek. Taktikle yürüyecekse olmamıştır o ilişki. Bu cümleyi şimdi kurmayayım da 3 ay sonra kurayım falan bunlar yorar insanı. Aklımda ne varsa konuşabilmeliyim ben sevdiğimle. Biz de eşimle evlendiğimizde sadece 8 aydır tanışıyorduk. Her ilişki bir değil tabi ki ama en ufak bir falsosunu görmemiştim. Haala da görmedim çok şükür. Gerçi benim avantajım iş ortamında tanımıştım. Herkesle muhabbetine tavrına şahit oldum. O yûzden kolay oldu tanımak. Bir de birbirimize ilk açıldığımızda direk evlilik diye konmuştu adı. 2 buçuk ay sonra da evlendik zaten.

Katiliyorum kesinlikle. Yillarca birlikte ol birlikte yasa her seyi tuket birbirinin gercek yuzunu gormemek icin kendini parcala sonra yapacak.bir sey kalmayinca evlen hop 2 ay sonra bosanmaya karar ver. Aslinda herkes karakteriyle ilgili ilk andan itibaren isaretler veriyor biz gormek istemiyoruz.

Ben 28 ve 30lu yaşlarda iki insanın evliliğe karar vermesi için 8 ayın kısa bir süre olduğunu düşünmüyorum buradaki hanımların aksine.. teşekkür ederim yorum için.

Ben de :) biz eşimle 8 aylık tanışmadan sonra evlendik. Tanışmamız da evlenme amaçlı değildi aynı yerde çalışıyorduk. Tanıştıktan yaklaşık 6 ay sonra eşimle birbirimize açıldık. 2.5 ay sonra evlendik. Asla geç değil bence. Erken diye düşünüyorsa insan olmayan biyerleri oldurmaya çalışıyordur. O yüzden sindirmek ve kabullenmek için zamana ihtiyacı vardır. Sizin içinize sinmiş ki evlilik düşünmüşsûnüz. Karşı taraf için aynısını söyleyemeyeceğim.

Katiliyorum kesinlikle. Yillarca birlikte ol birlikte yasa her seyi tuket birbirinin gercek yuzunu gormemek icin kendini parcala sonra yapacak.bir sey kalmayinca evlen hop 2 ay sonra bosanmaya karar ver. Aslinda herkes karakteriyle ilgili ilk andan itibaren isaretler veriyor biz gormek istemiyoruz.

Çok doğru dediniz. Aşk kör ediyor galiba bizi :)

Siz hep bu konuyu açıyorsunuz. Evlilik dışında çok iyi anlaşiyorsunuz izlenimi veriyor bu durum. İlişkiniz de tek sorun evlilik gibi. İnşallah atlatırsıniz.

Insan sevgilisiyle herseyi konusamayacaksa neden sevgilidir? Evlilik dusunmuyorsa bunu bastan soyleyebilirdi. Adam yan cizmis aslinda niyeti hic evlilik degil. Insan evlilik isterse, karsisina da uygun biri cikarsasa 8 ay gec degildir bana gore evlilik konusmak icin. Ayrica bunun da bir suresi yok. Dusunmuyorsa da seni oyalayip vaktini heba etmeyebilirdi cunku iki tarafin niyeti farkli.

Boşandıktan 4-5 ay sonra ilişkimiz başladı. Çok peşimden koştu çünkü ben istemiyordum, olmaz diyordum. 1 yıl falan oluyor sanırım toplam.
8 ay olmuş Tabiki konuyu açacaksınız ve siz de bileceksiniz bu ilişkinin nereye gittiğini .Bide üçüncü sınıf kokmuş bahaneler uydurmuş .
Burda erken diyen arkadaşlara da şaşıyorum .

X