- 5 Temmuz 2024
- 572
- 687
- 33
Sen gittiğinde üstümden yük kalkacak, rahatlayacağım diyecek hali yok ya. Tabi böyle diyecek Jeteste.31 yaşında.. sen gittiğinde ben cehennemi yaşayacağım asla mıtlu olamayacağım ama evlilikte de yapamıyorum diyor. Arafta boğdu beni
Konuyu dağıtmak istemem ama misandri yaymak nedir Sigrid hanım ? çok merak ettim özelden rahatsız etmek istemedim sizi
Evet hatırladım, İzmir geciyordu konuda, hatta cok seri ilerleyince fake diye konuşulmuştu, fakat gercektı, teyıt edilmiştiEski üyeler hatırlar belki,benzer bir konu vardı kadın polis memuruydu,kocası birden boşanmak istediğini söylemişti her şey güllük gülistanlıkken, kadın yıkılmış anlamaya çalışıyordu,sonunda adam başka birine aşık çıktı,kadın boşandı toparladı..
Don kırmızı çizgi, tek o kalıyorNeden hep donuna kadar alınıyordon pis yani.
Ama katılayrum sağa.
Çift terapisi alın beraber ama hayatında başkasının olup olmadığından emin olmalısınız her süslü lafa kanmayın.. 3 yıl neki çok büyük sorumluluklarınız da yokmuş henüz ben arkama bakınca eşimle neler atlatmışız aklıma geliyor .. istemeyeni zorla yanında tutma derim tuttukca sabun gibi kayıp gider bazen bırakmak gerekir seviyorum ama yapamıyorum diye bir şey yok. Tabi ki evlilik herkese göre bir şey değil ama ozaman evlenmeyecekti çocuk oyuncağı mı sanki.. bunu göze Alarak evlenmemişmiydiniz? Yani onu tam olarak rahatsız eden ağır gelen şey nedir ? Sen çalışıyormusun? Evi tek geçindirdiği için mi böyle hissediyor insanın aklına binbir türlü şeyler geliyor umarım Hall edersiniz ama çift terapisi oldukça faydalı en azından insanlar orda rahatlıyor ve düşüncelerini alanında tecrübeli biriyle de paylaşması önemli..Merhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Merhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Bence de, tereyağından kıl çeker gibi en az kayıpla kurtulmanın derdindeBaşka biri var, net...
Evlilik kavramı kadın halimle bana göre de değilmiş, ya da şöyle olsa ayrı mutfak ayrı banyo ayrı salon ayrı ev. Hakkaten sürekli bi insanla bi evde olmak zor. Özellikle de başka şeylerden bunaldıysa. Toplam geliriniz iyiymiş nazarlar değmesin, adam belki daha fazlasını istiyo, belki işinde tatminsiz, ya da beylerin cinsellik ufku bizden daha geniş, öyle bi değişiklik istiyo. Erkekler kapalı kutu gibi, bilmem katılır mısınız? Yaşınızı yazdıysanız da görmedim ama erken andropoz da olabilirMerhabalar, çok yorgunum çok kötü hissediyorum kendimi. Kocamla büyük bir aşk ile evlendik herkesin parmak gösterdiği o çifttik. Gerçekten o kadar çok ama o kdar çok hayrandılar ki bize çok kişi konusuyordu. Hem fiziksel hem duygusal anlamda çok uyumluyduk. 5yıldır birlikte 3 yıldırda evliyiz. Her şey çok güzel olduğunu zannediyordum , benden hiç uzaklaşmadı , aşk doluyduk ama sonra kocam krizlere girdi. Çıkmazda olduğunu bir yıldır bu duyguyla baş etme çalıştığını, evlilik kavramının ona çok ağır geldiğiniz , bir hanenin sorumluluğunu kaldıramadığımı , maddi manevi tükendiğini , sürekli bana güçlğ görünmeye çalıştığını , kendini yetersiz hissetiğini söykedi. Kahroldum , yemin ederim hiç istekli bir kadın değilimdir , kendi paramı kendim kazanıyorum birlikte en az 100 bin aylık gelirimiz var. Evet ödemelerimiz oluyor ama yatırım amaçlı ödemelerdi bunlar. Kısmadım , kısıtlamadım hiçbir zaman. Alan tanıdım ona ama yetmemişim. Giderek azalmışım onda. Sorun bana olan sevgisi değilmiş hala çok seviyorum sensiz korkunç bir hayatım olacak ama evlilik kavramı bana göre değilmiş diyor. Duygusal olarak çöküşteyim destek alcak bireysel psikiyatriden ama sonuçta kararım değişmezse saygı duy litfen çok karanlıktayım her şeyi mahvettim seni de benle birlikte dibe çektim diyor. Senin için çabalıcam tek değerli varlığımsın diyor. Ne yapacağımı şaşırdım 3 günde 3 kilo verdim bu süreçte ne yapabilirim lütfen fikir verir misiniz bana? Bunu yasayan oldu mu ? Düzelir mi ? Kocamı çok seviyorum bitsin istemiyorum. Kendimde terapi alacağım bı süreçte , uçurumdan atılmış gibi hissediyorumx
Evliliğin ilk birkaç ayı bocalamayı anlarım ama ilişkinizde elle tutulur olumsuz birşey yoksa 3 yıl uzun bir zaman. Evliliğe çoktan alışmış olmalıydı normal şartlarda. Bocalamalar genelde başlangıçta olur. Öte yandan iyi/birarada bir ailesinin olmaması, annesinin depresif bir karakter olması gibi durumlar da onu olumsuz etkilemiş olabilir. Ama böyle durumda da insan kendisini seven insana dört elle sarilmaz mı..Beş parmağın beşi bir değil elbet, umarım düzelir ama bunu onun istemesi önemli..Bir uzmanla yol alın bakalım, denemedim demezsiniz. Hakkınızda hayırlısı olsunEvet , ailesiyle ilişkileri yok denecek kadar az. Benim aileme aşık. Baba sevgisi almamış , annesi 20 yıldır depresyonda birisi. 15 yasından beri bağımsız yaşıyor
Kaostan, mutsuzluktan beslenen bir yapısı var mıydı? Ailede de babasizlik ve depresif anne öyküsü var. Farkında olmadan önceden sahip olduğu mutsuzluğu arıyor olabilir mi? Bazen, bazı insanlar için mutluluk yüktür..31 yaşında.. sen gittiğinde ben cehennemi yaşayacağım asla mıtlu olamayacağım ama evlilikte de yapamıyorum diyor. Arafta boğdu beni
Ya hu her şeye tamam da bi imza attım diye neden her gece ama her gece biriyle yatmak zorundayım.Evlilik kavramı kadın halimle bana göre de değilmiş, ya da şöyle olsa ayrı mutfak ayrı banyo ayrı salon ayrı ev. Hakkaten sürekli bi insanla bi evde olmak zor. Özellikle de başka şeylerden bunaldıysa. Toplam geliriniz iyiymiş nazarlar değmesin, adam belki daha fazlasını istiyo, belki işinde tatminsiz, ya da beylerin cinsellik ufku bizden daha geniş, öyle bi değişiklik istiyo. Erkekler kapalı kutu gibi, bilmem katılır mısınız? Yaşınızı yazdıysanız da görmedim ama erken andropoz da olabilir