- 19 Mayıs 2011
- 10.944
- 9.686
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sizinki özel bir durummuş ama. benimkilerin çok şükür sağlığı yerinde ve maddi olarak iyiler. ona rağmen erkek arkadaşım öss ye ilk girişinde kazanamayınca vazgeçmiş, tekrar denemeden aöf e kaydolmuş.gerçi kpss ye çok iyi çalıştı, ben şahidim ama acaba ilerde mesleğinde yükselme konusunda çaba göstermezse ya da çocuklarımızın eğitimi söz konusu olduğunda mesela ben güzel çalışsınlar tekrar denesinler isterim. Yani bu biraz alışkanlıklarla ilgili, olay diploma değil. Mesela ben işim gereği yurtdışına gidebilirim, şehir şehir gezebilirm, bunlar acaba onu ilerde rahatsız eder mi kafamı karıştıran bu.
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...iyim-bosanma-karari-aldim-yardim-edin.928803/ burdan bakabilirsin konumasiz ailenize karşı çıkarak mı evlendiniz? Eşinizle bariz bir eğitim farkı mı var? Özel değilse biraz bahsedebilir misiniz?
Herkese merhabalar,
Benim kafam çok karışık. Benim bir erkek arkadaşım var, 6 aydır tanışıyoruz, 3 aydır görüşüyoruz. Sözleriyle, davranışlarıyla beni çok sevdiğini hep hissettirir. O kpss ye girdi sonuç bekliyor, ben de yüksek lisans başvurusu yaptım, bekliyorum. Mesleğimize başladıktan sonra ciddi bir şeyler düşünüyoruz.
Ben görüştüğüm biri olduğundan aileme bahsettim. Şu an tanıma aşamasında olduğumuzu ama niyetimizin ciddi olduğunu söyledim. Ailem erkek arkadaşımın eğitim durumundan dolayı bu durumu onaylamadı.Kendisi açıköğretimde okumuş ama notları yüksek bitirmiş. Erkek arkadaşım hep beni destekler, gurur duyar eğitim konusunda. Ailemin düşüncesi ise, ileride ben yüksek lisansı bitirip daha da ilerledikçe erkek arkadaşımın bunu gurur meselesi yapıp beni ezebileceği yönünde. Arkadaş ortamında ya da çocuklarıma bile üniversite hayatımı, stajlarımı vs. anlatırken hep bir gerginlik olacağını, eziklik olacağını tahmin ediyorlar.
Ben onun karakterini sevdiğimi söylüyorum, bana diyorlar ki bu gerçek sevgi değil, bu kadar tanımayla sevmek olmaz. Sen çok güzelsin, iyi birisin, okulun ailen belli, o çocuk sende çok şey görüp sana bağlanmış, sen de şu an çalışmıyorsun ve yalnızsın, ilgi hoşuna gitmiş. Başlangıçta her erkek ilgi gösterir ama sonra söner gider, evlilik için bu yetmez. Bu ilgi bitince sen de bu eğitim durumunu ya da başka şeyleri görüp ( giyim tarzı, aile yapısı ya da başka şeyler işte) , rahatsız olup sorun etmeye başlarsın.
Ben onu arkadaş ortamında tanıdım ilk önce. Dışarıdan bütün kızların ağzının suyu akarak baktığı biri, ama ben hiç o gözle bakmadım. Ben onun temiz kalbini ve merhametini sevdim. Yüzünü gördüğüm zaman tüm dertlerimi unutuyorum, sarıldığım zaman dünyanın en huzurlu kişisi oluyorum sanki. Ama ailemin olumsuz görüşü aklıma geldikçe ufaktan da olsa sorguluyorum, ya ilerde haklı çıkarlarsa diye. Sevgimden şüphe edip kendimi çok suçlu hissediyorum. İnsan gerçekten sevdiğini nasıl anlar? Böyle bir durum ilerde problem yaratabilir mi? Tecrübeli ablalarımdan fikir bekliyorum. Zaman ayırıp okuduğunuz için teşekkür ederim.
hakları var. benim eşime de babam bak LAREİNA sosyaldir çevresi geniştir. kariyerinde yükselmek ister bunlar eni rahatsız eder mi dedi. eşim de hayır ne münasebet aksine gurur duyarım destek olurum demişti. evlendik. beni bi kutunun içine koydu sonra nereye istersen git dedi. iki kelime fazla konuşsam insanlar takdir etse küser bozar trip atar laf sokardı. hep engelledi yükselmemi. nişanlılık sevgilik de öyle derler ama gerçek hayat bambaşka. yaşamış tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum ailenin hakkı var söylediklerinde
tabi ki kimsenin sevgisini sorgulamak bize düşmez. ancak böyle tecrübelerimizi söyleyebiliriz ki yoluna ışık tutalım karar onun kararıHah bir kiside su turk erkeginin gereksiz gururunu ezik ruhunu gostersin yaa, herkes kiza yuklenmis sevsen sormazdin diye, yahu kiz cahil genc zaten deneyimli olsa 3 ayda cok seviyorum demez , deneyimli olsa ailem soyle soyle dedi demez. Belliki kafasi karismis ve objektif gorusler istiyor, burdaki hanimlar da onun yerinin sev sevmiyon kiii ye takmislar.