- 20 Ekim 2015
- 4.200
- 5.405
- 108
hem diyo ki bekarlığımı biraz daha yaşayayım 34ümde evleneyim hem diyo ki atan hemen evleneyim, bu iki cümle arasındaki tek fark senin maaşın, sen maaşa geçince ne değişecek gece 3te eve gelmesi makul mü olacak
Girmez bence onun tek derdi çıkarı gibi geldi banaBana da atanması zor diye ona inanıp salladı gibi geldi.
Hani gerçekten atansa da mırın kırın özgürlüğe girecek bence.
Evet herkes yanlış anlamış. Gerçekten maddiyatı yerinde bana parama ihtiyacı yokk. Sadece ben çalışmak zorundayım bunun bilincinde. Bi düzenimizin olmasından bahsediyor. Peki neden evlenmek istememekte haklı? Haklı da olabilir de.. Yani sorumluluk alacak, eş olavak tip var mı senceerkek arkadaşın evlenmek istememekte çok haklı.
atan hemen evlenelim derken de, hayatınızda bir şeylerin daha belirgin daha düzenli olmasını beklediğinden öyle söylemiş olabilir.
Atan yaza evlenelim kısmını okuduktan sonra diger yerleri okumaya gerek gormedim.Bir küs bir barışık 4 yıldır süren bir ilişkim var. Bir yıl kadar ciddi bir ayrılık yaşadık. Sonra yeniden başladık. Her şey güzel gidiyodu ki karşımda değişmiş birini buldum. Yeni sorunlar çıktı ortaya.yine ayrılalım dedik derken yanıma geldi görüştük konuştuk kopamadık. şimdi size anlatayım.
Kendisi 28 yaşında, ben 24. Askerliğini yapmış,mesleği var.bense kpss hazırlığı içindeyim daha bir mesleğim yok. Bu sene benim için oldukça stresli atancam mı nolcak diye geriliyorum ve bu ilişkime de yansıyor. Sevgilim özgürlüğğne aşırı düşkün. Sürekli tatil planları yapar erkek arkadaşlarıyla. Motoruna biner dağ bayır gezer geceleri döner evine. Çadır kurar,kamp kurar. Yani doğayı gezmeyi fazka seviyor. Ve ben bunu kıskanıyorum. Motorunu bile kıskanıyorum. Bu kadar çok gezmesi batıyor bana.gezmeyi sevdiği kadar beni sevmiyor sanki. Ben de yine mi dağ bayır dediğimde sıkma beni diyor.hattab bir keresinde o motoru senin yüzünden aldım. Kavga ettik mutsuz oldum ben mutsuz olamam dedim kendimi mutlu etcek bir şey yaptım. Sen de mutlu et o zaman beni motorumu kıskanmak zorunda kalma dedi.
Geçen gün yanıma geldi. Böyle laflarında 34 ümde falan evlenirim demeye başladı duruo dururken. Evlilik delisi değilim ama rahatsız oldum. Ben de konuştum açık açık evlilik konusunu. Bana "evlenmek bütün hayatımı elimden alacak gibi hissediyorum, baksana sen bana ayak uydurmuyorsun,motorumdan bile rahatsızsın .özgürlüğüm kısıtlanacak, hele de konu sensen. İnan bir gün evlenirsem o kız sen olacaksın ben hep seni yanımda istedim ama ben buna birkaç yıl hazır değilim. Bırak bekarlığımı biraz daha yaşayayım. Bu kız meselesi değil gezmek çadır kurmak dağlara çıkmak istiyorum. Üstelik atanman lazım bi düzen bi hazırlık lazım. Atan hemen yazına evleneyim" dedi.
Sanırım kafası çok karışıktı. Bir ara belki de eş seçiminde yanlış yapıyoruz. Birbirimize göre değiliz ama senden kopamam yapamam sensiz dedi.
Çok konu açtım buraya hep farklısınız olamz bu iş dendi. Arkadaşlar ben iş hayatına atıldığım vakit ona bu kadsr bağımlı olmayacağımı, sıkmadan özgür bırakacağımı biliyorum. İşsizlikten buna sardım resmen. Ama şunu sormak istiyorum size. Bu düşüncede bi insanla evlenilir mi? Yani bu kadar özgürcü.. Evli arkadaşları var neymiş gece 3 te eve döndüğü zamanlar oluyormuş bunu benle yapamazmış. Üçte evde mi olunur?bana mı absürt bu.. Ya çok sıktığım için mi böyle oldu anlamıyorum. Bana sürekli evlenelim derken böyle cümleler kurmasını aklım almıyor. Benden emin değil sanırım. Mesela defi ki bu ysz senke gezelim motorla dedi. Ben motora falan binmem dedim bak işte dedi. Ya ama 28 yaşındasın böyle havai serseri gibi davranmıyor mu sizce de?
Sorun ben de mi diye düşünğyorum. Motorunu gezmesini arkadaşlarını kıskanmam anormal mi? Bu bende değişebilir mi? Bazen oyaladığını, vakit geçirdiğini düşünüyorum. Sizce dışarıdan nasıl gözüküyor? Tablo bu..
Ya ben de böyle bakıyordum ki en yakın arkadaşım bana sürekli bu çocuk seni sevmiyor, motorunu bile senden faha çok istiyor, sürekli gezmelerde, gelecek planında yoksun, yeterince istemiyor seni diyene kadar... Her gün ama her gün bu cümlelerle doluyırum. Çok doğru. Sevgilim de diyor kıza gitmiyorum bara girmiyorum öyle olsa her şeyi de sinirlen ama ben napıyorum ki diyip duruyor. Bugün konuştuk anlaştık ona hak veriyorum. Arkadşımın da etkisinden çıkıcam artık. Hayatı yaşamasından çok aklına yok muyum kaygısını taşıyordum ben sadeceAdam neden serseri oldu ki şimdi?Sanki pavyona mi gidiyor elin karısını kızını mi taciz ediyor?
Ne güzel adam hayatin tadını çıkarıyor geziyor arkadaşlarıyla eğleniyor üstelik 28 yaşında çok genç daha tabi ki bu yaşta gezecek.
Hayır kız arkadaşları olur ne bileyim seviyesiz bi tip olur çok samimi olur kıskanırsınız anlarım ama bu kıskançlıklar çok saçma ve çocukça.
Olmuyorsa size uymuyorsa daha sakin birini sürekli yanınızda olacak birini istiyorsanız ayrılırsınız.
Ama adamı da yargılamaya hakkınız yok hobileri için kısıtlayamazsınız.
Ha evlenince beraber gezersiniz o ayrı veya gece geç dönmeler bu kadar sık olmaz mesela o da bu tarz fedakarlıklarda bulunmalı.
Siz elinizden geldigince onun sevdigi seyleri yapin kendinizi biraz zorlayin kendisine katilmaya calisin.Sizin de keyif aldiginiz hoslandiginiz seylere bakalim kendisinin tepkisi nasil oluyor? Arkadasinizin veya sevgilinizin lafindan ziyade sizin hisleriniz bakis aciniz dogrultusunda hareket edin bence.Kim ne diyorsa onun etkisinde kalip tutarsiz kafasi karisik davranislar sergilemeniz bu iliskiyi cikmaza sokar.Ya ben de böyle bakıyordum ki en yakın arkadaşım bana sürekli bu çocuk seni sevmiyor, motorunu bile senden faha çok istiyor, sürekli gezmelerde, gelecek planında yoksun, yeterince istemiyor seni diyene kadar... Her gün ama her gün bu cümlelerle doluyırum. Çok doğru. Sevgilim de diyor kıza gitmiyorum bara girmiyorum öyle olsa her şeyi de sinirlen ama ben napıyorum ki diyip duruyor. Bugün konuştuk anlaştık ona hak veriyorum. Arkadşımın da etkisinden çıkıcam artık. Hayatı yaşamasından çok aklına yok muyum kaygısını taşıyordum ben sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?