Evlilik istemiyormuş...

Atan hemen yaza evleneyim seninle kısmına takıldım ben!özgürlüğüne o kadar düşkün motorla dağ bayır gezen vs bi adam,siz atanınca hooop 180 derece nasıl değişebilir?derdi özgürlüğü değil de sizin atanmanız olabilir mi?lütfen çalışın,atanın.sonrasında da tekmeyi basın.hatta atanmadan da yapılabilir

Zorla olmuyor bazı şeyler neden bu diretme?
Ortak zevkler çok önemli çok.
Müzikte bile batıyor inan.
Siz ki çok uç geldiniz bana.
Motora binmenin yaşı yok 28 yaşlı mı ki?
Tipler var 35 yaşında gece motora biner tatil planı yapar yola çıkıp kurgular hem de..
Kimi de sakinlikten yanadır.

Evlenmeyin sakın ikiniz çok mutsuz olursunuz.

Bana da atanması zor diye ona inanıp salladı gibi geldi.
Hani gerçekten atansa da mırın kırın özgürlüğe girecek bence.

Bi küs bir barisik iliskilerden saglam evlilik zaten cikmaz. Sanirim atanmanin ne kadar zor oldugunu bilerek uzatmali oynuyor. Ama sizinkisi de saglikli düsünceler degil. Yani motordan kiskanmak felan

erkek arkadaşın evlenmek istememekte çok haklı.

atan hemen evlenelim derken de, hayatınızda bir şeylerin daha belirgin daha düzenli olmasını beklediğinden öyle söylemiş olabilir.

erkek arkadaşın evlenmek istememekte çok haklı.

atan hemen evlenelim derken de, hayatınızda bir şeylerin daha belirgin daha düzenli olmasını beklediğinden öyle söylemiş olabilir.
Evet herkes yanlış anlamış. Gerçekten maddiyatı yerinde bana parama ihtiyacı yokk. Sadece ben çalışmak zorundayım bunun bilincinde. Bi düzenimizin olmasından bahsediyor. Peki neden evlenmek istememekte haklı? Haklı da olabilir de.. Yani sorumluluk alacak, eş olavak tip var mı sence

Atan yaza evlenelim kısmını okuduktan sonra diger yerleri okumaya gerek gormedim.
Arkana bakmadan kaç kurtul ilerde maaşını da elinden alir seni eve hapseder dağ bayır gezer.

erkek arkadaşınız bana benziyormuş. ben de çok severim gezeyim, dağlara çıkayım. ve bunu daima sevgilimle yapmak istemem, herkesin kendine ait hayatı da olmalı. kendine ait hayatı olması güvensizliğe sebep oluyorsa, o çift uyumlu değildir ne yazık ki. sevgilinizin yerine kendimi koydum da, ne kadar alışmış olsam da hobilerimi serselik olarak gören biriyle evlenmezdim. alışkanlık, sevgi değildir zaten. bence ayrılıp kendinize uygun birini bulun.

Burada bir kadın, sevgilim hobilerimi aşağılıyor, beni kendi istediği kalıba sokmaya çalışıyor, sürekli karakterimden fedakarlık yapmamı istiyor, evlenelim diye üzerimde baskı kuruyor şeklinde bir konu açsa herkes, aklın varsa evlenme derdi. Bence de kesinlikle evlenmemelisiniz. Kendinize yakın birini bulun.

Adam neden serseri oldu ki şimdi?Sanki pavyona mi gidiyor elin karısını kızını mi taciz ediyor?
Ne güzel adam hayatin tadını çıkarıyor geziyor arkadaşlarıyla eğleniyor üstelik 28 yaşında çok genç daha tabi ki bu yaşta gezecek.
Hayır kız arkadaşları olur ne bileyim seviyesiz bi tip olur çok samimi olur kıskanırsınız anlarım ama bu kıskançlıklar çok saçma ve çocukça.
Olmuyorsa size uymuyorsa daha sakin birini sürekli yanınızda olacak birini istiyorsanız ayrılırsınız.
Ama adamı da yargılamaya hakkınız yok hobileri için kısıtlayamazsınız.
Ha evlenince beraber gezersiniz o ayrı veya gece geç dönmeler bu kadar sık olmaz mesela o da bu tarz fedakarlıklarda bulunmalı.

Ya ben de böyle bakıyordum ki en yakın arkadaşım bana sürekli bu çocuk seni sevmiyor, motorunu bile senden faha çok istiyor, sürekli gezmelerde, gelecek planında yoksun, yeterince istemiyor seni diyene kadar... Her gün ama her gün bu cümlelerle doluyırum. Çok doğru. Sevgilim de diyor kıza gitmiyorum bara girmiyorum öyle olsa her şeyi de sinirlen ama ben napıyorum ki diyip duruyor. Bugün konuştuk anlaştık ona hak veriyorum. Arkadşımın da etkisinden çıkıcam artık. Hayatı yaşamasından çok aklına yok muyum kaygısını taşıyordum ben sadece

Sana diyorki once atan para kazan sonra evlenelim net bir bicimde kurdugu cumlenin turkce meali bu yinede tercih sizin sevse hemen evlenmek ister gezip zibidilik yapmak istemez

28 yaşında bir adam belki kendini hazır hissetmeyebilir, bir iki seneye daha ihtiyaç duyabilir. Fakat atandığın zaman evlenirim diyorsa, bence burda bir sorun var demektir. Bana göre de kadınlar her zaman kendi ayakları üstünde durmalı, ama bu karşısındaki erkeğin evlenmek için kuralı olmamalı.

Siz elinizden geldigince onun sevdigi seyleri yapin kendinizi biraz zorlayin kendisine katilmaya calisin.Sizin de keyif aldiginiz hoslandiginiz seylere bakalim kendisinin tepkisi nasil oluyor? Arkadasinizin veya sevgilinizin lafindan ziyade sizin hisleriniz bakis aciniz dogrultusunda hareket edin bence.Kim ne diyorsa onun etkisinde kalip tutarsiz kafasi karisik davranislar sergilemeniz bu iliskiyi cikmaza sokar.
Ne istediginizi iyice bir dusunup adim atin.Her insan soylediginde eylemlerinde samimi olamiyor ne yazikki..
Mutluluklar diliyorum..

Çocuk daha sevgilin olgun tavırlardan çok uzak birde ilişkiniz çıkmaza girmiş evlenmem diyenden kork biz çok duydyk ayrıldıktan 1 sene sonra başka biriyle çat diye evlendiğini. 4 yıl sevgili olmak için uzun bi süre heyecan, aşk azalır sevgililik böyledir malesef. Biraz çıkmaza girmişsiniz hayırlısı olsun ama başka yönlere doğru yönlen bence zamanı gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…