- 15 Temmuz 2019
- 4.161
- 6.652
İste bu yuzden oyalaniyor. Belki ailesini ikna etmeye calisiyor ya da sizinle vakit geciriyor onu bilemeyizAilesi karışmıyor artık ama aynı mahallede olmamıza rağmen annesi beni görünce yüzünü çeviriyor tabi işte oyalıyorsa da anlamak istiyorum artık Bi adım atsın istiyorum konuya nasıl giricem bilmiyorum
Ailesi ikna olmadan bu iş olmayacak gibi görünüyor. Adamı sıkıştırırsanız geri de teper. Zamana bırakacaksınız gibi duruyor.Ailesi karışmıyor artık ama aynı mahallede olmamıza rağmen annesi beni görünce yüzünü çeviriyor tabi işte oyalıyorsa da anlamak istiyorum artık Bi adım atsın istiyorum konuya nasıl giricem bilmiyorum
Kendisinin hiç sorun yapmaması aslında içimi biraz rahatlatan..Çocuğunuz var diye anası başını çeviriyormuş,böyle sığ düşünceli birinin oğluyla evlenmekte niye acele ediyorsunuz? Aile sizi istemezken çok zor olur.
Aileyi iknaya cabaliyor olabilir evetİste bu yuzden oyalaniyor. Belki ailesini ikna etmeye calisiyor ya da sizinle vakit geciriyor onu bilemeyiz
Zamana bırakılan yada uzayan şeylerin tadı hep kaçar ya yada ben öyle düşünüyorum bilmiyorum öyle olmasını istemiyorumAilesi ikna olmadan bu iş olmayacak gibi görünüyor. Adamı sıkıştırırsanız geri de teper. Zamana bırakacaksınız gibi duruyor.
Evet hatta en yuksek ihtimal bu. Konunuzda bunu baya pas geciyorsunuz, sanirim kabullenemiyorsunuz ama dedigim gibi en olasi sebep bu aslindaAileyi iknaya cabaliyor olabilir evet
pas geçmek değil aslında ben ailesiyle işim yok hayatımdaki kişiyle iyi olayım diyenlerdenimEvet hatta en yuksek ihtimal bu. Konunuzda bunu baya pas geciyorsunuz, sanirim kabullenemiyorsunuz ama dedigim gibi en olasi sebep bu aslinda
4 yıl oldu aslında hemen değil kızım 7 yaşında yaş büyüdükçe daha çok sorun olur diye artık evlenmek istiyorumAy bir kere bosanilmis, hemen evlenmek icin niye acele ediyorsunuz ki? Ben bosansam galiba bir daha asla evlenmem. Kendime kadar yemegii yaparim, kendi daginikligimi toplar kendi camasirimi yikarim. Mis gibi valla. Bence bu kadar acele etmeyin.
İlk evliliğinizden bunun asla böyle işlemediğini anlamış olmalıydınız.pas geçmek değil aslında ben ailesiyle işim yok hayatımdaki kişiyle iyi olayım diyenlerdenim
Dedikodu yapan bir ortamda mi yasiyorsunuz? Niye sorun olsun ki? 7 yasinda kiziniz varmis ve daha 1 yildir tanidiginiz bir adamla evlenmek hic mantikli degil bence. Neler okuyoruz neler goruyoruz etrafta. Bence biraz daha zaman taniyin. Benim de 2 cocugum var, ve eger bosanmis olsaydim cok cok cok emin olmadan gorustugum birini onlarla tanistirmazdim bile.4 yıl oldu aslında hemen değil kızım 7 yaşında yaş büyüdükçe daha çok sorun olur diye artık evlenmek istiyorum
Annesi beni görünce yüzünü çeviriyor demişsiniz nasıl olacak o ... Ayrıca ailenin içinde müdahil olduğu evlilik zaten yürümüyor görüyoruz... Bence açık açık sorun ailen beni istemiyor mu ? Veya senin düşüncelerin nedir ? Hepimiz bir kere geliyoruz dünyaya, eğer olmayacaksa neden vaktinizi harcayasınız ki...yav ben hemen yarın nikah kıyalım demiyorum ama en azında ailelerle tanışılsa çok mu şey istiyom :)
Aile yapıları nasıldır bu önemli tabii. İleride anasının ağzının içine bakarsa çocuğunuza yazık olur. Ben sizin yerinizde olsam çekerim kendimi,işime gücüme bakarım,çocuğumla ilgilenirim,askıya alırım sevgililik bilmemne işlerini. Bile bile ladese gerek yok. Boşanmış çocuklu bir kadın için bir sene yeterli değil zaten yeniden evlilik için. Hele ki anası ile böyle bir sorun varken koşarak uzaklaşılması gerekir.Kendisinin hiç sorun yapmaması aslında içimi biraz rahatlatan..
Siz öyle sanın. Kayın aileyle sıkıntılıyken evlendiniz diyelim ki. Eşiniz de ailemle işim yok diyecek mi? Deseydi zaten şu anda düşünmezdi bu kadar.pas geçmek değil aslında ben ailesiyle işim yok hayatımdaki kişiyle iyi olayım diyenlerdenim
Acik ve net gir bence konuya.Ailesi karışmıyor artık ama aynı mahallede olmamıza rağmen annesi beni görünce yüzünü çeviriyor tabi işte oyalıyorsa da anlamak istiyorum artık Bi adım atsın istiyorum konuya nasıl giricem bilmiyorum
ne diye girebilirim pekiAcik ve net gir bence konuya.
Istemiyorsada yoluna bakarsin
Ciddi düsünüyormu, kendinin evlilige yönelik iliski istedigini söylene diye girebilirim peki