yani evlenince öyle olur böyle olur ama tek bi adım yok böyle olunca o lafları da ciddiye alamıyorumniyeti varsa sizin bir sey demenize gerek yok yabenimki ilişkinin 5.ayında tayün yerime nereyi yazayım sonucta beraber yaşayacaz demişti
bence imaya gerek yok ya. madem bir adım yok sorun direkt
Ben yeteri kadar tanıdığımızı düşünüyorum açıkcası tamam 1 yıl beraberiz ama sık görüştük uzun vakit geçirdikneden ısrarla evlenmeye calısmak kı? 1 yıl kısa bır sure. tanıyın bence.
konusu sadece sohbet arasında sen benim yuvamsın sadece bu kadar yukarda belirttiğim gibi aslında sadece aile değil bende istiyorumO hazır mı? Hic konusu olmadı mı 1 senede? Aile baskısı yüzünden acele edip hata yapmayın birbirinizi tanımaya devam edin bence.
planlarını sorduğumda evet zamanı gelince diyo ama zamanı ne zamanGelecek planını sorun kendisi ile ilgili ordan anlarsınız bence ama daha erken sütten ağzınız yanmış üfleyedurun daha. Bir sene eğer yaşanmışlık paylaşım azsa uzun süre değil.
yanı zaten daha önce basınızdan gecmıs olmamıs. olabılır ınsanlık halidir ama yenıden evlılıkte dıye ısrarda bulunmak dogru degıl bence.Ben yeteri kadar tanıdığımızı düşünüyorum açıkcası tamam 1 yıl beraberiz ama sık görüştük uzun vakit geçirdik
Sizi oyalıyor olabilir. Eski konunuza baktım çocuğunuz var diye ailesi sizi istemiyormuş. Ailesi istemediği için uzak duruyor olabilir evlilikten. Aile meselesini halledebildiniz mi?planlarını sorduğumda evet zamanı gelince diyo ama zamanı ne zaman
dediğiniz gibi 1 yıl uzun süre değil ama yaşanmışlık ve geçirilen süre çok fazla bence yeterli bi süre
Evet daha önce başımdan geçti ve olmadı ama benim hersey içimde kaldı ve evlenmek mutlu olmak istiyorum artıkyanı zaten daha önce basınızdan gecmıs olmamıs. olabılır ınsanlık halidir ama yenıden evlılıkte dıye ısrarda bulunmak dogru degıl bence.
Ailesi karışmıyor artık ama aynı mahallede olmamıza rağmen annesi beni görünce yüzünü çeviriyor tabi işte oyalıyorsa da anlamak istiyorum artık Bi adım atsın istiyorum konuya nasıl giricem bilmiyorumSizi oyalıyor olabilir. Eski konunuza baktım çocuğunuz var diye ailesi sizi istemiyormuş. Ailesi istemediği için uzak duruyor olabilir evlilikten. Aile meselesini halledebildiniz mi?
bi yüzük fotoğrafı atın.. güzel değil mi falan diyinyani evlenince öyle olur böyle olur ama tek bi adım yok böyle olunca o lafları da ciddiye alamıyorum
Ama ne güzel demiş sizinki
Bir kere zaten hatalı evlilik yapmışsın, ailen halen daha neyi sıkıştırıyor ki? Daha 1 yıl olmuş. Ben senin yerinde olsam daha tanıma süresi verirdim. Acele etme bence.Merhabalar,
Ben 27 yaşında , görüştüğüm kişi 28 yaşında 1 yıldan fazladır beraberiz.
İkimizde ilk evliliğimizi erken yaşta yapmış olup ikimizde yaklaşık 4 yıl evvel evliliğimizi sonlandırdık. Yani ikimizinde ikinci evliliği.
Şimdiki görüştüğüm kişi bizim yan komşumuzun oğlu ikimizde ailemizle yaşıyoruz.
Güzel bir ilişkimiz var ikimizde mutluyuz ufak tefek sorunlar var onlarda her ilişkide olabilecek sorunlar.
Ama benim sorunum sonuçta ikimizin de ikinci evliliği ve 1 yıldır beraberiz tek bi ciddi adımımız yok ailem artık beni sıkıştırmaya başladı hani bi adım atın diye ayrıca bi adım atmak bende istiyorum ama karşıdan öyle bi talep yok ben konuyu açsam mı diyorum ne diyebilirim nasıl konuya girebilirim yada kendisinden mi adım beklemeliyim ?
hahah onu yaptım zamanı gelince en güzelini alcam dedi :)bi yüzük fotoğrafı atın.. güzel değil mi falan diyin
Yani ne denir simdi tam da belli olmamıs düsüncesi.Yuvansam bir yuvamız olmasın mı tarzında mı sorulsa..konusu sadece sohbet arasında sen benim yuvamsın sadece bu kadar yukarda belirttiğim gibi aslında sadece aile değil bende istiyorum
Büyünün kaçmasından korkuyorum bendeYani ne denir simdi tam da belli olmamıs düsüncesi.Yuvansam bir yuvamız olmasın mı tarzında mı sorulsa..Çok istiyorsanız sorun ama bazen de erkeklere bu evlilik konusu açıldıgında işin büyüsü kaçabiliyor bunu da göze alın tabi.