sanırım aynı sıkıntıları bende yaşayacağımbiz nişanlımla Eylül 2008 de tanıştık, 14 Şubat 2012 de nişanlandık.. Gelin görün ki nişanda ailesinden hiç destek görmedi herşeyi kendisi yaptı, şimdi ise bu yüzden düğün tarihimizi belirleyemiyoruz..
hoşgeldin
üzülme herşey olur mutluluk önemli hem daha yeni nişan olmuş düğüne kadar olur bişeler
hoşbulduk canım.. evet mutluluk önemli ama işte nişanlım da bende çok bunaldık artık, burda görüyorum 2 sene falan nişanlı kalıp evlenenler var, ama benim ailem kız nişanlı fazla durmaz diyo, nişanlımda ailesinden destek göremediği için çok üzülüyo, o da istiyor bu sene olmasını ama işte durumlarherkes diyor düğün ne zaman, hala neden belli olmadı tarih falan diye..
hoşbulduk canım.. evet mutluluk önemli ama işte nişanlım da bende çok bunaldık artık, burda görüyorum 2 sene falan nişanlı kalıp evlenenler var, ama benim ailem kız nişanlı fazla durmaz diyo, nişanlımda ailesinden destek göremediği için çok üzülüyo, o da istiyor bu sene olmasını ama işte durumlarherkes diyor düğün ne zaman, hala neden belli olmadı tarih falan diye..
canım sende olduğu kadarla idare etmeyi bilmn gerekecek demekki benimde eşimin ailesi yardım pek etmemişti ben mesela istediğim yatak odasını gittim iptal ettirdim pahalıydı eşime zor olacaktı yani oldugu kadarıyla yapın sizde cannım üzme kendini daha yeni nişan olmuş soranlara da ne oluyorsa
yatak odasini kiz tarafi almiyormu? yani bizde biz aldik
canım sende olduğu kadarla idare etmeyi bilmn gerekecek demekki benimde eşimin ailesi yardım pek etmemişti ben mesela istediğim yatak odasını gittim iptal ettirdim pahalıydı eşime zor olacaktı yani oldugu kadarıyla yapın sizde cannım üzme kendini daha yeni nişan olmuş soranlara da ne oluyorsa
Merhaba,
tabiiki ailende hakli bir yandan ama tek kiz icin degil iliski acisindan bence. Cünkü ne kadar uzattikca okadar civiyor maalesef.
Ama elde olmadiktan sonrada yapacak birsey yok maalesef, sonucta dügün yapmak ucuz birsey degil.
Herkese ayri ayri cvp verme derdi, parayi denk getirme derdi, üstüne birde kayinvalide derken ister istemez ikinizin arasindada tartisma oluyordur...
ama bence fazla üzme kendine, neye yariyacakki? anca kendini harap edeceksin...
gec olsun güc olmasin!! Hayirlisi böyleymis
canım bizim tarafta yatak odasını aldırmak ayıp olarak karşılanıyor bu yüzden bende oturma odasını aldırdım annemlere daha dogrusu biz sadece çam mak buzdolabı ve yatak odasını aldık eşimin aileside sadece salonumdaki koltukları geri kalan herşeyi annemler yaptı saolsunlar
bence siz etrafi fazla takmayin ve dinlemeyin cünkü bu isleri dahada kötüye gideriyor.sinir oluyorum işte , sürekli diretmeler bu sene olsun demeler.. eşyalarda paylaşım yaptık zaten.. nişan borçlarını ancak bitirdi, bu hafta gidip eşyalarımızı aldık.. tabi daha yolun başındayız yapacak çok şey var çokk
merhaba canım, evet etraftan bunları da duyuyoruz, nişanlılık dönemi ne kadar uzarsa o kadar cıvıdığını, araya kara kedi girdiğini, tartışmaların olduğunu, nişanlım da bundan çok korkuyor, herkes öyle diyormuş ona.. çok korkuyorum böyle olmasından dedi bana.. çok güzel söylemişsin canım valla gerçekten öyle.. şimdiden başladık tartışamalara
sinir oluyorum işte , sürekli diretmeler bu sene olsun demeler.. eşyalarda paylaşım yaptık zaten.. nişan borçlarını ancak bitirdi, bu hafta gidip eşyalarımızı aldık.. tabi daha yolun başındayız yapacak çok şey var çokk
merhaba canım, evet etraftan bunları da duyuyoruz, nişanlılık dönemi ne kadar uzarsa o kadar cıvıdığını, araya kara kedi girdiğini, tartışmaların olduğunu, nişanlım da bundan çok korkuyor, herkes öyle diyormuş ona.. çok korkuyorum böyle olmasından dedi bana.. çok güzel söylemişsin canım valla gerçekten öyle.. şimdiden başladık tartışamalara
anamm kız o da ne öylebiz valla bulaşık mak, ocak fırın davlunbaz bir de yatak odasını aldık. gerisi nişanlımın valla
anamm kız o da ne öylebiz valla bulaşık mak, ocak fırın davlunbaz bir de yatak odasını aldık. gerisi nişanlımın valla
bence siz etrafi fazla takmayin ve dinlemeyin cünkü bu isleri dahada kötüye gideriyor.
ahaaa yapmışsın ya kızz biraz küçük olmuş ama
bence siz etrafi fazla takmayin ve dinlemeyin cünkü bu isleri dahada kötüye gideriyor.
canım olur yavaş yavaş etrafıda fazzla takma vee kesinlikle tartışma ortamına girmeyin nişanlınla baktın ki sinirler gerildi hemen sakinleşin sonra konusun nişanlıyken çok stres oluyor dikkat etmek lazım düğün içinde mi hiç yardım etmeyecekler canım ya peki senin ailen?
canım nişanlımın durumu anca onlara yetti askerden yeni gelmişti iş değiştirmişti babasıda o kadar yardım etti bende olmazsa olmasın napım oldugu kadar dedim ama ailemin elinde var şükür yaptılar onlarda şükür rabbime evde aldık arabada bende düğünde gelenleri birde bileziklerimi eve kattım aldık canım ama ailemin desteği büyük RAbbim onlardan arzı olsun
takmamaya çalışıyoruz zaten ama annem de üstüme geliyor bazen, daha belli olmadı tarih kmseye bişey diyemiyorum, kesinleşsin artık diyor. nişanlıma da dedi bunu
benim ailem çok şükür ellerinden geleni yapmaya çalışıyorlar.. onların bilmiyorum valla güya bişeyler yapmaya çalışcaklarmış ama durumları da pek iyi deil, ew de yaptırıyolar ( sanki bizim nişanlanacağımız zamanı bekliyorlardı, durdular durdular bu sene yaptırıyolar ) hiç bişey beklemiyorum onlardan açıkcası
Allah razı olsun ailenden canım sen o yüzden daha şanslısın. benim aileminde olsa eminim ki yapar ama işte emekli öğretmen ne kdar yapabilir ki. bi de kirada duruyoruz.. ama saolsn babam da elinden geleni yapıyor..
o zaman sizde az sabredin caanım nişanlılıkta güzel tadını cıkarmaya calışın strese girmeyin bir düün kalmış sanırım eştaları aldıysanız e oda olur hem düğünde gelenlerle borçlarıda kapatır rahat edersiniz
şükür canım birde benim annem mükemmeliyetçi biraz yani herşey tam olcak mesela benim önceki evim daha küçüktü bu evim baya geniş o yüzden halılarım eksik kalmıştı annem ertesi gün koştura koştura halıları tamamladı