evlilik hikayeleri yupppi

Evet canim.
Ben hepsine cok düskünüm.
Annemle babamin yeri ap ayri zaten.

InsaAllah cok mutlu oluruz.
Annelerimiz babalarimiz da bu mutlulugumuzu gördükce rahat ederler insaAllah.

kendi gelinliginimi? bakiiiim? hihi bende öyleyim ama esime diyorum tekrar dügün yapaliM

evet canım bir kaç sayfa arkada olması lazım sayfa 25 te tatlım

ayy bizim nikah tarihimiz 23 haziran bende nikah tazeleyelim diyorum oda taze zaten bizim ki dur daha diyor

Son düzenleme:
kızlar eşimle nasıl tanıştığımı anlatmıştım şimdide devamını yazayım ama sizlerdden de bekliyorum

eşimle telefonda konuşuyoruz o üniversitede okuyor niğdede 4 ay böyle geçti neyse ben birgün bir yurda gittim arkdşmn yanına gitmez olaydım neyse akşam eşim aradı konuşuyoruz yurttayım ben eşimle yaş konusu açıldı bende dedimki şakasına sen yaşlısın bu arada 25 yaşında şu anda eşim bunuda oradaki hoca duymuş tabi yurtta ailenin numarasını veriyorsun konuşuyorlar öyle kalıyorsun neyse annemi aramış demiş kızınız kendinden çok büyük biriyle konuşuyor felan annem aradı beni gece seni almaya geliyoruz dedi bende korktum bişe oldu sandım neyse aldılar beni eve gittik çantama bir baktım telefonum yok annem hangi arada aldıysa almış gittim yanına dedimki telefonum yok yurttamı unuttum acaba annemde yok bende dedi neden aldın felan derken annem anlattı hocanın aradığını tutturdu kimle konuşuyorsun ara bende konuşcam anne ne konuşacaksın sen diyorum yok diyor konuşacm neyse aradım eşimi olayı anlattım oda şaşırdı annem aldı teli başladı eşime saymaya sen utanmıyor musun kendinden o kadar küçük biriyle konuşmaya kızım daha çocuk felan annem sanmış ki 30lu yaşlarda biriyle konuşuyorum arama onu bir daha felan diyor eşimde dinledi dinledi en son ben onu seviyorum zamanı gelince de evlenicez dedi
neyse sonraları annem çok çok şeyler çektirdi bize ama uzatmayayım işte böyle öğrendi annem

sanırım aynı sıkıntıları bende yaşayacağım biz nişanlımla Eylül 2008 de tanıştık, 14 Şubat 2012 de nişanlandık.. Gelin görün ki nişanda ailesinden hiç destek görmedi herşeyi kendisi yaptı, şimdi ise bu yüzden düğün tarihimizi belirleyemiyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…