ah bu anneler yok mubenim annemde öyledir, herişeyim tam olacak illa ki diyorum anne şunu yapma gerek yok, ama illa yapacak rahat edemiyor
evin kaba eşyası alındı çok şükür işte.. ama alıncak daha çok şey var sen benden tecrübelisin bilirsin .. Allahım yardıcımız olsun
ah ah alınacak şeyler bitmez canım ben evlendim 2 yıl olcak yine eksik yine eksik
ah ah alınacak şeyler bitmez canım ben evlendim 2 yıl olcak yine eksik yine eksik
kızlar ben artık yatayım sabah sınavım vat baş belası eşimde uyanırsa çok kızar sabah sınav var ne yapıyıon daha diye zaten dönüp duruyor yatakta neyse bakın sizde gidip gelmeyenlerden olmayın tammamı hadi bakalım iyi geceler kendinizi üzmeyinn
kızlar ben artık yatayım sabah sınavım va baş belası bir sınav eşimde uyanırsa çok kızar sabah sınav var ne yapıyıon daha diye zaten dönüp duruyor yatakta neyse bakın sizde gidip gelmeyenlerden olmayın tammamı hadi bakalım iyi geceler kendinizi üzmeyinn
cumartesi günü ne sinavi cnm hayirdir? Allah rahatlik versin.. iyi uykular.
canım benim liseden alttan dersim kalmıştı gitmemiştim sonrada evlilik felan bu yıl tekrar üni sınavına girdim ama diplomamı almam için aöl ya yazıldım bir ders ona gircem iştee
sanada canım uine gel tammamı görüşürüüz
evet kesinlikle ben eşimle tartışınca mesela yahu bu senin sevdiğin kavuşmak için gün saydığın adam diyorum sakinleşiyorum
ALLAH MUTLULUĞUNUZU DAİM ETSİN
Merhaba Arkadaslar, öncelikle tüm Annelerin ve Anne adaylarin anneler günü kutlu olsun. Iyiki varsiniz.. iyiki variz! :)
pusatbebek hayirdir canim yolculuk nereye?
canım eşimin memlekete gidicz inşallah
hmmmm hayirli yolculuklar canim.
saol canım sen neler yaptın?