evlilik hikayeleri yupppi

kuzum saolasın

üzülme tatlım alışıyor insan hem sevdiğin adamın yanına gidiyorsun hemde ne güzel gelinliğinle duvagınla ne kadar gurur verici anne baban içinde sakın kendini üzme en güzel günlerdesin illaki endişelerin vardır ama güzellikleri düşün yoksa evlendiğin ilk zamanlar çok zor geçer senin için şimdiden alıştır kendini

Sagol canim.
Nisanlimda diyor sen güclü olmalisin ben hep yaninda olucam diyor.
Iyi yönlerini düsünmeye calisiyorum.
Ama ne bileyim ben aileme cok bagliyim.
Kalabaligizda.
Orada tamamen yalniz kalicam.
Bu düsünce beni cok üzüyor

Hosbulduk,

Allah kolaylik versin canim.. ama üzme tatli canini, alisirsin elbet alismak zorundasin cünkü. Tabiki özlem duyacaksin kolay degil. Ben 1 sene boyunca geceleri hep hüngür hüngür agladim.. Daha yeni yeni alisiyorum vallaha... Her Annemlerden ayrildigimda bogazimda bir Dügüm olurdu... ama alistim :)

Herseyin basi mutluluk, yuvanda huzurlu ve mutlu ol, gerisine alisirsin...

Burcu canims en yurt disina mi gelin geldin?
Allah razi olsun.
Bu sözleri duymaya ihtiyacim var sanirim.
Ilk bir seneyi atlatsam hayirlisiyla tam bir düzen kurana kadar...
Birde istedigim zaman yanlarinda olamayacagim.
Kafama estimi gelip gidemeyecegim.
Cok zor olacak.
Allahim bir kolayligini verir insaAllah.

Hayir canim almanyada kaliyordum zaten ama sehir degistirdim :)

canım ben annemlerden sadece birkaç bina öteye taşındığım halde şu anda aynı binadayız ama yinede bazen öyle zor geliyor ki özlüyorum resmen iki adımlık yerdede olsalar ama mutluyum onlarda mutlu uzakta olsamda aynısı olacaktı baba evinden çıktıktan sonra artık ne bileyim değişik bir duygu oluyor en başta artık evim dediğin yer başka aile oluyorsun sende alışıyorsun ama tatlı üzüntüler bunlar hem ağlarım hem giderim misali

Yani oda var aslinda.
Baba ocagindan ciktin mi ciktin.
Ama sen yine iyisin bak ayni binadasiniz bile :)
Evet hem agliycam hem gidicem baska caresi yok :)

canım listeye baktın ya görmedin mi beni

ben doğma büyüme Ankaradayım canım evliyim

Allahim rezillik diz boyu pot kirdikca kirioyrum hahaha...
ya görmüstüm ama demin sanki senin gelinligin haklkinda birsey okudum o yüzden kafam karisti biraz haha

Yani oda var aslinda.
Baba ocagindan ciktin mi ciktin.
Ama sen yine iyisin bak ayni binadasiniz bile :)
Evet hem agliycam hem gidicem baska caresi yok :)

mutlu ol ama bu günlerini üzülerek geçirme ben babama çok çok düşkünümdür halaa bebek gibiyimdir ona karşı 2 saat de bir konuşurdum göremesem de hatta eşim nişanlıyken kıskanırdı bazen
ama evlendim aynı binadada olsan ayrısın sonuçta artık orası değil senin yuvan haa tabi orasıda bir kapı sana şefkat kapısı ama senin yuvan olucak bunu düşün

Allahim rezillik diz boyu pot kirdikca kirioyrum hahaha...
ya görmüstüm ama demin sanki senin gelinligin haklkinda birsey okudum o yüzden kafam karisti biraz haha

yok canım önemli değil
hıı ben hallaa gelinlik merakımı atamadım da buraya koydum onu okumuşsundur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…