Herkesin regaip kandili mübarek olsun insaAllah.
Bugünlerimizin hayirlara vesile olmasini dilerim.
Nasilsiniz?
Benim dügüne son 45günden az kaldi :)
Heyecan ve üzüntü bicim.
Son bir iki haftadir stresten migdeme agrilar girdi
Allahima sükürler olsun bu hafta evimizi tuttuk.
Onun verdiri bir rahatlik var tabii ki.
Ama ciddi cidde gidiyorum diye de düsündügüm icin uykularim kacti...
slm nasılsınız ben hala tatildeyim fırsat olmuyor girmeye ama çok üzüldüm topik boş kalmış listedeki kimse uğramıyor isim yazdırıp gitmişlerr
hoşgeldin canımnerelerdesin yaa sen bir gittin herkes saldı valla topiği
Nasıl gidiyor tatil neler yapıyorsun:))
sonunda bitti tatil geldim evimee sizleride özledim nasılsın sen neler yaptın?
hoşgeldin canım
iyilik sağlık valla
çalışıyorum işler yoğun yıllık izin kullanacaktım
ama işler yoğun diye çıkamadım parasını alacağım
onun dışında diyete başladım buarada bi topik buldum
onunla haşır neşirim öyle yani :))
sende ne var ne yok nasıl geçti tatil :)
merhabalar!!
ben de hikayemi yazayım bari :)
eşimle 16.03.2010 da sevgili olduk
14.03.2011 de sözlendik
07.05.2011 de nişanlandık
18.09.2011 de evlendik :)
yeni gelinim ben de
24 yaşındayım ayrıca..ımmm başkaa.............bi de pek çok mutluyum,maşallah deyin
brc1903 ismini mi degistirdin :) Hayirli olsun.
Ah sorma cok hüzünlüyüm bu aralar.
17 gün sonra terk ediyorum burayi.
Ondan 2 hafta sonra da dügün var insaAllah.
merhabalar arkadaslar sayfayi gorunce kendi hikayemi yazmak istedim, ben 24 yasindayim.esimle 2003te tanistik.Benimki begniyle basladi ozamanlar genc kizliga attigim ilk zamanlardi ve ilk o ckti karsima.kendisi komsumuzun oglu olur.ama yurt disinda yasadigi icin yazdan yaza gelirdi ama cocukken varligindan bi haberdim yani.kendisini cok begeniyordum ama kimseye belli etmiyordum.teyzemler annemde cok begeniyorlardi ama ben hos cocuk iste falan bisey demiyordum.onlarin apartmana surekli girip cikan birisiydim ozamanlar oda o aralar ozune kestirmis tabi beni fazla gecmeden ondanda teklif geldi.teklifi aldigim anda elektrikler kesilmisti nasil sok olmustum bende hemen evet arasin beni dedim.eve gider gitmez anneme anlattim.neyse bulustuk konustuk onun yaninda cok rahattm.cok cekingen birisiyim normalde.sanki onunla uzun yillardir sevgiliymisiz gibiydi.benim askim boyle basladi aralarda ayrilsakta icimdeki ask sevgiye donustu ve hergun artmakta.senede bir kere geldigi icin bana cok zor geliyordu geldigi ilk hafta bi 5 kilo direk veriyordum.yemeden icmeden kesiliyordum.dunyalar benim oluyordu.2006te kendisi ciddiyete dokmek istedigini soyledi ve ailelere soyledik.07.01.2007 de nisanimiz oldu.nisandan 9 ay sonra kendisini gorebildim.omrum gun saymakla gecti vallahi.ailelerden yana hic bir sikintimiz olmadi cok sukur.babamda annemde tanidiklari icin rahatlikla onlarda evet dediler.12.07.2008de dugunum oldu.tabi icimizde kalanlar oldu uafk tefek seyler ama hersey cok guzeldi.fakat dugunumden 3 ay sonra babami kaybettim.kinamdada dugunumdede cok neseliydi babam .erkenmi evlendim diye dusunurken babamin olumunden sonra iyiki erken evlenmisim diyorum.canim babamla iyi oynamistik . gunler geldi gecti iste. ama bebisimiz suan yok istiyoruz ama o gelmekte nazlaniyor bi gelsin sorucaz kocisle ona:)
Öncelikle aramiza Hosgeldin :) umarim beraberce hos vakit geciririz topicte.
Babani kaybetmene cok üzüldüm, basiniz sagolsun. Allah mekanini cennet eylesin insallah.
Suan Avrupada mi kaliyorsun? Neresinde??
hos buldum canim.bende oyle umdugum icin araniza katildim.iyi dileklerin icin allak razi olsun.allahim anneme saglikli bir omur versin.3 sene oldu hollanda da yasiyorum.
Merhaba Kizlar , nasilisiniz?
Pusatbebek: Canim vallaha unutmadim, ama birtürlü girmedim Foruma. Bandanlandim felan sandim giremeyince. Megerse ismim degismis ondan girememisim :) Mail felanda gelmemisti...
Tatilin nasil gecti?
Bizde Biletleri aldik, 5 temmuzda tatile cikiyoruz insallah. Cok mutluyumm
GeLiNiM: Sen nasilsin? Nasil gidiyor hazirliklar? Az kaldi sanada cnm :) heycan varmi?
merhabalar arkadaslar sayfayi gorunce kendi hikayemi yazmak istedim, ben 24 yasindayim.esimle 2003te tanistik.Benimki begniyle basladi ozamanlar genc kizliga attigim ilk zamanlardi ve ilk o ckti karsima.kendisi komsumuzun oglu olur.ama yurt disinda yasadigi icin yazdan yaza gelirdi ama cocukken varligindan bi haberdim yani.kendisini cok begeniyordum ama kimseye belli etmiyordum.teyzemler annemde cok begeniyorlardi ama ben hos cocuk iste falan bisey demiyordum.onlarin apartmana surekli girip cikan birisiydim ozamanlar oda o aralar ozune kestirmis tabi beni fazla gecmeden ondanda teklif geldi.teklifi aldigim anda elektrikler kesilmisti nasil sok olmustum bende hemen evet arasin beni dedim.eve gider gitmez anneme anlattim.neyse bulustuk konustuk onun yaninda cok rahattm.cok cekingen birisiyim normalde.sanki onunla uzun yillardir sevgiliymisiz gibiydi.benim askim boyle basladi aralarda ayrilsakta icimdeki ask sevgiye donustu ve hergun artmakta.senede bir kere geldigi icin bana cok zor geliyordu geldigi ilk hafta bi 5 kilo direk veriyordum.yemeden icmeden kesiliyordum.dunyalar benim oluyordu.2006te kendisi ciddiyete dokmek istedigini soyledi ve ailelere soyledik.07.01.2007 de nisanimiz oldu.nisandan 9 ay sonra kendisini gorebildim.omrum gun saymakla gecti vallahi.ailelerden yana hic bir sikintimiz olmadi cok sukur.babamda annemde tanidiklari icin rahatlikla onlarda evet dediler.12.07.2008de dugunum oldu.tabi icimizde kalanlar oldu uafk tefek seyler ama hersey cok guzeldi.fakat dugunumden 3 ay sonra babami kaybettim.kinamdada dugunumdede cok neseliydi babam .erkenmi evlendim diye dusunurken babamin olumunden sonra iyiki erken evlenmisim diyorum.canim babamla iyi oynamistik . gunler geldi gecti iste. ama bebisimiz suan yok istiyoruz ama o gelmekte nazlaniyor bi gelsin sorucaz kocisle ona:)