onu o soylemedi ben duydum. annesine de sus yassy duymasin falan diye kizmisti. ama evet annesinin patavatsizligini almis. onu demese bile mesela annesinin benimle ilgili sifir ev yaptirdik iki senede icine eder dedigini soyluyor. sanki komikmis gibi. kendisi guluyor ama ben gulmuyorum yani buna gulecegimi dusunmesi zaten salaklik.
Bu konuyu konuya hakim olacak kadar okudum ve laflar hazirladim mahmut sen haksizsin diyecegim (bilenlere selam) ajdjfjfj
Her sey bir yana burda nisanliniz cok sacmalamis ya hu
Kadinla iyi anlassaniz bile aranizi bozar bu laflar
Boyle adamlar cok gec anliyorlar kv-gelin iliskisinin bozulmasinin neye mal oldugunu sanirim.
Cunku mesele hicbir zaman kv gelin ekseninde kalmiyor
Eslerin dengesi bozuluyor, bir taraf savunmada ya da pasif bir taraf tetikte kalmak zorunda kalıyor
Unutmak hic de kolay olmuyor
Hayir, sorun cikarabilecek yapinizi da biliyor yani kim olsa bir hayirdir der zaten o ayri da sizin zaten anlasamadiginizi soğuk rüzgarlar estigini biliyor, hala ne diye laf tasiyor hazir duymamisken siz?
Biraz dusunse kendi huzuruna da bomba attigini gormeliydi aslinda
Kahin degilim ama gozlemlerime ve yasadiklarima dayanarak diyebilirim ki bir sure sonra o kadar gozunuze batacak ki nisanliniz, ayyyyni annesi dedirtecek
Cunku hem benzeyecek yapi olarak hem de kadini tolere etme potansiyeliniz yok oldugu icin kadinin tavrina benzeyen ufacik bir seyi bile gormek istemeyeceksiniz.
Sikintiya sokmak istemem
Siz yine kalbinize ve mantiginiza danisacaktirsiniz elbette ama bu yolu ya unutup yuruyeceksiniz ya da bir sekilde mucadele ederek nisanlinizin dengeyi bulabilmesine tabiri caizse itekleyerek yardimci olacaksiniz
Hic kolay bir surec degil, kv dert degil de sectigim adam bu muydu hissi rahatsiz edici.
Karariniz ne olursa olsun hakkinizda hayırlısı olsun
Kolayliklar ve mutluluklar dilerim