evlilik hazirliginda surekli tartismak

Yazık bu adamcağızin daha karısından haberi yok. Fesat bir kv iyi niyetli ama pasif bir kp var gibi bir izlenim aldım ben 😔
ben hic inanmadim haberinin olmamasina. bir de sasirmis ah canim benim diye bana uzuluyormus. kac yillik karin yani bilmiyor musun onun dilinin kemigi yok nesine sasirdin? normalde severim kayinpederi yani iyi niyetlidir ama simdi hic inanamadim haberinin olmamasina

ben hic inanmadim haberinin olmamasina. bir de sasirmis ah canim benim diye bana uzuluyormus. kac yillik karin yani bilmiyor musun onun dilinin kemigi yok nesine sasirdin? normalde severim kayinpederi yani iyi niyetlidir ama simdi hic inanamadim haberinin olmamasina
Kendi çocuklarını da karısına ezdiriyorsa bence gormuyordur görmek istemiyordur bazı tipler böyle eşlerine karşı aşırı kör olabiliyor bence....

konusmuslar valla babam da anlamadi iyi cesaret bi de hakli gibi konusmaya cagirmis adami.

babasi babama iste yassy biraz cocukca hareket ediyor ortadan kaybolmasi evlilik arefesinde olacak is degil vs demis. babam da hoslanmadigi hicbir seyin icinde olmak zorunda degil demis. cok bahsetmedi ama iste annesinin bana soyledigi laflari soylemis ben tedavi gorurken ya da iste babamin yazligiyla ilgili vs. guya babasi onlari bilmiyormus. hocam boyle bir sey nasil olabilir yanlislik olmustur, bu cumle kurulur mu falan demis.

babam bolluk icinde buyuyen iki cocuk kendi ayaklarinin uzerinde durmak istiyorlarsa onlara izin vermemiz gerekir, israrinizi iyi niyetli bulmuyorum, illaki yassynin hosuna gitmeyen bir sey olmustur o bu karari almistir saygi duymaniz gerekirdi bu zamana kadar benim kizimin kalbi para icin hic kirilmadi simdi de olmamasi gerekirdi falan demis. babasi da babamdan bir suru ozur dilemis. siz kizinizla konusun ben oglumla konusurum ailece oturup bu sorunu cozelim ne gerekiyorsa yapalim falan demis. babam da simdilik oyle bir dusuncem yok yassy yetiskin bir birey kendisi istedigi zaman istedigiyle gorusur demis.

yani kisacasi onlar kendilerini hakli goruyorlarmis biz para harcayalim dedik kabul etmedi diye. simdi ne dusunecekler merak ediyorum. babamdan anca bu kadar alabildim eminim daha cok sey soylemistir.
Sassy ben sana açık açık yaziyorum yol yakınken dön. Ben zaten sizi ayrılırsınız diye düşünüyordum evleniyorsun gerçekten evlilik çok daha başka zaten sevgiliyken çok iyi anlaşamıyordunuz zorlamanın anlamı var mı en azindan bu sene evlenme çok mu aşıksın

Sassy ben sana açık açık yaziyorum yol yakınken dön. Ben zaten sizi ayrılırsınız diye düşünüyordum evleniyorsun gerçekten evlilik çok daha başka zaten sevgiliyken çok iyi anlaşamıyordunuz zorlamanın anlamı var mı en azindan bu sene evlenme çok mu aşıksın
yok bibi zaten hic konusmuyorum o kadar kirginim ki. daha buraya yazamadigim bir suru sey var. olmaz yani evlenmeden bu sekilde davranilacaksa ben hic katlanamam bosu bosuna evlenmenin de mantigi yok. 2 ay icinde bu aileye sihirli degnek degmeyecek. ama simdi ayriliyorum desem aceleye geldi derler. dusunuyorum bakalim. benim istegim de tabi bu iliskiyi kurtarmak sonucta ortada 5 yil var ve gercekten nisanlima da asigim ama o kadar kor asik degilim. duzelmiyorsa duzelmiyordur yani.

Kendi çocuklarını da karısına ezdiriyorsa bence gormuyordur görmek istemiyordur bazı tipler böyle eşlerine karşı aşırı kör olabiliyor bence....
aman gerci evle ilgisi yok ki son 1 senedir gorevden ayrildi da evde duruyor onun disinda kayinvalidenin de nisanlimin da bu adami omurlerinde gordukleri sayilidir. yine de sasirilacak bir sey degil bana bu cumleyi soylesen kim kurmustur desen o kadini soylerim. o kadar bariz dengesizligi.

sanki ac aciktasin yoksulsun da benim babamin ankarada kac evi var onu soruyorsun yani of daha neler neler ya babama da bir sey diyemedim onun da bilmedigi tonla sey var. babamin bilip de artik icinde tutamayip kayinpedere soyledikleri zaten adami sok etmeye yetmis.

ya gercekten dusundukce deliriyorum bana gelip babamin nerede evi var, evden baska yatirimi yok mu bunlari sordu. ama caktirmadan sordugunu zannediyor. kac kez laf carpmaya calisti iste ceyizin yok, normalde anneler yaparlar diyor. e biliyorsun benim annem yok yasarken de yoktu simdi ölmüs gitmis ne yapayim yani. yabanci en ufak birini gorsun bizim gibi nisanli olan hemen baslar ay canim ne guzelmis masallah hanim hanimciksin virt zirt. yani ben boyleyim bu kadarim senin hayalindeki gelin degilim ne yapabilirim ki. ben de lanet olsun bi boktan anlamiyorum ilgimi de cekmiyor cevremde de yok.

sirf o bana ceyizin yok su bu dedi diye babama bu ceyiz isi ne demek dedim. anladigim bir konu degil dedi evde calisan kadina sordum az cok onun da benimle yasit kizi var sonucta. onun soylediklerini tek tek not aldim benim arkadasim parayla ceyiz icin bir seyler satiyor dedi parasini verip ondan sacma sapan seyler aldim. sirf niye her seferinde konus konus konus basimin etini yedi cunku.

o konusuyor benim canim sikiliyor eve gelince nisanlima surat asiyorum onunla kavga ediyorum tamam madem bizim ikimizin arasi bozulmasin diye ben bu kadina anlayis gostermeye calistim. gercekten tam salakmisim. hicbiri nisanlimin gozune gorunmedi ya bu kiz kendisine ne kadar yabanci olan seyleri benimle olan huzuru icin yapiyor demedi. cok asiri asiri doluyum ya

ceyiz dedigi de uc dort parca cul caput sanki bana uzaydan bir sey getirtiyor. gorgusuz kadin sirf arkadaslarina anlatmak icin fotograf cekip dernek whatsapp gruplarina atmak icin bana yaptigi seye bak. simdi hepsinin fotografini boy boy ceksin herkese atsin.

ben eger evlenirsem bu kadinin yuzune hayatta bakamam artik o kadar kotuyum ki gorunce midem bulaniyor karnim agriyor yani insan kendisinden anca bu kadar nefret ettirebilir

ya gercekten dusundukce deliriyorum bana gelip babamin nerede evi var, evden baska yatirimi yok mu bunlari sordu. ama caktirmadan sordugunu zannediyor. kac kez laf carpmaya calisti iste ceyizin yok, normalde anneler yaparlar diyor. e biliyorsun benim annem yok yasarken de yoktu simdi ölmüs gitmis ne yapayim yani. yabanci en ufak birini gorsun bizim gibi nisanli olan hemen baslar ay canim ne guzelmis masallah hanim hanimciksin virt zirt. yani ben boyleyim bu kadarim senin hayalindeki gelin degilim ne yapabilirim ki. ben de lanet olsun bi boktan anlamiyorum ilgimi de cekmiyor cevremde de yok.

sirf o bana ceyizin yok su bu dedi diye babama bu ceyiz isi ne demek dedim. anladigim bir konu degil dedi evde calisan kadina sordum az cok onun da benimle yasit kizi var sonucta. onun soylediklerini tek tek not aldim benim arkadasim parayla ceyiz icin bir seyler satiyor dedi parasini verip ondan sacma sapan seyler aldim. sirf niye her seferinde konus konus konus basimin etini yedi cunku.

o konusuyor benim canim sikiliyor eve gelince nisanlima surat asiyorum onunla kavga ediyorum tamam madem bizim ikimizin arasi bozulmasin diye ben bu kadina anlayis gostermeye calistim. gercekten tam salakmisim. hicbiri nisanlimin gozune gorunmedi ya bu kiz kendisine ne kadar yabanci olan seyleri benimle olan huzuru icin yapiyor demedi. cok asiri asiri doluyum ya
Boyle dusunen bir aileyle ömür gecmez, ileride daha kötü olacagina yuzde bin eminim 😶😶

ceyiz dedigi de uc dort parca cul caput sanki bana uzaydan bir sey getirtiyor. gorgusuz kadin sirf arkadaslarina anlatmak icin fotograf cekip dernek whatsapp gruplarina atmak icin bana yaptigi seye bak. simdi hepsinin fotografini boy boy ceksin herkese atsin.

ben eger evlenirsem bu kadinin yuzune hayatta bakamam artik o kadar kotuyum ki gorunce midem bulaniyor karnim agriyor yani insan kendisinden anca bu kadar nefret ettirebilir
Sorun sadece o da değil. Nişanlın da sürekli laf taşıyor.

Sorun sadece o da değil. Nişanlın da sürekli laf taşıyor.
benim nisanlim tam anlamiyla gerizekali. ailesinin yanindan geliyor mesela durup bana gelip annesinin dedigi bir seyi soyluyor. benim sinirlenecegim bir sey yani. ben sinirlenince de ooo sen cok gerginsin bilmem ne. zaten annesi de laf almayi iyi bilir onun altindan girip ustunden cikip her seyi ogreniyordur. biraz politik olayim mesela annemin bu dedigi yassyi sinirlendirir ona soylemeyeyim demez hic. ne varsa doker hemen. sonra da ohooo abartiyorsun der gecer. bir laf aklinda kalmaz en cok 1 gun hatirlar yani. unutur gider kirilmaz da. ama ben kafama takiyorum iste annesinin benimle ilgili dedigi bir sey kafamda donup duruyor

benim nisanlim tam anlamiyla gerizekali. ailesinin yanindan geliyor mesela durup bana gelip annesinin dedigi bir seyi soyluyor. benim sinirlenecegim bir sey yani. ben sinirlenince de ooo sen cok gerginsin bilmem ne. zaten annesi de laf almayi iyi bilir onun altindan girip ustunden cikip her seyi ogreniyordur. biraz politik olayim mesela annemin bu dedigi yassyi sinirlendirir ona soylemeyeyim demez hic. ne varsa doker hemen. sonra da ohooo abartiyorsun der gecer. bir laf aklinda kalmaz en cok 1 gun hatirlar yani. unutur gider kirilmaz da. ama ben kafama takiyorum iste annesinin benimle ilgili dedigi bir sey kafamda donup duruyor
Belki bu da bana taktı diyeceksin ama senin ne kadar naif biri olduğunu biliyorum. Kıyafetlerini paranı görmediğin birileri ile paylaşacak kadar iyi niyetlisin. Bu ailenin içinde gül gibi solarsin. Yasin genç ye iç gez. Hayatını heba ettiğine değmez. Ne nişanlın ne de annesi beş para etmez tipler.

Belki bu da bana taktı diyeceksin ama senin ne kadar naif biri olduğunu biliyorum. Kıyafetlerini paranı görmediğin birileri ile paylaşacak kadar iyi niyetlisin. Bu ailenin içinde gül gibi solarsin. Yasin genç ye iç gez. Hayatını heba ettiğine değmez. Ne nişanlın ne de annesi beş para etmez tipler.
yok ask olsun demem tabi ki yorumlariniz benim icin onemli. maalesef cevremdeki arkadaslarimla da paylasamiyorum cogu seyi. o yuzden buraya yazmak rahatlatiyor. cok tesekkur ederim.

kv'nize zaten diyecek bir laf yok, kadın tam sıkıntı ama bana nişanlınız daha sıkıntı geldi.

annesi bile gelip yüzünüze hastalığınızla alakalı 'belki ölür' lafını söylememiş, nişanlınız hangi akla hizmet bunu gelip yüzünüze söylüyor? onun size söylememesi annesinin lafını taşıması da sizin yüzünüze söylenmiş kadar üzecek bunu düşünemiyor mu? üzülmenizi mi umursamıyor yoksa bu laf onun için sıradan söylenebilecek bir laf mı? eğer öyleyse yarın aranızdaki derin aşk bitince kendisi de annesi gibi dangalakca laflar edebilir, zaten üzüleceğinizi bile bile söylüyorsa daha beter.

hadi ilk düşünceleri geçtik, üzüleceğinizi anlayamadı diyelim, annesiyle hep yüz yüze bakacağınız için gelip lafını iletmek yerine daha yapıcı olması gerektiğini anlayamıyor mu? annesini de sizi de takmıyor desek böyle kendine de zarar veriyor. bu da hiç olgun olmadığını düşündürdü.

Sassy herkesin sabrının bir limiti vardır. Senin o doldu. Bir de şimdi Türkiye’de olaylardan babanda etkileniyor. Bu da seni daha çok rahatsız etmeye başladı.
Kayınvalide eğer kayınpederden gerçekten çekinen bir tipse, kayınpederde bu öğrendiklerinden sonra kadına güzel bir ayar verirse belki bundan sonra daha temkinli davranır. Nişanlının da kesinlikle laf taşımıyor olması lazım.
Bak burda senden yaşça büyük, uzun seneler evlilik yapmış ya da boşanmış kadınlar sana çok güzel tavsiyeler verdi. Senin şu an nişan atman, bir sene sonra boşanmandan kat kat daha iyidir. 3 gün bile evli kalıp, boşansan o daha büyük travma.

kv'nize zaten diyecek bir laf yok, kadın tam sıkıntı ama bana nişanlınız daha sıkıntı geldi.

annesi bile gelip yüzünüze hastalığınızla alakalı 'belki ölür' lafını söylememiş, nişanlınız hangi akla hizmet bunu gelip yüzünüze söylüyor. onun size söylememesi annesinin lafını taşıması da sizin yüzünüze söylenmiş kadar üzecek bunu düşünemiyor mu? üzülmenizi mi umursamıyor yoksa bu laf onun için sıradan söylenebilecek bir laf mı? eğer öyleyse yarın aranızdaki derin aşk bitince kendisi de annesi gibi dangalakca laflar edebilir, zaten üzüleceğinizi bile bile söylüyorsa daha beter.

hadi ilk düşünceleri geçtik, üzüleceğinizi anlayamadı diyelim, annesiyle hep yüz yüze bakacağınız için gelip lafını iletmek yerine daha yapıcı olmasını gerektiğini anlayamıyor mu? annesini de sizi de takmıyor desek böyle kendine de zarar veriyor. bu da hiç olgun olmadığını düşündürdü.
onu o soylemedi ben duydum. annesine de sus yassy duymasin falan diye kizmisti. ama evet annesinin patavatsizligini almis. onu demese bile mesela annesinin benimle ilgili sifir ev yaptirdik iki senede icine eder dedigini soyluyor. sanki komikmis gibi. kendisi guluyor ama ben gulmuyorum yani buna gulecegimi dusunmesi zaten salaklik.

onu o soylemedi ben duydum. annesine de sus yassy duymasin falan diye kizmisti. ama evet annesinin patavatsizligini almis. onu demese bile mesela annesinin benimle ilgili sifir ev yaptirdik iki senede icine eder dedigini soyluyor. sanki komikmis gibi. kendisi guluyor ama ben gulmuyorum yani buna gulecegimi dusunmesi zaten salaklik.
Bu konuyu konuya hakim olacak kadar okudum ve laflar hazirladim mahmut sen haksizsin diyecegim (bilenlere selam) ajdjfjfj

Her sey bir yana burda nisanliniz cok sacmalamis ya hu
Kadinla iyi anlassaniz bile aranizi bozar bu laflar
Boyle adamlar cok gec anliyorlar kv-gelin iliskisinin bozulmasinin neye mal oldugunu sanirim.
Cunku mesele hicbir zaman kv gelin ekseninde kalmiyor
Eslerin dengesi bozuluyor, bir taraf savunmada ya da pasif bir taraf tetikte kalmak zorunda kalıyor
Unutmak hic de kolay olmuyor

Hayir, sorun cikarabilecek yapinizi da biliyor yani kim olsa bir hayirdir der zaten o ayri da sizin zaten anlasamadiginizi soğuk rüzgarlar estigini biliyor, hala ne diye laf tasiyor hazir duymamisken siz?
Biraz dusunse kendi huzuruna da bomba attigini gormeliydi aslinda

Kahin degilim ama gozlemlerime ve yasadiklarima dayanarak diyebilirim ki bir sure sonra o kadar gozunuze batacak ki nisanliniz, ayyyyni annesi dedirtecek
Cunku hem benzeyecek yapi olarak hem de kadini tolere etme potansiyeliniz yok oldugu icin kadinin tavrina benzeyen ufacik bir seyi bile gormek istemeyeceksiniz.

Sikintiya sokmak istemem
Siz yine kalbinize ve mantiginiza danisacaktirsiniz elbette ama bu yolu ya unutup yuruyeceksiniz ya da bir sekilde mucadele ederek nisanlinizin dengeyi bulabilmesine tabiri caizse itekleyerek yardimci olacaksiniz
Hic kolay bir surec degil, kv dert degil de sectigim adam bu muydu hissi rahatsiz edici.

Karariniz ne olursa olsun hakkinizda hayırlısı olsun
Kolayliklar ve mutluluklar dilerim

konusmuslar valla babam da anlamadi iyi cesaret bi de hakli gibi konusmaya cagirmis adami.

babasi babama iste yassy biraz cocukca hareket ediyor ortadan kaybolmasi evlilik arefesinde olacak is degil vs demis. babam da hoslanmadigi hicbir seyin icinde olmak zorunda degil demis. cok bahsetmedi ama iste annesinin bana soyledigi laflari soylemis ben tedavi gorurken ya da iste babamin yazligiyla ilgili vs. guya babasi onlari bilmiyormus. hocam boyle bir sey nasil olabilir yanlislik olmustur, bu cumle kurulur mu falan demis.

babam bolluk icinde buyuyen iki cocuk kendi ayaklarinin uzerinde durmak istiyorlarsa onlara izin vermemiz gerekir, israrinizi iyi niyetli bulmuyorum, illaki yassynin hosuna gitmeyen bir sey olmustur o bu karari almistir saygi duymaniz gerekirdi bu zamana kadar benim kizimin kalbi para icin hic kirilmadi simdi de olmamasi gerekirdi falan demis. babasi da babamdan bir suru ozur dilemis. siz kizinizla konusun ben oglumla konusurum ailece oturup bu sorunu cozelim ne gerekiyorsa yapalim falan demis. babam da simdilik oyle bir dusuncem yok yassy yetiskin bir birey kendisi istedigi zaman istedigiyle gorusur demis.

yani kisacasi onlar kendilerini hakli goruyorlarmis biz para harcayalim dedik kabul etmedi diye. simdi ne dusunecekler merak ediyorum. babamdan anca bu kadar alabildim eminim daha cok sey soylemistir.
Babana gerçekten bravo. Ne güzel konuşmuş ve arkanda durmuş. Çok takdir ettim gerçekten.

Ya bunlar koloni gibi bir aile oturup hep beraber konuşalım nedir ya az iki adım ötede durup saygı duymayı beceremiyorlar mı ya bebeğim senin bu aileyle işin bak vallahi çok zor bir babana bak bir kayınbabana bak

Babanla babasının konuşmalarından çok senin diğer yazdıkların daha korkunç. Yok çeyiz yok annen hazirlamadi mi. Ya kadın o kadar çakal ki biliyor pekala senin ve ailenin çeyiz cart curt takılmayacağını. Hop buradan vuruyor.
Çok planlı ve tehlikeli bir kadın. Oğlunu da tanıyor sonuçta laf taşıdığını biliyor. Her şeyi bilinçli yapıyor bu kadın.
Çünkü amaç para cidden, seni de şimdiden eziyor ki hala biricik "alfa" kadın o olsun.
Yani yassy. Nişanlını seviyorsun doğal olarak ama senin yetişme tarzına taban tabana ters, ben şu gelini ezeyim kafasında bir kadınla başa çıkamazsın. Bu tarz plan program sen yapamadığın için zaten öfkeyle tepki veriyorsun.
Değmez.

X