özlenmez mi hiç canıminsan çok özlüyo ama yapcak bişey yok birbiriniizn degerını anlıyosunuz işte bölelikle...
bende senin gii düşünüyorum aslında oturma odasında tv unıtesı yemek odası alcaz gıbı duruyo off nasıl yapcaz bılmıyorum nasıl para yetiştircez bunlara kafayı yicem sonunda
ama cnm ya 2tane tv alcaz o zaman sen napmayı dusunuosun pekı? okadar butceyı asmazmı off kafayı yıcem bu sorunu cozmem lazım karar verıp cunku salonda oturmayı dusunmuorum acıkccası mısafırlerıme ayırmakk ıstıorum o odayı
canım bılecık te asker 147 gun war daha of bıtermı?
aslında bende öle dusundum hem daha sık oluo ama ne bılım ya kafam cok karısıo okonuda masa gumuslukler konsol konusunda sız fıyat arstırdınızmı?
ama cnm ya 2tane tv alcaz o zaman sen napmayı dusunuosun pekı? okadar butceyı asmazmı off kafayı yıcem bu sorunu cozmem lazım karar verıp cunku salonda oturmayı dusunmuorum acıkccası mısafırlerıme ayırmakk ıstıorum o odayı
ocanım kusura bakma geç gördüm mesajını. benimki de aynı, beraber bekleriz artık =) Allah kavuştursun inşallah. Neyse ki kısa dönem yapıyorlar. Geçer canım ya, sayılı gün çabuk geçer. İnsan özlüyor ama o zaman da geldiğinde artık hep beraber olucaz inşallah diye kendimizi teselli ediyoruzbak işte o konuda pek fiyat araştırmadım, mağazaları gezmeye başlasam iyi olacak. şu sıralar netten alışveriş olayından sıkıldım da biraz, vitrin gezmek ayrı oluyor
Kızlar selamlar! bugün artık internet alışverişinden sıkıldım kendimi bi alışveriş merkezine attım, bir de ne göreyim, bernardo'da 1 alana 1 bedava. şimdi shop.bernardo.com.tr sitesine baktım, kampanya orada da geçerliymiş. normalde pahalı ürünleri var, ama mesela 6 kişilik takım alsanız otomatik olarak 12 kişiliğe çıkmış oluyor =) ya da aldığınızın birini hediye edebilirsiniz. sizleri de haberdar etmek istedim kuzular :)))
oy kuzum benım bu çok iyi oldu heheyt hemen bakıcam şimdi netten firdevscim...
canım ben özel mesaj atamıyorum :-o bence hangisini daha çok begendiysen o olsun, ikisi de mantıklı 12 kişiye tamamlamak için kuzummm. bir de iki tane tepsi aldım, tavsiye ederim, 1 tane fiyatına 2 tepsi baya uyguna geldi =))) şimdi tekrar baktım da yemek takımları da kahvaltı takımları da şık =)) tercihini merakla bekliyorum canım, hangisini düşündüğünü yazarsınn
kuzum Soft Light Kahvaltı Takımı | Bernardo işte bunu düşünüyorum bı takım 6 kişilik 12 kişiliğemi tamamlasam yoksa bı kahvaltı takımı nbide günlük yemek takımı alsam?
canım ben özel mesaj atamıyorum :-o bence hangisini daha çok begendiysen o olsun, ikisi de mantıklı 12 kişiye tamamlamak için kuzummm. bir de iki tane tepsi aldım, tavsiye ederim, 1 tane fiyatına 2 tepsi baya uyguna geldi =))) şimdi tekrar baktım da yemek takımları da kahvaltı takımları da şık =)) tercihini merakla bekliyorum canım, hangisini düşündüğünü yazarsınn
kuzum Soft Light Kahvaltı Takımı | Bernardo işte bunu düşünüyorum bı takım 6 kişilik 12 kişiliğemi tamamlasam yoksa bı kahvaltı takımı nbide günlük yemek takımı alsam?
canım çokkk ciciiiiiibence bi kahvaltı, bi günlük yemek tkm almak daha iyi fikir hem çeşitlilik olur hem de kahvaltıya 12 kişi kim gelir ki, öylesi daha iyi
canım çokkk ciciiiiiibence bi kahvaltı, bi günlük yemek tkm almak daha iyi fikir hem çeşitlilik olur hem de kahvaltıya 12 kişi kim gelir ki, öylesi daha iyi
günaydın canımmmm dünakşam aklıma soktun gıttım aldım valla bı takım gunluk bı takım kahvaltı aldım bak bunları aldım....http://shop.bernardo.com.tr/Urun/15594/154/romance-kahvalti-takimi.aspxçatal kasık takımı ve amerıkan servısıde ıcınde sence nasıllar?
günaydın canımmmm dünakşam aklıma soktun gıttım aldım valla bı takım gunluk bı takım kahvaltı aldım bak bunları aldım....http://shop.bernardo.com.tr/Urun/15594/154/romance-kahvalti-takimi.aspxçatal kasık takımı ve amerıkan servısıde ıcınde sence nasıllar?
canım sağlık sıhhat afiyetle kullanın inşallah, sen beğendiysen zaten güzeldir, bu ürüne bakmıştım romance gerçekten güzel bi seri. her şeyin içinde olması da iyi olmuş kuzumm
canım sağlık sıhhat afiyetle kullanın inşallah, sen beğendiysen zaten güzeldir, bu ürüne bakmıştım romance gerçekten güzel bi seri. her şeyin içinde olması da iyi olmuş kuzumm
sagol kuzum biraz çocuksu gibi ama renkleri beni cekti kendıne bakarım aldık artık:)
kuzucum cok guzel gule gule kullan ıns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?