Duygucum, adınla hitap ediyorum ama kusuruma bakma, konunun tamamını okuyunca tanıyormuş gibi hissettim :) benim adım da Firdes. ben de çeyiz hazırlığını zamana yayarak yapıyorum. Nişanlım yeni askere gitti, kısa dönem. mayısta geldikten sonra kesin tarih belli olacak ama 2013'te niyetimiz inşallah. İst.'da olsaydın sana tavsiye edebileceğim bazı semtler olurdu, ben işe giderken gözüme çarpan şeyleri alarak başlamıştım işe :) çok eğlenceli bir süreç, Allah her genç kıza nasip etsin. Ama tabi ki ilk etapta her şey tam olacak diye bir durum yok. Örneğin ben mutfağa ne kadar eşya alırsam alayım orayı adeta züccaciye dükkanına da çevirsem hala bakınırım
mutfak çılgınlığım var. Ama diğer odalar o kadar önemli değil benim için. Yani en çok evin neresini önemli görüyorsan ya da seviyorsan, orayı gönlünce döşeyip, diğer yerleri orta halli yetinebilirsin. Hem istediklerini almış olursun, hem orta yollu halletmiş olursun. Ayrıca şanslısınız ki nişanlın gelir gelmez işe girmiş (maşallah). Bizimki daha iş bakacak kuzum :/ Allah herkesin yardımcısı olsun. Alacağın ürünlerin fiyatlarını gittigidiyor.com'dan kontrol etmeni tavsiye ederim. Göreceksin ki bazı şeylerin fiyatı şişiriliyor... Aynısını daha ucuza bulabileceğin şeyler olur, zamanınız da varmış, o yüzden birkaç siteyi kontrol ederek gidersen iyi olur. Bir de ben de internetten çok alışveriş yapıyorum ama dükkan gezmenin avantajı da ayrı oluyor çünkü kargo ücreti olmuyor ve pazarlık payı oluyor. Bir de aklıma takılan bir şey var, hani sen şehir değiştirecekmişsin ya, bende de aynı durum var, ist.dan ankaraya gideceğim, o kadar çok şey var ki taşınacak, benim de bu gözümde büyüyor :S özene bezene aldığımız şeyler kırılıp dökülmez insallah, daha kullanmadan :/ işte böyle canım :)