Cam eşyalarda herhangi bir sorun yaşamadım, fakat cam eşyayı fazla internetten almadım.
Çeyiz sayfama da bakabilirsin zaten, genelde cam, porselen gibi şeyleri mağazalarından aldım.
Fakat avadanlık porselen, cam, bardak tarzı şeyler aldım, güzel paketliyorlar.
Ayrıca tavsiyem kargo geldiğinde, getiren kişinin önünde aç paketini ki içinden kırık çıkarsa tutanak tutar.
Olduğu gibi iade edebilirsinYani o açıdan sorun olmaz...
ha bir de daybuyday diye bir site var, oradan da alışveriş yaptığım çoktur
tamam canm tavsıyelerıne uyucam çeyiz sayfan nasıl bakıcam kı ben yeni üyeyim
canım benım hepsi çok güzel süper hatta bayıldım..sandıgına bittim ayrıca nerden aldın ayıp olmazsa sormak istıyorum bıde kalplı nevsemını çok sevndım ay hepsi harıka...hepsine mı 10 bın harcadın sen tatlım ozamn korkulcak bısı yok ya ben benım alcaklarımı 15 bın hesapladım harıkalar ama bayıldım yaa zevkıne... Rabbım gule gule kullanmak nasıl etsın ..ne kadarlık evlısın cnm sen?http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/512287-souvvenirin-ceyizleri.html
[ı]bu sayfada canım... En azından senin de kafanda bir fikir oluşur.
Muhakkak zevkler farklıdır, o kesin, benim de hiç birşeyim dört dörtlük değildi.
Fiyat araştırması yaparak herşeyini alırsan en uyguna getirmeye çalışmış olursun
[/ı]
canım benım hepsi çok güzel süper hatta bayıldım..sandıgına bittim ayrıca nerden aldın ayıp olmazsa sormak istıyorum bıde kalplı nevsemını çok sevndım ay hepsi harıka...hepsine mı 10 bın harcadın sen tatlım ozamn korkulcak bısı yok ya ben benım alcaklarımı 15 bın hesapladım harıkalar ama bayıldım yaa zevkıne... Rabbım gule gule kullanmak nasıl etsın ..ne kadarlık evlısın cnm sen?
canım benım hepsi çok güzel süper hatta bayıldım..sandıgına bittim ayrıca nerden aldın ayıp olmazsa sormak istıyorum bıde kalplı nevsemını çok sevndım ay hepsi harıka...hepsine mı 10 bın harcadın sen tatlım ozamn korkulcak bısı yok ya ben benım alcaklarımı 15 bın hesapladım harıkalar ama bayıldım yaa zevkıne... Rabbım gule gule kullanmak nasıl etsın ..ne kadarlık evlısın cnm sen?
2 Aylık evliyim canım, evet hepsine 10 bin harcadım... Fakat bazı şeylerim önceden vardı.
Ama yine dediğim gibi gözün korkmasın, araştırarak, uygun fiyatlarla bir çok şeyi bulabilirsin canım.
Sana tavsiyem Sarev, Özdilek ve Taç marka nevresim takımları alman.
Yıkama konusunda sıkıntı çekmezsin. Havlularını da Soley veya Taç marka al.
Sitelerde çıkıyor zaten onları araştırabilirsin.
Kalpli nevresim takımı Özdilek'in, takip edersen muhakkak denk gelir...
Çok teşekkür ederim canım, inşallah senin çeyizin benim çeyizimden de güzel olur...
Allah gönlüne göre nasib etsin herşeyini...
Ben istanbul'da oturuyorum, burada böyle bir sandık bulmak kolay olmadığı için, internetten araştırdım ve sandığımı Adana'dan getirttim. Posta yolu ile göndermişlerdi. Sandığın fotoğrafında yazar, oradan bulabilirsin canım...
Yani çeyiz sandığımı bile internetten aldım
alemsin cnm yasende girdin kanıma bende nette çeyiz kovalıyorum şuan valla
bu arada ben istanbula gelin gelicem bakalım..
Allah hayırlısını versin o zaman, büyükşehir hayatı biraz hengameli geçer.
Her gün koşturmacası ayrıdır, ama alıştığın zamanda başka yerde yapamazsın.
İnşallah çabuk adapte olursun ve İstanbul'u seversin...
Bende internete sardım yine, böyle sohbetler olunca tekrar bir göz atasım geliyor.
Tavsiye edeceğim bir diğer şey ise, normal tencerelerin haricinde ufak tencerelerde al.
Genelde 3'lü olarak satılıyor onlar, genelde yemek ısıtmaya ve kalan yemeği kaldırmak için çok ideal.
Aklıma geldikçe bildiklerimi paylaşırım, sende sormak istediklerini çekinmeden sorabilirsin.
Elimden geldiğince yardım ederim.
Teşekkür ederim, kalp kalbe karşıdır.
Evet daha çok yeni evliliğim ama hamd olsun, memnunum hayatımdan.
İnşallah sende çok mutlu olursun...
istanbuluda hiç sevmem aslında hep derdım yasıcagım en son şehir diye bakalım......nasıp hersey cnm ya ben küçük yere alıştım eskişehire istnbul benı hep çok korlutan şehir olmuştur..tabi bız kavgasız atlatırsak bu donemı gelebılırım çok kavga eder olduk daha gelelı 10 gun oldu askerden ben bıraz acele edıyorum her konuda sıkıyorum onu sanırım of çok bunaldım aslında..
küçük tencere takımı aldım 3 lu daha geçen hafta:)iyi yapmışım demek ki
rabbim mutluluğunuzu hiç bozmasın cnm inş hep mutlu kalın
[ı]hayırlı uğurlu olsun tencerelerin, güle güle kullan inşallah...
Malesef evlilik stresi böyle birşey. Bizde eşimle bir birimizi çok bunalttık. Hatta düğün akşamı bile atıştık o kadar yani...
Oluyor böyle şeyler, önemli olan en az hasarla atlatman, o yüzden biraz kızgınlıklarına ve sinirlerine, stresine hakim olman gerekecek.
Pek elde olmayan birşey, inşallah bir birinizi çok fazla üzmeden atlatırsınız herşeyi...[/ı]
Canım nişanlın askerden yeni gelmiş önünüzde bir süre varsa çeyiz ve eşyaları ne kadar erken almaya başlarsan o kadar iyi olur.Örneğin benim annem mutfak gereçleri tencere ,yemek takımı,çatal bıçak vs... nevresim takımları yatak örtüsü ütü ve elektrik süpürgesine kadar önceden almıştı şu an çok faydasını gördüm mayıs 18 de düğün tarihi karalaştırdık herkes para biriktir önceden alma modası geçer der ama bence takma ,modaya uygun ıvır zıvır ben şu an daha rahat alabiliyorum önceden aldığım şeyleri de genelde klasik çizgilerde seçtim sıkıntı yaşamıyorum şu an o alınanlar bana en az 5-6 bin tlik bir rahatlık sağladık.yine sözlümle ben daha istemeden 6 ay önce gittik salon mobilya ve yemek takını aldık 6500 tl nerdeyse taksitleri biticek ilk aldığımızda herkes eleştirdi ev belli değil niye aldınız diye ama en azında onun parası ödendi düğün öncesi büyük rahatlık oldu bizim için :) şimdi beyaz eşya ve yatak odası bakıyoruz :) bence şimdiden ufak tefek başlayın yoksa bu devirde herşeyi bir anda yapabilmek çok zor
2014 deyse rahat rahat yetısır canım sıkma canını hıc Allah yardım eder ben yazdan bu yana cogu seyı bıtırdım
agstosta canım dedıgım gıbı sen sıkma canını rahat ol hersey walla tıkır tıkır ıslıo dugune kadar yuva kunanın yardımcııs olur Rabbım herzaman bende cogu sey ıcın sıkıntı yaptım kafama taktım ama hersey olcagına varıor
saüol cnm ya ıyıkı varsınız ınsanın işini rahatlatıyosunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?