- 26 Ekim 2015
- 8.397
- 20.225
-
- Konu Sahibi emmasophia
Konunun nesini beğenmediniz acaba hep şikayet var mutlu olanları duyup biraz içimiz açılsın dedim nesi kötü ki bunun hep kavga gürültü var biraz da umutlu şeylerden bahsetsek kime zararı olur
Değil tabiiAma çok var ya insan düşünüyor mutlu evlilik iyi kayınvalide ütopya mudır diye
Nispet değil ki bu ben başka bu başlığı açacak yer bulamadım ondan hep sorunlu mu evlilikler hep kayınvalideler kötü mü merak ettiğimden
Başka konu başlığı yoktu açacak ne bileyim derdi olana nispet falan hiç aklıma gelmedi aksine mutlu olanları iyi kaynanası olanlar evleneceklerin içini de rahatlatır diye ne bileyim düşünemedimYok yok degil. Merakinizi anliyorum ama konunun yeri burasi olmamali. Sorunlu evliliklere bir bakin cogu bile bile lades oluyor.
Kayınvalıdem dunya ıyısı Allah yokluğunu gostermesın.Foruma bakıyorum genelde sorunlar kocayla yada kayınvalideyle ilgili.Merak ettim evlilik gerçekten çok sorunlu bir olay mıdır çok mu zor ve kayınvalideler hep kötü mü oluyor.mutlu olanlar yazsa içimiz açılsa
Kime ne katar mı?Sorunlar ne katıyor mesela size umutlu güzel şeylerden bahsetmek bu kadar mı kötü birşey anlayamadım hem yeni evleneceklerin gözü korkuyor sorunlardan belki iyiler de var diyip içleri rahat edecek?Yahu niye yazalim herhangi bir yerde mutlulugumuzu, ne alaka, kime ne katar? Hem bolum adi ne bir derdim var sizce mantikli mi?
Burda hep sorın var kötü kaynanalar görümceler kavgalar var insan hep mı böyledir diye düşünüyor .aksini söyleyenleri duymak istedim dedikleriniz de çok doğru katılıyorum sağolunNe alemsin, konu açmak zorunda mısın?
iki tarafın da geçinmeye gönlü varsa o evlilik gayet güzel olur. En yakın arkadaşın, sırdaşın, dert ortağın olur.
Yeri gelir kavga da olur. Ama küsmek olmaz.
Ya sen kraliçe misinkonu sahibinin uzerıne Cok gelinmiş bence
*Konu acmak zorunda mısın
*Bilsen sana ne Katar
*Bu konunun yeri burası mı vesaire vesaire.
Ben anlayamadım sadece acılar kahırlar çileler mi konusulacak
Baskalarının acılarından haz duyuyor halinize sukredıyor onun derdi uzerınden egonuzu beslıyorsunuz ama iyileri duymayı yuregınız kaldırmıyor halinize acırken buluyorsunuz kendinizi ve rahatsızlığınız bundan demı? ıyı seyler konusulmasın aman sakın, pes
Renginizi ne kolay bellı ediyorsunuz küçük bir cocuk gibi
Burda hep kv kv diyorlar kendileri gelin şikayet kendilerinden mı edeceklerdi yani siz deAy sanki gelinler dört dörtlük de bi kaynanalar kötü. Burada ve gerçek hayatta bu kadına kocası/ailesi nasıl katlanıyor diye kendi kendime sorduğum çok kadın var valla.
Sımdı dogru soyleyeni dokuz köyden kovmaya gelirler ama ben parisliyim zaten, bence herkes kabuğuna cekılsınYa sen kraliçe misinharikasın kadın
Sorun duymak demekki insanların hoşuna gidiyor Allahtan bizde böyle birşey yok diye seviniyorlar dediğimiz gibi iyi birşey bu kadar rahatsız etmemeli ya hayatta güzel şeyler de oluyor olmalı.Ya sen kraliçe misinharikasın kadın