- 7 Eylül 2024
- 249
- 56
-
- Konu Sahibi emmasophia
Ama çok var ya insan düşünüyor mutlu evlilik iyi kayınvalide ütopya mudır diyeBurada sadece dertliler var malum adı gibi:) her evlilik böyle olsa dünyada trilyonlarca evlilik yapılmazdı
Bende çok korkardım bekarken. Evlendim eşim çöpsüz üzüm. Hayatta ne olacağını bilmediğimiz şeyler için kaygılanmak boşuna bence. Sorunlu eş kısmındaysa burdaki konuları dikkatlice okursan aslında çoğunun bile bile lades dediğini görebilirsin. Ailesini seçemeyiz belki ama kendisini seçebiliriz sonuçtaAma çok var ya insan düşünüyor mutlu evlilik iyi kayınvalide ütopya mudır diye
Ne kadar güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim tabii ki iyice tanımadan emin olmadan ve gerçekten sevmeden evlenilmez doğru kişiyle insan mutlu olur diye düşünüyorum ama burda Hep şikayet görünce insan korkuyorBende çok korkardım bekarken. Evlendim eşim çöpsüz üzüm. Hayatta ne olacağını bilmediğimiz şeyler için kaygılanmak boşuna bence. Sorunlu eş kısmındaysa burdaki konuları dikkatlice okursan aslında çoğunun bile bile lades dediğini görebilirsin. Ailesini seçemeyiz belki ama kendisini seçebiliriz sonuçta
Evlilik sorunlu bir olay değil. Karşındaki doğru insansa.. kayınvalidelerin normal olanları da varForuma bakıyorum genelde sorunlar kocayla yada kayınvalideyle ilgili.Merak ettim evlilik gerçekten çok sorunlu bir olay mıdır çok mu zor ve kayınvalideler hep kötü mü oluyor.mutlu olanlar yazsa içimiz açılsa
Yoo tabi ki her evlilik sorunlu degildir, en azından ciddi derecede sorunlu değildir tabi ki ufak tefek tatsızlıklar olabilir ama insan zaman zaman annesiyle, babasıyla bile ters düşmüyor mu? Ben k.v ile gayet ii anlasirim 12 yıllık evliyim henüz bir kere bile tatsızlık yaşamadık.Foruma bakıyorum genelde sorunlar kocayla yada kayınvalideyle ilgili.Merak ettim evlilik gerçekten çok sorunlu bir olay mıdır çok mu zor ve kayınvalideler hep kötü mü oluyor.mutlu olanlar yazsa içimiz açılsa
Herşey korkunç olamaz burdaki olaylara göre düşünüyoruz da birbirini seven insanlar mutlu olur sorunlaru birlikte çözer diye düşünüyorum kayınvalide kısmını bilmiyorum tabi ama iyi insanlar da var kızı gibi görenBenim burda piskolojim bozuldu, fobi oluştu. Evlenmeye korkuyorum. Ama sonra çevreme bakıyorum, çalıştığım şirketteki erkekler çok düzgün ve karılarına karşı saygılılar. Konuşmalarından belli oluyor. Demek ki iyi seçmek lazım.
Foruma bakıyorum genelde sorunlar kocayla yada kayınvalideyle ilgili.Merak ettim evlilik gerçekten çok sorunlu bir olay mıdır çok mu zor ve kayınvalideler hep kötü mü oluyor.mutlu olanlar yazsa içimiz açılsa
Konunun nesini beğenmediniz acaba hep şikayet var mutlu olanları duyup biraz içimiz açılsın dedim nesi kötü ki bunun hep kavga gürültü var biraz da umutlu şeylerden bahsetsek kime zararı olurForuma bakıyorum genelde sorunlar kocayla yada kayınvalideyle ilgili.Merak ettim evlilik gerçekten çok sorunlu bir olay mıdır çok mu zor ve kayınvalideler hep kötü mü oluyor.mutlu olanlar yazsa içimiz açılsa
Başlık bulamadım ki bu konuyu açacak o açıdanBolum bir derdim var ya hani kim mutlu oldugunu yazar?
Hastahaneye gidip kimse saglikli degil diyor muyuz?
Başlık bulamadım ki bu konuyu açacak o açıdan
Konunun nesini beğenmediniz acaba hep şikayet var mutlu olanları duyup biraz içimiz açılsın dedim nesi kötü ki bunun hep kavga gürültü var biraz da umutlu şeylerden bahsetsek kime zararı olur
Nispet değil ki bu ben başka bu başlığı açacak yer bulamadım ondan hep sorunlu mu evlilikler hep kayınvalideler kötü mü merak ettiğimdenHani bolum bir derdim var bolumu ya sorunu olmayanlarin nispet yapar gibi burada yazmasi sik bir davranis olmaz.
Burası dediğim gibi zaten dert bölümü. 7 senelik evliyim ben bile burada biraz fazla zaman geçirsem paranoyak düşünceler geliyor. Evet evlilik zor kimse çok kolay demiyor ama mantıkta herzaman işin içinde olmalı.Ne kadar güzel yorumlamışsınız çok teşekkür ederim tabii ki iyice tanımadan emin olmadan ve gerçekten sevmeden evlenilmez doğru kişiyle insan mutlu olur diye düşünüyorum ama burda Hep şikayet görünce insan korkuyor