Evlilik Hakkında Her şey...

gunaydın kıslarr:kahve:
nan velved nerdesın bee acıklama yapta öle gıt anlat hele bı seferde vermeseydı baban senı naz ettın demı
ya kahveye bıber atmadın kesın:mymeka:

gurbıke slm cok ozledım onu nan gurbık harbı ızmırde mı yanı sureklı hergun baska bı ulkede gezıyy bu gacı:roflol:

günaydınnnnnnnn canlarımm velveddd istemeye gelcekler diodun kızz nişanı bile takmışınn resim yokmuuuu

vala bizimkilerde sabırsızlanıo olsun bi an önce die 2 bilemediniz 3 haftaya aileyle tanışcaklar sona nişan günü kararlaştırılcakk oyy çok heyecanlıyımmm

gulayım hadı sende gıt sıra baa gelsın ohh yandan ama once bu operasyonları başarı ıle tamamlamam lazım ortı ılem(ebru)

böcuu belkı uyku tutmamıştır dıe sey ettım senınde ne bızm huyun var ben mutsuz ısem uyamam mutlu ısem uyurum -tatlicadiarzu-

gulayım hadı sende gıt sıra baa gelsın ohh yandan ama once bu operasyonları başarı ıle tamamlamam lazım ortı ılem(ebru)

böcuu belkı uyku tutmamıştır dıe sey ettım senınde ne bızm huyun var ben mutsuz ısem uyamam mutlu ısem uyurum -tatlicadiarzu-

gece deliksiz uyuyorum mışıl mışıl sabah ondan erken kalkıyorum
kavgalı olunca bütün gece uyuyamıyorum sabah dalıyorum :roflol:

ıstanbulun suyumu cıktı nan olmas en son çare olarak ıst dışına acılcam cnm saol:roflol:

böcu anladım ben ne gece ne gundz uyurum sımdılık mısıl mısıl uyyom manıte yok dert yok

bırı benı mı cağırdı :eek: kelebenk benı mı özledım cnm pasaklısın ama sevyom senı genede

ocean h geldın tatlım

gulay haber ederım sana yaza kadr sabret

bırı benı mı cağırdı :eek: kelebenk benı mı özledım cnm pasaklısın ama sevyom senı genede

ocean h geldın tatlım

gulay haber ederım sana yaza kadr sabret

he nasıl özledim bilemezsin gece uyuyamadım hasretinden ağladım da ağladım senağlama

yaza kadar ohhooo kardeşim ben evlencem bana zor ulaşırsın :KK70: kız hakkat yokmu senin sewgilin?

yok bebem yok evde kaldıda deliliğe vuruyo işte napsın :nazar:

gulay yok cnm valla yok ama ben cıddın değer veren bırını arıyorum ınş bulurum:Saruboceq:

kelebenk ahhh cnm bbende hemen geldım sesını duydumda

beyazgul söle hele gurbık gercekten nerde yasıyy cok merak ettım hee ızmır de deıl mı

böceğim hoşbulduk canım? keyifler nasıl bakalım?
ya bu arada siz kelebekle birbirinizi yiyonuz hep..
düşündüm de acaba kelebek mi böceği yer, böcek mi kelebeği yer?:sm_confused:

5e263505db9658098ffcdc57794c72c3.jpg

Son düzenleme:
X