kız sen yaşlansan nolur
seksi hatunum benimm
şarap misaLi :jeyyar:
Nisancım ben uzun süredir düğüne falan gitmediğim için son moda düğün kıyafetleri hakkında bilgi sahibi değilim -tatlicadiarzu-
ancak çok beğendim kıyafeti
nacizane düşüncem şu
zaten gelinliğin beyaz olacak
bu seçtiğin kıyafetin başka bir rengi daha hoş olmaz mıydı
nişanlık beyaz, gelinlik beyaz bilemiyorum yani -tatlicadiarzu-
KIZLAR YAA, benimkinin ailesi cmtsi günü ailemle tanıştı.isteme olayı tanışmadan nekadar süre sonra olur.sizin tanışma olmuşmuydu olduysa nekadar sonra istemeye geldiler.beni bilgilendirirmisinizzz?
bence 1 2 hafta ıcnde ısteme olsun arada zmn gecerse ıstememe gıbı seyler söz konusu olabılır yanı yoksa ıstemedıler mı dıe
sızn haber vermenız gerekıyor karşı tarafa şu gun gelın musaıtız dıe sonra ısteme olur sonra ısteme gunu söz gunu belırlenır
nısan beğendıysen al tabıkı cnm kımsede gymez dersen görunus olarak guzel
cnm sızn demenız gerekıyor kız tarafı gun belırler derkı şu gun musaıtız erkek tarafıda gelır bızde öle valla
ortak karar verın o zmn cnm
harbı ya onların arayıp musaıt mısnız demesı lazım ayy benden gectı ya unutmuşum :roflol:
önce onlar sorar annene mesela annesı sorsun musaıtsenız falan dıe sonra hersey gelır sırayla
sağolasın böcük kafakaydirigubbakcemileh geldın laa gurbıkı ozledım hee sımdıden
psıqo bısey deıl ılk basta yanlış seyy ettım ama sonra duzelttık cok şükürr
saol canımmmmmmmmmmmmmm çok şükür bu günlere geldik:) artık isteme nişan günü kararlaştırılcak oyyyy çok heyecanlıyım pırlanta muhabbeti baydı beniii