Evlilik Hakkında Her şey...

kız sen yaşlansan nolur
seksi hatunum benimm
şarap misaLi :jeyyar:

Nisancım ben uzun süredir düğüne falan gitmediğim için son moda düğün kıyafetleri hakkında bilgi sahibi değilim -tatlicadiarzu-
ancak çok beğendim kıyafeti
nacizane düşüncem şu
zaten gelinliğin beyaz olacak
bu seçtiğin kıyafetin başka bir rengi daha hoş olmaz mıydı
nişanlık beyaz, gelinlik beyaz bilemiyorum yani -tatlicadiarzu-

canım beyaz gözükmüş burda delikafadulden
krem rengi kıyafetin rengi
bana kalsa düğünde kınada nişanda hepten beyaz giyerimde hihoyyyt
o kadar abartmim dedimkaydirigubbakcemile2
bu arada tesekkür ederim canıma.s.

KIZLAR YAA, benimkinin ailesi cmtsi günü ailemle tanıştı.isteme olayı tanışmadan nekadar süre sonra olur.sizin tanışma olmuşmuydu olduysa nekadar sonra istemeye geldiler.beni bilgilendirirmisinizzz?

KIZLAR YAA, benimkinin ailesi cmtsi günü ailemle tanıştı.isteme olayı tanışmadan nekadar süre sonra olur.sizin tanışma olmuşmuydu olduysa nekadar sonra istemeye geldiler.beni bilgilendirirmisinizzz?

canım genelde 1 hafta sonra olur
ben tanısma diye biliyordum ama o gün istemişlerdi beni :eek:
düşünelim falan muhabbeti sonra 1 hafta sonrada söz oldu o gün tekrar istemişlerdi beni
işi garantiye almışlardı sırnaşık şey

normalde benim bildiğimde tanışma faslı olur aradan 1 hafta sonra falan fazla uzatılmaz genelde 1 ay gibi
tabi bi sorun falan yoksa çiçek çikolat isteme olur ardından yüzük takarlar:eek:

bence 1 2 hafta ıcnde ısteme olsun arada zmn gecerse ıstememe gıbı seyler söz konusu olabılır yanı yoksa ıstemedıler mı dıe
sızn haber vermenız gerekıyor karşı tarafa şu gun gelın musaıtız dıe sonra ısteme olur sonra ısteme gunu söz gunu belırlenır

nısan beğendıysen al tabıkı cnm kımsede gymez dersen görunus olarak guzel

bence 1 2 hafta ıcnde ısteme olsun arada zmn gecerse ıstememe gıbı seyler söz konusu olabılır yanı yoksa ıstemedıler mı dıe
sızn haber vermenız gerekıyor karşı tarafa şu gun gelın musaıtız dıe sonra ısteme olur sonra ısteme gunu söz gunu belırlenır

nısan beğendıysen al tabıkı cnm kımsede gymez dersen görunus olarak guzel

banada fazla uzatılmaz gibi geliyor fakat.şimdi şunu anlamadım bizmi dicez gelin die.onların sorması gerekmiyormu önce biz gelcez müsaitmisiniz dieCADIARZU

cnm sızn demenız gerekıyor kız tarafı gun belırler derkı şu gun musaıtız erkek tarafıda gelır bızde öle valla

ortak karar verın o zmn cnm
harbı ya onların arayıp musaıt mısnız demesı lazım ayy benden gectı ya unutmuşum :roflol:
önce onlar sorar annene mesela annesı sorsun musaıtsenız falan dıe sonra hersey gelır sırayla

h geldın laa gurbıkı ozledım hee sımdıden

psıqo bısey deıl ılk basta yanlış seyy ettım ama sonra duzelttık cok şükürr

saol canımmmmmmmmmmmmmm çok şükür bu günlere geldik:) artık isteme nişan günü kararlaştırılcak oyyyy çok heyecanlıyım pırlanta muhabbeti baydı beniii

saol canımmmmmmmmmmmmmm çok şükür bu günlere geldik:) artık isteme nişan günü kararlaştırılcak oyyyy çok heyecanlıyım pırlanta muhabbeti baydı beniii

ahanda kendim gibi birini buldumkaydirigubbakcemile5
ya tatlım sizin de tanışma olmuş.isteme nezaman olcak?anlatırmısın tatlım detayları:çok üzgünüm:

X