Evlilik Hakkında Her şey...

herkese hayırlı haftalar kızlar
sanada cnm tşkler Şeniz
hg nasılsın ?
selam kızlarrrr

velved dün akşam bi film vardı kanal d de
orda adam soruyo velvedi tanıyomusun die bardaki kıza
bnde hee ben tanıyom bızım kulüpte :roflol:

a. slm cnm hg a.s.
velved=kadife anlamı cnm kaydirigubbakcemile2
hee benim o ben delikafadulden :roflol::roflol:

velved canım topıgın hayırlı olsuna.s.
coktandır gıremıyom dogru duzgun sıteye yenı gordum topıgını
evlılıkle ılgılı aklıma takılan her soruda burdayım tatlımyerimseniben

velvedım resmlerımıe yorumlar yapmuşsın balım cok tşkler tatlım
o ürünler bahcemızın ürünü ben gıtım köyume getrdım hepsınden kışa hazrlıkk yaptım toprak cok bereketlıydı masallah sbh salata yapmak ıcn domates bıber salatalık alırdım yarına hemen yenılerı cıkardı naneyı bıle taze koparır eklerdım yemeklere:asigim: yaz gelsede gene gıtsm

velvedım resmlerımıe yorumlar yapmuşsın balım cok tşkler tatlım
o ürünler bahcemızın ürünü ben gıtım köyume getrdım hepsınden kışa hazrlıkk yaptım toprak cok bereketlıydı masallah sbh salata yapmak ıcn domates bıber salatalık alırdım yarına hemen yenılerı cıkardı naneyı bıle taze koparır eklerdım yemeklere:asigim: yaz gelsede gene gıtsm

ne demek canımcım Şeniz
ama cok güzel resimlerdiii yerimseniben
seninkiler ayrı güzel bahcenizz apayrı güzel:1hug:
organik hersey ne güzel yemege salataya hemen dalından koparım tazecik ye cokacimcoook
yaz gelince gidersin gene ohhh :1rolleyes:

ne demek canımcım Şeniz
ama cok güzel resimlerdiii yerimseniben
seninkiler ayrı güzel bahcenizz apayrı güzel:1hug:
organik hersey ne güzel yemege salataya hemen dalından koparım tazecik ye cokacimcoook
yaz gelince gidersin gene ohhh :1rolleyes:

valla bu ıst başka türlu stresı gtmıyo bacım:nazar: yılda bı kezde olsa oksıjen alıyo cığerlerımız keske hıc gelmesem cnm memleketımden aman annem duymasın benı ıstedıler ordanda kactımkaydirigubbakcemile3
canı sıkılan koca istermiş kızlar :eek:

ayy deme öle:eek: bundan sonra bol bol derım gayrı

yemek yedıgınız tabagın içine kaşıklarınızı saplayın....
sız bılmezzınız emme eskıler (ben -tatlicadiarzu-) bilir
bekarlıkdan bıkdım koca isterim anlamını taşır... mışşş naniknanik

kızlar bu yazıyı diyet topic inden kopyalayıp getirdim. Ankarada olup yardım edebilecekler aşağıdaki linklerden ulaşabilirler telefon bilgilerine. yaşam destek ünitlerine bağlanmış şu an çocuk. ve hala kana ihtiyaç varmışş diğer topiclerede kopyalıcam şimdi
Ankara'da olan üyelerimiz veya tanıdıklarına ulaşabilecek olanlar lütfen yardıma ihtiyacımız var....

9 Yaşında bir minik meleğimiz dün geceden itibaren hayata yaşam destek ünitesiyle tutunuyor ve bu yavrumuzun çok ama çok acil olarak kana ihtiyacı var... Kan ve trombosit bağışı yapabilecekler lütfen yardımlarınızı esirgemeyin......Lütfen iki linkede bakınız sormak istedikleriniz için bana ulaşabilirsiniz...

http://www.kadinlarkulubu.com/yardim-melekleri/257825-acil-kan-gerekiyor-0rh-ankara.html

Kuyu taş ve deli.... çıkartana hediye... IV. - Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU

yemek yedıgınız tabagın içine kaşıklarınızı saplayın....
sız bılmezzınız emme eskıler (ben -tatlicadiarzu-) bilir
bekarlıkdan bıkdım koca isterim anlamını taşır... mışşş naniknanik

ahh ahh eskı deılım ama senden ıyı bılıyom
her yemeğe deıl tabe pılava :roflol: sen gıt corbada yadda makarnada dene bakım olcak mı kaşık dık durursa senı evercem

napıyomuz koca karular ben geldim hani kırmızı halı :nazar:

ahh ahh eskı deılım ama senden ıyı bılıyom
her yemeğe deıl tabe pılava :roflol: sen gıt corbada yadda makarnada dene bakım olcak mı kaşık dık durursa senı evercem

ben onuda becerır bıdaha evlenırım de sen kapıda kalırsın gıne-tatlicadiarzu-

X