Evlilik Hakkında Her şey...

evdeyım kızlar delikafadulden 1 saat sonra bızde
hazırlandım hatta eve geldım temıslık ettık ve uydum yenı uyandım hala cok uykumm var ve ınanılmaz yorgunum neden bılmıyorum
offf heycan dorukta uşağum gelcek

o kadarda olur yorgunluk heycannn ama sonunda hiç bişe kalmıyo merak etme balım a.s.
acep naptın nasıl gectiii yaz hemen gelince tmm sevgiyle öpüyorum seni inş cok güzel gecmiştir opuyorumnanaktan

bende çok merak ediyorum böcük ne yaptı acaba
inşallah güzel geçmiştir.
böcük gelince anlatır bize artık delikafadulden

bende çok merak ediyorum böcük ne yaptı acaba
inşallah güzel geçmiştir.
böcük gelince anlatır bize artık delikafadulden

geldım kızlar ayy cok guzel gectı herkes bayıldı bayıldı benımkıne:eek:
saat 8:30 da geldı aksam abımler yengemler ablamlar vardı
konuşuldu sonra annem aradı o arada abım anneme dedıkı bak anne bırını verıyorum tele bı baktım askıma verdı telı:1shok: allahım benımkı başladı bı konuşmaya ben böle:1shok:annecığım nasılsın faln fılan ben ölece kalakaldım sonra konusuldu ınş 21 ınde gelcekler ıstemeye benımde aılem gelcek söz olcak sonra 2 3 ay sonra nışan

konuşuldu sonra annem aradı o arada abım anneme dedıkı bak anne bırını verıyorum tele bı baktım askıma verdı telı:1shok: allahım benımkı başladı bı konuşmaya ben böle:1shok:annecığım nasılsın faln fılan ben ölece kalakaldım sonra konusuldu ınş 21 ınde gelcekler ıstemeye benımde aılem gelcek söz olcak sonra 2 3 ay sonra nışan

ay suan bende boleyım:1shok:
fılmlerdekı gıbı kız:eek:
yolunda gtmıs hersey sevındım
hadı hayırlısı olsun tekarrdanzemuszemus
ayakkabının altına yaz adımısositososito

ay suan bende boleyım:1shok:
fılmlerdekı gıbı kız:eek:
yolunda gtmıs hersey sevındım
hadı hayırlısı olsun tekarrdanzemuszemus
ayakkabının altına yaz adımısositososito

şuan barışımı dınlıyom gesı bağları :çok üzgünüm: :çok üzgünüm: onu cok özledım ağladım
bugun buyuk abım babamla konuscak babam ılk defa bı kızını verırken naz etmedı tmm gelıyorum dedı ablam böle:1shok:baba benı verırken naz edıyordun noldu dıe:roflol:kıskandı herhal
aılem gelcek bız ayın 21de olsun dedık babam ozmn gelcek bıde ordakı herkese dıyın babalar gunu gelıyo hedıyelerımı ısterım benımkı:eek:de dahıl tabı
neyse annemle konusması yığenımın ona cok alısması abımlerın onunla 2 saat konusması cok guzeldı
kucuk ablam ve yengem cok ustune geldıler cok sıkıldı terledı bana bakıyo az katkı yapayım dıe:eek:ben konusamadım hıc tabı
sonra saat 12 oldu gıttı abımlerle yengem ddıkı kucuk yengem ara cocuk gelsın ıkı dk sız konusun aradım gerı dondu konustuk :asigim: süperdı yarında ablasına gıdıyoruz tanısmaya
söz yazarım cnm merak etme

böcüüü hayırlı olsun inşallahopuyorumnanaktan
ama bu zaman zarfı içinde onu çok iyi tanı

saol cnm benım
tabı cnmm daha cok vaktımız var1 yıl gıbı
yaa acep annesı nasıl brı gelcek bakalım

saol cnm benım
tabı cnmm daha cok vaktımız var1 yıl gıbı
yaa acep annesı nasıl brı gelcek bakalım

rizeli bayanları gözümde canlandıracak olursam böcüüüüCADIARZU
beyaz tenli sarı, belki gözleri renkli veya kahve rengi tatlı diili bir kadın gibime geliyor opuyorumnanaktan

karakterini sende bende bilemeyiz tabi tanımadan a.s

böcük cok sevindim cnm a.s.
hersey yolunda gidiyo cok şükür hayırlısı delikafadulden

böcük bana diyodun ne hızlısın ben seni gecemem yaklastınmı ne hızda bana kaydirigubbakcemile3

ayy ıcmde ınanılmaz heycan var yaa neden bılmıym ama off bayılcam haaa

cılek valla en cok karakterını merak edıyrum bakalım
yarın ısten almaya gelcek benı belkı ablasına gıderız gec gelmezse

gadıfem saol cnm süper gıdıyo

nan böcük havadislerini burdan takip ettim artıkın.. öbür topiğee cee deyip kaçmıssın :dilcikar::dilcikar:
dün akşamın çookk güzeell gecmesiiine sevindim :teytey:
:nazar: :nazar: :nazar: :nazar:
Rabbim işlerini rast getirsin tatlısımmm :Saruboceq: :Saruboceq: Hayırlısı olsun :Saruboceq: :nazar:

bi laz gelını olarak senıde el ustunde tutacaklar böcüğüm.. :nazar:

rizeliler, beyaz tenli kumral saclı ve mavi gözlu olurlar , esmeride vardır tabiki..
benim kayınvalidem maviş gözludur mesela :KK70:

abba saol cnmın ıcın cok saol yazdıkların benı cok cok mutlu edıyo herkesın
tek gelın olcam bakalım kısmetse

oşın nan bence sende artık yavasca yol al :jeyyar:

X