- 23 Temmuz 2007
- 11.064
- 207
eylulum esas merak ettiğim bu aslındaBen kendiminkinden söyleyeyim o benim nişan kıyafetimi aldı bende onun kıyafetini aldım işta ayakkabsı gömleği çorabı kol düğmesi vs...
birde nişan bohçası yapmıştık biz
ya bide nerde yaptınız nişanı evdemi düğün salonundamıbenneyaptımki
bide salon tutarsak yandı gülüm keten helva:1ninca:
canım aslında sanırım bu erkek tarafıyla konusulup halledilmesi gereken bi mevzu fisfisfisya bide nerde yaptınız nişanı evdemi düğün salonundamıbenneyaptımki
bide salon tutarsak yandı gülüm keten helva:1ninca:
bende salonda istiyorum:asigim:Canım nişanı kız tarafı yaptığı için kız tarafı nasıl uygun gördüyse (bütçesi mesela) orda yapılır evde de olur salonda da benim ki salonda olmuştu yerimseniben
ya o sen nerde istersen orda olsun diyo sağolsun hiç yardımcı olmuyo bu konudacanım aslında sanırım bu erkek tarafıyla konusulup halledilmesi gereken bi mevzu fisfisfis
eylulum esas merak ettiğim bu aslında
nişan bohcasında neler oldugu yani
gece baya güzel geçmiş herhaldegelin oldum neye yaradım sabaha kadar donumu aradım
ule böcük kırk yılda bir işe yaradın:lepi:bence salon cok ıyı olur tabı maddıyatta önemlı ama cafelerıde beğenıyom bızm mah var harıka adım bılem guzel reına
nışan alışverıse cıkınca kız tarafı erkeğe erkek tarafıda kıza alır
iç çamasrı nışanlık sabhlık makyaj malzemlerı ayakkabı terlık falan fıstık
erkeğede nerdeyse aynsı yapılır
gelin oldum neye yaradım sabaha kadar donumu aradım
gunaydin kizceezler..
birbucuk senedir evli ve cok mutlu biri olarak size katilmak istedimsositososito
hani sormak istediginz bisey olursa yardimci olurum her konu hakkinda:jeyyar:..
gelin oldum neye yaradım sabaha kadar donumu aradım
bende salonda istiyorum:asigim:
ya o sen nerde istersen orda olsun diyo sağolsun hiç yardımcı olmuyo bu konuda
ben salon istiyorum çünkü hoşuma gidiyo böle oynamak felan istiyomdelikafadulden
evde olunca çok sıkışık tıkışık gelio banabenneyaptımki
bende geldim velved....nasılsınız bakem.......