Evlilik Hakkında Her şey...

dünden beri bir özel numara dadanmış arıyor bu numaramda yeni benim üzerime eski erkek arkadasım olabilir mi ki bulunabiliyor mu öyle acaba :1no2:

yani türkcellden öğrenilebiliyor mu şu isimli kişinin numarası ne diye fisfisfis

öğreniliyor tabi eğer aldığında rehbere kayıtlı olmasın demediysen öğrenirler canım
benim numaralarım hep gizlidir o yüzden yani rehbere kayıtlı değildir

yok öyle değil canlarım şimdi örneğin
benim adım ayşe sönmez (örn)
X kişi deseki ben ayşe sönmezin numarasını öğrenmek istiyorum öğrenebilir mi?

duyuyorumda duymamazlıktan gelmek istiyorum :çok üzgünüm:
napıcam şimdi :1no2:
rehbere kayıtlımıyım değilmiyim bilmiyorumda :1no2:

hattını aldığında numaram rehbere kayıtlı olmasın dedinmi demediysen kayıtlıdır
hemen ara turkcel i rehbere kayıtlı olmasın de müşteri temsilcilerinden hallediyolar canım
rehberde numaram ismim gözükmesin diyosun canım

yemesen yutkaydirigubbakcemile3
off çok canım sıkkın kızlar :1no2: :1no2: :1no2:

dünden beri bir özel numara dadanmış arıyor bu numaramda yeni benim üzerime eski erkek arkadasım olabilir mi ki bulunabiliyor mu öyle acaba :1no2:

duyuyorumda duymamazlıktan gelmek istiyorum :çok üzgünüm:
napıcam şimdi :1no2:
rehbere kayıtlımıyım değilmiyim bilmiyorumda :1no2:

senın ısmını vererek öğrenemz emın ol senı tanıyandan alabılır ama

senın ısmını vererek öğrenemz emın ol senı tanıyandan alabılır ama
allah kahretsin yaaa oofff napıcam şimdi senağlama senağlama olan oldu öğrenmiş bile o zaman resmen zıkkmın pekini yedim yaa resmen :a015:

allah kahretsin yaaa oofff napıcam şimdi senağlama senağlama olan oldu öğrenmiş bile o zaman resmen zıkkmın pekini yedim yaa resmen :a015:

ara musterı seysını dekı ozel numaralara telımı kapatmak ıstıyom bıdaha senı kımse ozelden arayamaz
sonra kendı nosundan ararsa
msj at polıse verırım dıe

ohh hallettim çok şükür *245# yapınca gizli no engelleniyormuş yaptım engellendi kuzene de dicem rehberden silsin bişi yapsın

lady bee senin o cubuklar ne kadar uzun uzadıya gitmiş o nee yaw :1shok:

velved nıe buraya gec gelıyon böle:mymeka:sanane kız o evlı bırakta uzun olsun:roflol:

böcuk gordun mu ya bu kadr basıt ben o hattı kullanmadığım ıcn bılmıyodum öğrenmıs olduk

yok kıss sabah geldim oşın vardı tek birde hemsom a.s.
nedem bacım temizlik yaptım yemek yedik geldim :smiley-cool:

kalplerin altındaki puan ve site etkinliği çubuklarını diyorlar sanırım Lady

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…