sorma hasretinden yandım bittim kül oldum-tatlicadiarzu-hayrlı cumalar kızlar benı cok özledınız demıkaydirigubbakcemile2
aysegul noldu annat annem
canım maalesef erkekler bi tek çocuğu yapmayı biliyolar.sonra herşeyi kadına yıkmaya çalışıolar.valla gurbişim anlatayım patlıycam sinirden ve dürüstçe yorumla haklı haksız aramıyorum ben ama sinir oldum benim 3 aylık kızım var ALLAH iyiki onu bana verdi çalıştım için annem bakıyor bizde kalıyor ayrıca annem 60 yaşında neyse akşam eve gittik kociş geldi pc açtı uzandı öyle oyun oynuyor bende kızı yıkadık uyutmaya çalışıyorum annemde kalktı masayı hazırlıyor eşime dedimki ya kızı uyut yada anneme yardım et duymamazlıktan geldi birdaha dedim yok kıpırdamıyor sonra annem masaya çagırdı bende birşey demeden çok kötü ve sert bir şekilde eşime bakıp aferin sağol dedim oda kızıp masaya oturmadan yatak odasına geçti pc alıpta tabi bende birşey demedim başka gece 12 de gelmiş kızı uyutayımmı dedi yok dedim konuşmadım başka sabahta hiç konuşmadan işe geldim arıyor açmıyorumkötükedihüso
valla gurbişim anlatayım patlıycam sinirden ve dürüstçe yorumla haklı haksız aramıyorum ben ama sinir oldum benim 3 aylık kızım var ALLAH iyiki onu bana verdi çalıştım için annem bakıyor bizde kalıyor ayrıca annem 60 yaşında neyse akşam eve gittik kociş geldi pc açtı uzandı öyle oyun oynuyor bende kızı yıkadık uyutmaya çalışıyorum annemde kalktı masayı hazırlıyor eşime dedimki ya kızı uyut yada anneme yardım et duymamazlıktan geldi birdaha dedim yok kıpırdamıyor sonra annem masaya çagırdı bende birşey demeden çok kötü ve sert bir şekilde eşime bakıp aferin sağol dedim oda kızıp masaya oturmadan yatak odasına geçti pc alıpta tabi bende birşey demedim başka gece 12 de gelmiş kızı uyutayımmı dedi yok dedim konuşmadım başka sabahta hiç konuşmadan işe geldim arıyor açmıyorumkötükedihüso
canım eşin hatalı kesinlikle...
ah be zerenim neden eve pc sokarsınız ki :çok üzgünüm:
ya gurbik banada maholi evde bilgisayarla uğraşmak yok diokesinlikle uzak tut pcyi evliliğinden canım
bu yaşadıgın işin en basit tarafı
neler oluyor bir derdim varda gormuyor musun....
süpersin ayşegül:lepi:gurbiğim valla ben onu öyle birşeyle yakalarsam biter derdim vara ben değil o yazar:jeyyar:
beyazgül bende sen daha fzla uzulme dıe geldım anam
gurbık nan slm verdık alsana:mymeka:
zeren aferın sana bacı örnek oldun bız bekarlara-tatlicadiarzu-
ya gurbik banada maholi evde bilgisayarla uğraşmak yok dio
bu işte bi gariplik var sanırsamfisfisfis
vala böcügüm bende selam verdim ama kimse beni burda önemsemiyor senağlama
kızlar hayırlı cumalar maşallah bu gün pek bi terbiyelisiniz
okuyorum acaba yannışmı geldlm dedim sizde bu gün cumadan heralde ruhani bir hal
gelmiş